شما كي شروع ه ساختن كردي ؟
منظورت رو نمي فهمم
فکر کنم سال 82 بود که کلیپ آدمفروش رو ساختم( flash 6 mx) . البته چرا بودند کلیپ هایی که حرفه ای بودند چون طراحی های حرفه ای داشتند . ولی من اون زمان تازه کامپیوتر خریده بودم و تازه شروه به کار کردم و فلش دومین نرم افزاری بود که باهاش کار می کردم.
من می تونم بگم و این امید رو به همه کسانی که دارن کار با لش رو شروع می کنن بگم : میشه اگه آدم طراح حرفه ای هم نباشه ، کارهی موندگاری رو ارائه کنه . فقط باید کمی تلاش کنه ، حتما به هدفش میرسه . کار های من نمونه ای از تلاشهای شبانه روزی و خستگی ناپذیر بوده ، شاید الان کلیپ آدمفروش رو ببینید ، بخندید . ولی اینطور نیست .... مهم نیست که آدم از کجا شروع می کنه فقط باید تلاش کنه ، مطمئنا موفق میشه . من این رو تو همه جوونای ایرونی می بینم .
بگذریم ، الان که فلش دیگه کار نمی کنم ، البته اگه سفارش cd باشه چرا ..
فعلا با دوستان علی جلالی و احسان دهقانی داریم یه کار برای شرکت برق می زنیم که مطمئنم مثل توپ صدا خواهد کرد.
الان تو مرحله صدا گذاریه ...تموم شد حتما خبرتون میکنم . کار تمام 3d هست - لایه ای رندر شده و با فیوژن ترکیب شده و رندرش vray هست .
خلاصه به نظر خودم اگه تعریف نباشه عالیه . فقط خدا کنه صداگذاری خوبه روش انجام بشه . لازم به ذکره که این کار با همه کارها که تو تلویزیون پخش شده متفاوته . خودتون میبینید.......... !!!! پخش شد ، نظر بدین.
.....................
آقا امیر از نظرتون ممنونم