فلش مموري

mp@Angharib

New Member
سلام دوستان مي خواستم يه فلش مموري 4 گيگ بخرم اما موندم چه مدلي بخرم.اگه ميشه راهنماييم كنيد.مرسي

sunrise

Member
من Super Talent رو بهتون پيشنهاد مي کنم، قيمتش هم مناسب هست، قيمتش هم 20 هزار تومان هست.

ArYaIeIrAn

Member
برو 16 بخر من خریدم 76 تومان اسمش ترنسد
ولی اگه بخوای 4 گیگ بخری توجه کن که اسم جت فلش روش باشه چون جت فلش ها سرعتشون بیشتره وکارت بهتر ترنسد هم 4 گیگ داره حسی یعنی با اثر انگشت کار میکنه فکرکنم تومایع های 30تومتن بود حسیش ولی بدون حسی 20تومان حست حالا چرا 4 گیگ برو 8گیگ بخر که قیمتش هم خوبه 30 هزار تومان هست

x26xmax

Member
من پيشنهاد ميكنم Transcend Jet flash بخريد هم قيمتش مناسبه هم سرعتش بالاس هم مارك خوب و كاركنيه و تيپش هم زيباست
اكثرا گارانتي يك سال به بالا دارند

Pedi7Khat

Member
من هم OCZ رو پیشنهاد می کنم.سرعت خیلی خوبی داره.خودم 4 گیگابایتیش رو دارم.8 گیگابایتیش هم هست و همچنین 16 گیگابایتی.
از نظر شکل که خیلی خوبه.کیفیتشم خیلی بالاست.
این اسم کاملشه : OCZ Rally2 4GB

OCZ+Rally2+2GB+Dual+Channel+Blazing+Speed+USB+Drive+(h).jpg

saeedasg

Member
سلام
دوست عزیز فلش های زیادی تو بازار هست . شمامی تونید با یه کم هزینه بیشتر یعنی حدود 7 هزار تومن یه فلش 8 بخرید . که از بهترین مارک ها میشه از super tilent - transecend - Adata رو نام برد . البته اگه دنبال یه چیز ارزون میگردی kingstone هم هست ولی تعریفی نداره . به نظر من یه فلش 8 سوپر تالنت بخر هم خیلی کوچکیه . هم سرعتش خوبه . هم گارانتی خوبی میده . هم خیلی قشنگه . قیمتش هم حدودا 24 تومن هستی . موفق باشید . اگه باز هم سوالی داشتید من در خدمتم .

mash_e_mail

New Member
سلام
آقا برو OCZ RALLY 2 بگیر
واقعا عالی هست
گارانتی مادام العمر داره .
سرعت انتقال 25 mbps

rahafrouz

New Member
دوست عزيز من خودم Twin MOSکه با گارانتي مادام العمر دريا کامپيوتر است دارم
ولي مشکلي که دارد سرعت پايين آن است
اگر با سرعت بالاتر مي خواهي پيشنهاد من A-DATA است که سرعت بالاتر و گارانتي يکساله دارد

آخرین ویرایش:

rahafrouz

New Member
البته همه اينها قيمت خوبي دارند ولي مدلهايي از اي ديتا که ضد اب شک هستند حدود ده تومن گرانتر هستند

mash_e_mail

New Member
دوست عزيز من خودم Twin MOSکه با گارانتي مادام العمر دريا کامپيوتر است دارم
ولي مشکلي که دارد سرعت پايين آن است
اگر با سرعت بالاتر مي خواهي پيشنهاد من A-DATA است که سرعت بالاتر و گارانتي يکساله دارد

سلام
من از سرعت A-DATA اطلاع ندارم ولی فلش مموری مثل kingstone سرعتش 6 mbps هست و ocz تقریبا 4 برابر اون هست .

گرانتی ocz هم مادام العمر هست .ولی سرعتش بالا و مثل win mos نیست .

جدیدترین ارسال ها

بالا