سلام بچه ها. دیدم همه کاراشونو میذارن. منم با ترس و لرز! گفتم اینو نشون بدم.:green: نظر لطفا:)
neolone Member Sep 20, 2009 #1 سلام بچه ها. دیدم همه کاراشونو میذارن. منم با ترس و لرز! گفتم اینو نشون بدم. نظر لطفا پیوست ها Wallpaper-2.jpg 148.8 کیلوبایت · بازدیدها: 19 Cosmic.jpg 131.1 کیلوبایت · بازدیدها: 21
farzadbb Member Sep 20, 2009 #2 كار سمت چپي جذابيت خاصي نداره ولي كارسمت راستي يعني just pray خيلي عاليه و تنها بديش نوشته هاشه كه افكت مناسبي براي همخواني با كل كار نداره. ضمنا حاشيه هاي سياه به نظرم خيلي جالبش نكرده. در كل عاليه موفق باشي
كار سمت چپي جذابيت خاصي نداره ولي كارسمت راستي يعني just pray خيلي عاليه و تنها بديش نوشته هاشه كه افكت مناسبي براي همخواني با كل كار نداره. ضمنا حاشيه هاي سياه به نظرم خيلي جالبش نكرده. در كل عاليه موفق باشي
winsent Banned Sep 20, 2009 #3 سلام داداش! خوبی؟ عیدت مبارک. چرا با ترس و لرز...؟! کارات حرف ندارن به خدا! واقعا قشنگ شدن, ایشالله بیشتر ازت ببینیم رفیق. میخوامت, موفق باشی...
سلام داداش! خوبی؟ عیدت مبارک. چرا با ترس و لرز...؟! کارات حرف ندارن به خدا! واقعا قشنگ شدن, ایشالله بیشتر ازت ببینیم رفیق. میخوامت, موفق باشی...
hani_99m Member Sep 21, 2009 #4 سلام دوست عزیز ترس که نداره من هردو تا کارت رو پسندیدم هردوش قشنگ شده بود
neolone Member Sep 21, 2009 #5 سلام مرسیییییییییییی اعتماد به نفسم زیاد شد winsent گفت: سلام داداش! ایشالله بیشتر ازت ببینیم رفیق. کلیک کنید تا باز شود... حتما داداشی حتما
سلام مرسیییییییییییی اعتماد به نفسم زیاد شد winsent گفت: سلام داداش! ایشالله بیشتر ازت ببینیم رفیق. کلیک کنید تا باز شود... حتما داداشی حتما
neolone Member Sep 21, 2009 #7 boobian گفت: سلام کارت حسابی خوب شده اینم برای افزایش اعتماد به نفست کلیک کنید تا باز شود... دشتت درد نکنه صدتا دوشت دالم
boobian گفت: سلام کارت حسابی خوب شده اینم برای افزایش اعتماد به نفست کلیک کنید تا باز شود... دشتت درد نکنه صدتا دوشت دالم