فلش کلیپ های من (حتما ببینید)

سلام .در این تاپیک قصد دارم نمونه های های فلشم رو که تقریبا 3-4سال پیش ساختمشون بزارم .
بهترینشوناز نظر من به ترتیب پلاک-همنفس-سرباز قسمت دوم - همنفس - به یادم باش - آدمفروش ..... نظر شما چیه
نظر بدین ها ...
ممنون

آخرین ویرایش:
این هم اولین کلیپ فلشی که ساختم :
........آدم فروش (شادمهر عقیلی) سال ساخت : بهار 82
مدت ساخت 5 ماه

http://www.iranclip.us/player/388
388.jpg

آخرین ویرایش:

roshanaiy

Active Member
كليپت رو ديدم
از نظر تنظيم صدا با تصوير و لب زدن خيلي خوب بود
اما من كلا اين روش كار كردن با فلش رو يكي از نازل ترين روش ها مي دونم ( يعني ساخت كليپ براي براي آهنگ هاي خوانندگان )
اما ساختن انيمشين با اون رو (هر چند خيلي سخته و اصلا براي اين كار نيست) خيلي دوست دارم و تحسين مي كنم
http://forum.majidonline.com/showthread.php?t=75441 <= ميتوني نظر بدي

و انيمشين هايي كه با فلش ساخته مي شن بعضياشون واقعا حرفه اي هستن
http://www.raminrahimi.com/ <= مي توني چند تا شو ببيني

موفق باشي : حسين

سلام دوست عزیز
رامین رحیمی رو میشناسم . خیلی کارش خوبه . ولی اون زمون که من شروع به ساخت کردم همچین کلیپ هایی نبودن .

AMiR

Active Member
اوه
چه دير اينجا اومديد
من يادمه اين كليپ هاتون خيلي قديمين
من هميشه كاراي شما رو دوست داشتم

موفق باشيد

roshanaiy

Active Member
اوه درسته الان ورژن فلشتون رو ديدم 2000 بود . حالا گرفتم كه شما از اون فلش كاراي قديمي هستي . واقعا خوشبختم از آشنايي

آخرین ویرایش:
شما كي شروع ه ساختن كردي ؟
منظورت رو نمي فهمم
فکر کنم سال 82 بود که کلیپ آدمفروش رو ساختم( flash 6 mx) . البته چرا بودند کلیپ هایی که حرفه ای بودند چون طراحی های حرفه ای داشتند . ولی من اون زمان تازه کامپیوتر خریده بودم و تازه شروه به کار کردم و فلش دومین نرم افزاری بود که باهاش کار می کردم.
من می تونم بگم و این امید رو به همه کسانی که دارن کار با لش رو شروع می کنن بگم : میشه اگه آدم طراح حرفه ای هم نباشه ، کارهی موندگاری رو ارائه کنه . فقط باید کمی تلاش کنه ، حتما به هدفش میرسه . کار های من نمونه ای از تلاشهای شبانه روزی و خستگی ناپذیر بوده ، شاید الان کلیپ آدمفروش رو ببینید ، بخندید . ولی اینطور نیست .... مهم نیست که آدم از کجا شروع می کنه فقط باید تلاش کنه ، مطمئنا موفق میشه . من این رو تو همه جوونای ایرونی می بینم .
بگذریم ، الان که فلش دیگه کار نمی کنم ، البته اگه سفارش cd باشه چرا ..
فعلا با دوستان علی جلالی و احسان دهقانی داریم یه کار برای شرکت برق می زنیم که مطمئنم مثل توپ صدا خواهد کرد.
الان تو مرحله صدا گذاریه ...تموم شد حتما خبرتون میکنم . کار تمام 3d هست - لایه ای رندر شده و با فیوژن ترکیب شده و رندرش vray هست .
خلاصه به نظر خودم اگه تعریف نباشه عالیه . فقط خدا کنه صداگذاری خوبه روش انجام بشه . لازم به ذکره که این کار با همه کارها که تو تلویزیون پخش شده متفاوته . خودتون میبینید.......... !!!! پخش شد ، نظر بدین.
.....................
آقا امیر از نظرتون ممنونم

آخرین ویرایش:

sepi90

Member
پنجمیش :
کلیپ پلاک ... کلیپ برتر سال 83 در سایت سبکبالان - بنیاد جانبازان مشهد
مدت ساخت کلیپ 8 ماه
عزيز جان 8 ماه خيلي زياده ... مگر اينکه ماهي يک هفته و هر هفته هم فقط يک روز و هر روزشم فقط 2 ساعت روي اين کار کرده باشي .
موفق باشي اما 8 ماه خييييييييييييييلي زرياده ( البته براي اين مدل انيميشن ) ، بازم موفق باشي

عزيز جان 8 ماه خيلي زياده ... مگر اينکه ماهي يک هفته و هر هفته هم فقط يک روز و هر روزشم فقط 2 ساعت روي اين کار کرده باشي .
موفق باشي اما 8 ماه خييييييييييييييلي زرياده ( البته براي اين مدل انيميشن ) ، بازم موفق باشي
شاید ، ولی همینطوره . وقتی شما برای اجرای یک تصویر سه بعدی در برنامه ی دو بعدی نیاز به کار و آموزش دیدن اون برنامه داشته باشید شاید یاد گرفتن اون برنامه و ترکیب اون با یک نرم افزاری که خروجی اون باید کم حجم باشه زمان زیادی رو بطلبه
اینها درسته جزئ از کلیپ تلقی نمیشن ولی هستن و زمانبر !!!

_nilofar_

Member
آقا کارات عالیه..
من اگه یه همچین کلیپایی بسازم که سره همه رو می خورم..
ایشاالله یه روز منم مثل تو شم..
اگه می شه آموزشش رو هم بذار.
(مراحل انجام کار)

موفق باشی..
ممنون

اگه می شه آموزشش رو هم بذار.
(مراحل انجام کار)
باشه . ولی من به علت مشغله کاری که دارم کمتر میتونم به اینجا سر بزنم . ولی چَشم ...
اگه سوالی داشتید میتونید تو همین تاپیک مطرح کنید . تونستم ، راهنمایی می کنم.

جدیدترین ارسال ها

بالا