يك فلش با موضوع شهيدان لازم دارم٬ لطفا كمك كنيد.
N naeim_crack Active Member Apr 30, 2004 #2 سلام سلام يه دونه دارم ظرفيتش 2 mg اگه مي خواي ميل بده تا واست ميل كنم
E et-alireza Member May 2, 2004 #4 فاني جان اين هم ببين فكر كنم مرتبط باشه با چيزي كه خواستي Click Here
ا ادیب Member May 3, 2004 #5 من با پاور پوينت يه عاليشو ساختم اگه خواستي بيا دانشگاه تهران بگير [email protected]
F Fani Member May 3, 2004 #6 et-alireza گفت: فاني جان اين هم ببين فكر كنم مرتبط باشه با چيزي كه خواستي Click Here کلیک کنید تا باز شود... ممنون. خيلي عالي بود. اگر ممكنه فلش هاي كم حجم تر هم معرفي كنيد. چون برای HomePage سایت می خوام.
et-alireza گفت: فاني جان اين هم ببين فكر كنم مرتبط باشه با چيزي كه خواستي Click Here کلیک کنید تا باز شود... ممنون. خيلي عالي بود. اگر ممكنه فلش هاي كم حجم تر هم معرفي كنيد. چون برای HomePage سایت می خوام.
F Fani Member May 3, 2004 #7 ادیب گفت: من با پاور پوينت يه عاليشو ساختم اگه خواستي بيا دانشگاه تهران بگير [email protected] کلیک کنید تا باز شود... با سلام من ساكن يزد هستم و امكان آمدن به دانشگاه تهران برام ممكن نيست. اگر يك FTP معرفی کنم آیا می تونید روی اون برام آپلود کنید؟
ادیب گفت: من با پاور پوينت يه عاليشو ساختم اگه خواستي بيا دانشگاه تهران بگير [email protected] کلیک کنید تا باز شود... با سلام من ساكن يزد هستم و امكان آمدن به دانشگاه تهران برام ممكن نيست. اگر يك FTP معرفی کنم آیا می تونید روی اون برام آپلود کنید؟