فقط تا فردا شب!!!

وضعیت
موضوع بسته شده است.

YTERROR

Active Member
من هم به شما هم به vfv پیغام خصوصی دادم و خواستم اگر با من مشکلی دارید مطرح کنید. ولی هیچ کدوم هیچ جوابی ندادید. من اینطور برداشت میکنم که شما قصد دارید جو رو خراب کنید (متاسفانه) وگر نه این مباحث میتونست توی YM یا پیام خصوصی دنبال بشه.

ن پیام خصوصی از شما نداشم + جواب دادن یا ندادن به هر کس از هر نظر به خود فرد بر می رده و شما یا فرد دیکه ای حق ندارید برداشتی رو از طرف فرد دیگری بکنید

من ن با شما مشکلی دارم نه با کس دیگه ای فقط آخر و عاقبت تایپیک بر خلاف قوانین اونم از کسی که خودش باید جوگیری بکنه و تذکر قبل از همچین اتفاقی رو بهتون اخطار کردم ولی متاسفانه تا وقتی قوانین سایت رو برای یکبار هم مطالعه نکنید متوجه منظور من نمی شوید

یک تعریف هم برای شما و سایرین از این که بعضی ها می گن تایپیک قدیمی رو نیارید بالا منظور اینه که سوالی که فردی سوال پرسیده و به جواب رسیده به طور مجدد با یک پست بالا نیاد تا باعث این نشه سایر تایپیکها جدید که دنبال حواب هستند به آخر لیست سقوط کنند

شما یا هر کس دیگه اگه از امکانات یک فروم از جمله اشتراک تایپیک یا .... خبر ندارند تا بطور صحیح استفاده کنید در بخش قوانین اونا هم ذکر شده

در هر صورت موفق باشید فقط بهتره به نظر من آدم کم بگه وی خوب بگه یا مفید و مختصر بگه این تجربه چند ساله من تویی فرومها به شما و سایرین هست

موفق و پیروز باشید

shirini_forush

Well-Known Member
باز هم thanks for tip
:lol:
برداشتی که من کردم کاری شبیه برداشت بی جای شما از عنوان تاپیک من بود.
در مورد قوانین هم خیلی خودتون رو اذیت نکنید.
اگر این تاپیک غیر از خاطر محترم شما کسی دیگه ای رو هم آزار داده بود قبل از این منتقلش میکردم.

+ تیکت فرستاده شدن پیغام خصوصی برای شما رو هم دارم.

به عنوان مثال جناب سفیر تابع Rounder رو که با افتخار می گن خودم نوشتم رو اصلا یا تست نکردن یا اینکه معنی روند اعشاری رو
درک نمی کنند
مثلا تابع ایشون برای روند عدد 1.568713 تحت 4 رقم اعشار عدد 1.5687 رو بر می گرداند و برای 1.568793 هم دقیقا همان عدد
1.5687 رو که اصلا درست نیست و قاعدتا باید 1.5688 رو بر گرداند
اصلا روش استفاده شده در تابع معقول نیست که عدد اعشاری رو صحیح کنیم و بعد دوباره به اعشاری تبدیل کنیم و ...
در صورتی که بخوایم هم این خزعبلات تابع سفیر خان رو اجرا کنیم که این یک خط بیشتر نمی شه ساده اینجوری خودمون رو راحت کنیم و همون مقدار رو اینجوری بدست بیاریم اما اینکه تابع روند نیست یه قیچی کن ساده است

PHP:
function __r (a, b)
{
    return (Number (a.toString ().substring (0, a.toString ().indexOf ('.') + b + 1)));
}

به این رفیق عزیزمون VFV هم توصیه میکنم یه نگاهی به stl یا لایبراری های استاندارد بورلند بندازن ببینن برای گرفتن اعشار از عدد از الگوریتم ایشون استفاده شده یامن.
یا یکم در باره ی type cast مطالعه کنن ببینن چقدر درسته برای این کار دو تا type cast انجام بشه.
یا برن order ه type cast و basic math رو مقایسه کنن.
یا درباره growth of function مطالعه کنن که اینقدر الگوریتماشون هیف نشه.
خوبه یه نگاهی هم به کتاب introduction to algorithms بندازن بعد به الگوریتم بنده گیر بدن.
(راستی تابع شما هم برای 1.29 تا یک رقم اعشار 1.2 برمیگردونه نه 1.3 :lol:)

سریعتر کاری با این تاپیک دارید انجام بدید پستای اضافه رو منتقل میکنم.

YTERROR

Active Member
متاسفانه همین طور که خودتون دارید خودتون رو معرفی می کنید از نظر سنی و شخصیتی و .......

نمی دونم چرا قوانین یک سایت این قدر بی اهمیته هر چند چندان فرقی هم نداره :) گفتم بد نیست اینا هم بزارم تا سایر دوستان هم بدونند :
safir187: salam
safir187: masalan offi?!
mitarsi javab bedi?

من فردی هستم هر وقت علاقه داشته باشم و جواب هر کس رو که دوست داشته باشم می دم و ربطی به رس و .... نداره

+ این لحن صحبت کردن از کسی که ادعا .... داره بعیده + به نظر من پر اسپم ترین کاربر فروم شما بودین تویی این چند وقته که فعالیتتون رو دیدم

+ پست بنده بر خاف قوانین ولی تویی تایپیکی که بر خلاف قوانین

VFV

New Member
سفیر خان من برای من این تاپیک با همون پاسخی که به شما دادم بسته شده تلقی می شود و الان که اینو می خونم می فهمم که واقعا با عجب ادم ... طرفم
تو حتا توضیحات من رو نسبت به کدات و تابعی که من نوشتم نخوندی و حتی خود کد رو نفهمیدی که چه می کند
م گفتم اگر بخواهیم از خزعبلاتی شما استفاده کنیم و .... بهتر است که اینجوری خودمون رو راحت کنیم نه اینکه این اصل کد و برنامه نویسی است و منظورم رسیدن به نتیجه شما در یه خط حالا چه استاندارد و چه غیر استاندارد
اگر بحث استاندارد است کدهای شما از همان تعریف متغییر گرفته تا ... مشکل دارد
شما در AS برنامه می نویسی نه در ++C که
در2.0 AS هم این چرت و پرتا و کلمات قلمبه سلمبه بی معنا است که MMC طوری طراحی شده که Developer در راحت ترین شکل ممکن به کد نویسی به پردازد و ربطی به Dll و فایلهای header در ++C ندارد و باز هم داری خود نمایی می کنی
اما در نهایت
قبول شما درکت از برنامه نویسی بالاست و به نظر من انسان بسیار متشخصی هستی و برای من هم پیغام خصوصی زدی و شعر عاشقانه می گی و انسان با احساسی هستی اما چون من همینطوری از تو خوشم نمی اید و خوب منم اینجا حقی دارم و در جهت پیشبرد فروم به تو پیشنهاد های زیر رو می دم

یک : برو فعلا درسای مدسه ات رو بخون هر وقت که شصت لیسیت تموم شد برگرد و بشین پشت PC تا با هم به کلیم

دو : وقتی من و FAFA و YTو به تو گیر می دهیم حتما یا ما سه نفر کلا از بیخ تعطیلیم و یا اینکه تو و از اونجای که من ممکنه به خودم شک کنم اما به Fafa , TY نمی تونم شک کنم در نتیجه طبق قوانین فیثاغورس و کتاب مشروطه کسروی نتیجه میگیریم که این تویی که در تعطیلی به سر می بری پس تا تموم شدن تعطیلات وجود نازکت کمتر ... ... کن .

سه : در مورد انتقال این تاپیک هم تا الان خیلی دیر کردی و تو دیگه کاری واسه بقیه نذاشتی ... همون روز اول چنان ...ی به کل تاپیک که جای برای اینکه دیگران بخوان کاری انجام بدن نذاشتی ... راستی سریال ترش و شیرین هم پس نگاه می کردی اونجا که عطاران هر دفعه از دستشویی میومد بیرون دستاشون خشک می کرد و می گفت : کسی با ...

چهار : ادامه نده که اگه بخوای ادامه بدی تازه میام سر بحث منطق و برنامه نویسی و خوب نمی تونی که از زیر بار سوالام شونه خالی کنی و اینجاست که بیشتر از این شخصیت خودت رو و البته همکار انجمنیت رو می بری زیر سوال و تا الانش هم بست هست و گرنه یه گذری می زنم به تاپیکهایی که تا حالا زدی و گافات میشه جک 2008 واسه فلشکارا .

و اما دوستایی که این می خونند
نه قصد بحث الکی داشتم و نه قصد خراب کردن و نه هر چیز دیگه تنها نظر شخصی خودم رو گفتم با کمی مخلفات و متاسفانه بعضی جاها کمی تند رفتن لازم است اگر چه به مذاق خیلیها ممکنه خوش نیاد.
اگر ایشون همکار انجمن نبود هرگز برخورد اینچنینی رو با هاش نداشتم و عادل خان هم گفتن ادمایی که خودشون شاخص قوانیین و مقررات هستند اینچنین اشتباهاتی ....
من هم می گم ادمایی که سمیل فرومند و صد البته تصمیم گیرند اینچنین طرز برخورد و اینچنین افتضاحات ...

آه اقا مجید من که دو ماه پیش برای شما توضیح دادم و صادقانه نوشتم که :
... ... ... ...

در نهایت تغییر نگرش کلی مدیران سایت در مواجه با کاربران و تحولی کلی تر در
پیکر بندی و ساختار قدیمی مجید انلاین اجتناب ناپذیر به نظر می رسد چرا که با
گذشت سالها از آغاز به کار مجید انلاین و موفقیتهای نسبی که به دست اورده
است کاربران به عنوان رکن اصلی سایت و رفع نیاز اعضا به عنوان هدف کلی
سیستم به فراموشی سپرده شده است .

به هر حال امیدوارم که مشکلات سایت در تصمیم گیری های اخیر شما به
فراموشی سپرده شود و روند رو به رشد و پویای را از مجید انلاین شاهد باشیم
اما اگر تنها مدیران را تعویض کنید و تغییرات اساسی در نحوه تعامل مدیران با
کاربران و چیدمان انجمنها ایجاد نکنید نتنها مشکلی را حل نکردید بلکه مشکلات
بسیار دیگری که بعدا رخ خواهد نمود و اشتباهات مسخره و وافری را در انجمنها
ایجاد خواهد کرد را باید منتظر باشید .

مجید انلاین نمونه یک جامعه اینترنتی است از کاربران ایرانی لطفا الگوی مدیریت این جامعه را چیزی متفاوت با مدیریت جامعه کنونی ایران طرح ریزی کنید .

طولانی میشد اگه همه پیغام رو می ذاشتم و چه زود تاثیر تحولات رو می بینیم از تاپیک یک داستان برای مجید انلاین تا تایک فقط تا فردا شب ! و دلنوشته خداحافظ دوستان همه حرفی رو می زنند که نیاز به توضیح ندارد !

در کل دم همتون گرم و بازم می بینمت سفیر جان

mostafa_cs

Well-Known Member
یکمی خود بزرگ بینیه که بخوام دیگه حرفی رو مطرح کنم اما دوستان عزیز فکر میکنم اصلا شایسته نیست این بحث ادامه پیدا کنه.
به جای اینکه واسه همدیگه کری بخونید اطلاعاتی رو که در اختیار دارین تا جایی که امکان داره در دسترس سایرین قرار بدید و وقتتون رو صرف بحثهای بی هدف که نتیجش کدورت و دشمنی نکنید!!!
تاسف داره واقعا.
یا حق...

MDP

Well-Known Member
آقا عادل این یه دفعه رو بد کاری کردی آتیش به پا کردی!!!:lol:

عزیز جان تو پیغام خصوصی شما که استاده منی لازم نیست که بگم!!!:neutral:

الکی سپم نکنید:D

بچه ها شايد به نظرتون من عضو خيلي خيلي كوچيكي از مجموعه مجيدآنلاين باشم ولي خدايي اين سايت با اين همه اعتبار اصلا جاي اين بحث هاي بي نتيجه نيست !!!:sad:

نبايد تو همچين مجموعه موفقي چنين موضوعات پيش پا افتاده صميميت بين بچه ها رو از بين ببره !:cry:

بازم شرمندم از همتون ! اين نظره شخصيه من بود ! :neutral:

YTERROR

Active Member
:) اسپم نیست من یا سایر افراد نیاز به 2 یا 3 تا پست نداریم

+ من چیز خاصی نگفتم از همون اول گفتم بر خاف قوانین خود فرد تایپیک زده ه قبول داره بجای این که کار اشتباه جلوش گرفته بشه ادامه پیدا می کنه

باز یک فرد دیگه ای میاد از نظر فنی هم ایراد می گیره دلیش چیه چون یک فرد اومده چند تا کار و باهم کرده که بر خلاف قوانین

( این قوانین سایت از روی هوا نوشته نشده با بوجود اومدن تایپیکهای به این شک و اختلافات زیاد برای جلوگیری مبنا به همین قوانین نوشته شده و اگه ایشون از همون اول میومدن و جواب سوالت رو تویی همون تایپیک های مخصوص به سوال میدادن به اینجا نمی رسید )

آقای سفیر مدیر بودن همین دردسرها هم داره من تویی هیچ فرومی هیچ وقت ندیدم کسی بیاد یک تایپیک این جوری بزنه مگه این که یک فرد اماتور باشه + تویی یاهو مسنجر یا ازطریق پیام خصوصی متاسفانه من پاسخکو افرادی مقل شما نیستم

در هر صورت من نه قصدم اختاف بوجود آوردن بوده نه قتشو دارم این کارو بکنم و نه ارزششو داره یکی رو بخوام کوچک بزرگ بکنم و از نوع لحن صحبت Vfv هم خوشم نیومد ولی خوب وقتی یکی این جورزی با افراد بر خورد کنه سایرین هم که تعداد محدودی هم نیست ساکت نمی مونن

( من دیگه پست نمی زنم اینجا چون به اندازه کافی اسم من الکی در گیر شده در صورتی که من نظر خاصی هم ندارم و خنثی هستم )

موفق و پیروز باشید

shirini_forush

Well-Known Member
اشتباهی که بنده کردم و اولی هم که شما گوشزد کردید اقرار و عذرخواهی کردم زدن این تاپیک و عنوانش بود.
در مورد بحث با vfv جان هم یه بحث کمی تا قسمتی علمی بود که اگر کسی کمی اطلاعات فنی از برنامه نویسی داشته باشه میفهمه حق با کیه. و با ادامه بحث با ایشون هم هیچ مشکلی ندارم. ولی جاش اینجا نیست.

در ضمن من مدیر انجمن نیستم. همکار انجمنم... دقیقا به همین دلیل... به این دلیل که از شما و vfv و fafa و امثال شما نکات ریز لازم رو یاد بگیرم و بتونم برای راهبری انجمن آماده بشم.

بابت اشتباهاتم معذرت میخوام. از شما و VFV هم خیلی خیلی ممنونم. هر چند صحبت خیلی صمیمی پیش نرفت ولی چیزای زیادی یاد گرفتم.

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا