این طرح یک LightBox دو طرفه هست که جلوی خیابون میمونه.
mostafa_az Well-Known Member Jul 9, 2006 #2 قشنگه اما رنگ فلامینگو یکم کدره . اگه شفاف تر بشه عالی میشه . ولی طرحت عالیه . مخلصیم مصطفی
Saeed-masih Member Jul 9, 2006 #3 سلام نوید جان کار قشنگی شده مثل بقیه کارات. فقط یه خواهش کوچیک ازن داشتم اگه اون لوگوی فلامینگو رو برای من بذاری ممنونت میشم . قربانت سعید
سلام نوید جان کار قشنگی شده مثل بقیه کارات. فقط یه خواهش کوچیک ازن داشتم اگه اون لوگوی فلامینگو رو برای من بذاری ممنونت میشم . قربانت سعید
NaviD.R.R Member Jul 9, 2006 #4 سعید جان اینم لوگوی فلامینگو . پیوست ها Flamingo.JPG 90.1 کیلوبایت · بازدیدها: 16 آخرین ویرایش: Jul 10, 2006
White Rose Member Jul 10, 2006 #5 خیلی قشنگ شده عالیه. لوگوی فلامینگو چیزی توش نیست.فکر کنم لینکش خرابه.
GFX Master مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه Jul 10, 2006 #7 خیلی خوب شد مخصوصا رنگ بندیش که واقعا جذابه. موفقیت باشید!
hamid ir Well-Known Member Jul 10, 2006 #9 mostafa_az گفت: قشنگه اما رنگ فلامینگو یکم کدره . اگه شفاف تر بشه عالی میشه . ولی طرحت عالیه . مخلصیم مصطفی کلیک کنید تا باز شود... موافقم
mostafa_az گفت: قشنگه اما رنگ فلامینگو یکم کدره . اگه شفاف تر بشه عالی میشه . ولی طرحت عالیه . مخلصیم مصطفی کلیک کنید تا باز شود... موافقم