فلش و جاوا

amir_s

Active Member
سلام
ببخشيد ميخواستم براي تايپ فارسي ازتون بپرسم كه با جاوا كار ميكنه
همين سايت رو ببينيد اون پايين جاي پاسخ صحيح من ميخواستم از كد جاواي اون براي تايپ در فلش استفاده كنم
خيلي معذرت ميخوام كه اين فايل رو ميذارم اينجا اگر آقا مجيد يا آقا بابك يا هر مدير ديگه اي صلاح دونستن حذفش كنن
اين همون فايل حاوا هست

phoenix

Member
سلام
اين كد جاوااسكريپت هست و با جاوا خيلي فرق داره...متاسفانه در فلش به دليل عدم پشتيباني از RTL و همچنين عدم وجود وقفه onKeyPress نمي توانيد از اين روش استفاده كنيد.
به علاوه پردازش وقفه ها در JavaScript به علت سطح پايين تر بودن زبان برنامه نويسي در Browser سريع تر از فلش مي باشد!

webkhan

Member
كامپوننت FarsiType نا حدي كار تايپ فارسي را در فلش آسان كرده

amozesh

Member
با سلام
آقا كاميار از طريق fscommand نمي شه كاري كرد
يعني هر كليك و كي كد رو براي javascript بفرستيم بعد از پردازش كاراكتر را به متغيير در فلش ارسال كنيم

البته من خودم اين كارو كردم ولي موفق نشدم و javascript بعد از كليك به خطا مي خورد

ولي فكر كنم از اين طريق بشه يك كاريش كرد فقط بايد يكي باشه كه جاوا اسكريپت بلد باشه

idw

Member
من واقعا لذت مي برم اين جوونا رو مي بينم كه اينقدر تلاش مي كنن.

amir_s

Active Member
شما به جاي لذت بردن يه كمكي هم اينور بنداز اخه خيلي احتياج دارم
ناراحت نشي ها

idw

Member
اميدوارم كه بتونيم با كمك هم توي اي فلش دس از اين بخث هاي داغ و جذاب داشته باشيم ;)در ضمن خوشحال میشیم اگر واسه ما مقاله بنویسید.

phoenix

Member
سلام

مشكل پردازش كد نيست، با فلش هم 100٪ ميتوني كاراكتر ها رو پردازش كني و اونها رو به unicode تبديل كني. مشكل اصلي RTL هست و همينطور هم ضعف evant model در فلش. البته هر 2 رو ميشه اصلاح كرد ولي برنامه نويسي اون واقعا زمان ميبره. مدتهاست كه مي خواهم چنين چيزي بنويسم تا حدي هم پيش رفتم ولي واقعا حجم كارهام در روز اجازه نميده كاملش كنم. ظرف امروز فردا يه توضيح كامل در مورد فارسي ساز در فلش، محدوديتها و راهكارهاش پست مي كنم.

fafa^mx

Member
بابا آرتيكل!!!ولي راه اصوليش اينه كه تو پلير دست برده بشه!چون تمايه اين راه ها حجم زيادي مموري از PC میگیره و این کار باعث ایجاد OverFelow میشه!!

amozesh

Member
با سلام
اگر يكي ساختار RTL رو توضيح بده شايد بقيه هم بتونن كمك كنن(منظورم چگونگي كاركردش هست)

amir_s

Active Member
دوستان ممنونم كه توجه ميكنين يكي كار مارو راه بندازه

MnavidM

Active Member
با سلام.

امير جان در چه موردي كمك مي خواي ...

از قرار معلوم براي اين كاري كه شما مي خواهيد انجام بديد موجب هنگ شدن سيستم ميشه

و دردسر سازه ..

اگر منظورتون موردي ديگه هست ; بگيد .

amir_s گفت:
دوستان ممنونم كه توجه ميكنين يكي كار مارو راه بندازه