فلش و بانكهاي اطلاعاتي

nasiri57

New Member
سلام به همه دوستان
من مي خواستم يه سي دي مولتي مديا براي معرفي محصولات مختلف درست كنم
چطوري ميشه فلش رو به بانكهاي اطلاعاتي مثل SQL وصل كرد كه بشه تاپيك خاصي رو جستجو كرد و مثلا از روي اسم محصول مشخصاتشو پيدا كرد
چطوري؟؟
ممنون

از دوستان كسي ميدون چطور ميشه فلش رو به اكسس و يا SQl Server وصل كرد و با اون برنامه هاي كاربردي نوشت؟
ممنون .................. خواهشاً كمكم كنيد

++Hadi++

Active Member
سلام آقای نصیری و ایران زمین عزیز
من خودم زیاد با این مورد یعنی ارتباط فلش و دیتا بیس کار نکردم و پروژه ی اینطوری به پستم نخورده تا برم تو این زمینه .ولی محض کمک در حد توان و دانش اندکم بگم فلش رو به چند حالت با دیتا بیس می شه وصل کرد :
1- فلش پلیر 10 امکان اتصال مستقیم فلش به پایگاه داده رو بوجود آورده و برای اطلاعات بیشتر می تونین بگردین یا منتظر جواب باشین.من قبلا فکر می کردم فلش cs4 این امکان مستقیم رو بوجود آورده که بعد ها شنیدم این حرکت ، کار فلش پلیر 10 بوده نه فلش cs4 .(بدون نیاز به برنامه جانبی)
2- با برنامه های مکمل که در رأس اونا MDM Zink هست و بعد از نصب اون ، با کد نویسی در اکشن فلش با استفاده از کدهایی که اتفاقا از شاخه اصلی mdm استفاده می کنین می یایین و کدهایی رو می نویسین و فلش رو به دیتا بیس مثل sql , access وصل می کنین .
طریقه این کار تقریبا شبیه اتصال فرم net. به دیتا بیس می شه و مثلا رشته دیتا بیسی به شیی از mdm پاس می شه و عملیاتی انجام می شه .(مثل رشته دستوری select*from table1 where field1>200 ).
من فکر کنم که adobe air هم که برنامه جانبی هست و با فلش cs4 نصب می شه امکانات خیلی حرفه ای تر از mdm zink گذاشته که شاید بشه با اون این کار رو خیلی بهتر از mdm کرد.
برای بدست آوردن این کدها و همینطور اطلاعات بیشتر می تونین وقتی وارد انجمن فلش شدین بالای کادر انجمن ، جستجو در تالار رو انتخاب کنین و از کل انجمن فلش و مولتی مدیا کلمات کلیدی مثل ارتباط فلش و دیتا بیس رو سرچ کنین تا بطور کامل بدست بیارین.
3- ارتباط با xml : در ارتباط فلش با xml ، فایل xml می تونه نقش دیتا بیس رو بازی کنه و داده ها رو در خود ذخیره کنه .یکی دو ماه پیش یه بنده خدای تو انجمن برنامه فلش یا درخواست ها و نمونه کارای فلش یانجمن ا اکشن اسکریپت یه تایپیک زده بود و راه های کلی اونو نوشته بود و درخواست کمک کرده بود .شاید در اون تایپیک اطلاعات بیشتری رو بدست بیارین.
در ضمن فک کنم همون طوری که از xml می شه به عنوان پایگاه داده بجای access , sql استفاده کرد ، از فایل php هم بشه این استفاده رو کرد.یعنی تا اونجایی که یادمه اینو هم در اون تایپیک دیدم.
در کل اگه جستجو در تالار رو بگردید صدها مدل تایپیک از این مبحث گیرتون میاد که می تونین ده ها جواب درست و بدرد بخور بگیرین.
موفق باشین...
بای...

After

New Member
سلام
به نظر من hadimetall راهنمایی های جالبی کردن. من چنتا نکنه اضافه می کنم.
از اونجایی که شما قصد ساختن سی دی مالتی مدیا دارید پس بهتره از زبانهایی که نیاز به سرور دارن استفاده نکنید (مثل php, asp و ...).
من دوتا پیشنهاد دارم.
1- بانک اطلاعاتی خودتون رو چه access باشه چه sql بصورت xml اکسپورت کنید و از نسخه xml اون استفاده کنید. فلش در این زمینه قدرت زیادی داره.
2- بجای فلش از air استفاده کنید. air از SQLite استفاده می کنه و امکان اجرای sql query رو روی دیتابیس ایجاد میکنه.

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا