سفیر خان من برای من این تاپیک با همون پاسخی که به شما دادم بسته شده تلقی می شود و الان که اینو می خونم می فهمم که واقعا با عجب ادم ... طرفم
تو حتا توضیحات من رو نسبت به کدات و تابعی که من نوشتم نخوندی و حتی خود کد رو نفهمیدی که چه می کند
م گفتم اگر بخواهیم از خزعبلاتی شما استفاده کنیم و .... بهتر است که اینجوری خودمون رو راحت کنیم نه اینکه این اصل کد و برنامه نویسی است و منظورم رسیدن به نتیجه شما در یه خط حالا چه استاندارد و چه غیر استاندارد
اگر بحث استاندارد است کدهای شما از همان تعریف متغییر گرفته تا ... مشکل دارد
شما در AS برنامه می نویسی نه در ++C که
در2.0 AS هم این چرت و پرتا و کلمات قلمبه سلمبه بی معنا است که MMC طوری طراحی شده که Developer در راحت ترین شکل ممکن به کد نویسی به پردازد و ربطی به Dll و فایلهای header در ++C ندارد و باز هم داری خود نمایی می کنی
اما در نهایت
قبول شما درکت از برنامه نویسی بالاست و به نظر من انسان بسیار متشخصی هستی و برای من هم پیغام خصوصی زدی و شعر عاشقانه می گی و انسان با احساسی هستی اما چون من همینطوری از تو خوشم نمی اید و خوب منم اینجا حقی دارم و در جهت پیشبرد فروم به تو پیشنهاد های زیر رو می دم
یک : برو فعلا درسای مدسه ات رو بخون هر وقت که شصت لیسیت تموم شد برگرد و بشین پشت PC تا با هم به کلیم
دو : وقتی من و FAFA و YTو به تو گیر می دهیم حتما یا ما سه نفر کلا از بیخ تعطیلیم و یا اینکه تو و از اونجای که من ممکنه به خودم شک کنم اما به Fafa , TY نمی تونم شک کنم در نتیجه طبق قوانین فیثاغورس و کتاب مشروطه کسروی نتیجه میگیریم که این تویی که در تعطیلی به سر می بری پس تا تموم شدن تعطیلات وجود نازکت کمتر ... ... کن .
سه : در مورد انتقال این تاپیک هم تا الان خیلی دیر کردی و تو دیگه کاری واسه بقیه نذاشتی ... همون روز اول چنان ...ی به کل تاپیک که جای برای اینکه دیگران بخوان کاری انجام بدن نذاشتی ... راستی سریال ترش و شیرین هم پس نگاه می کردی اونجا که عطاران هر دفعه از دستشویی میومد بیرون دستاشون خشک می کرد و می گفت : کسی با ...
چهار : ادامه نده که اگه بخوای ادامه بدی تازه میام سر بحث منطق و برنامه نویسی و خوب نمی تونی که از زیر بار سوالام شونه خالی کنی و اینجاست که بیشتر از این شخصیت خودت رو و البته همکار انجمنیت رو می بری زیر سوال و تا الانش هم بست هست و گرنه یه گذری می زنم به تاپیکهایی که تا حالا زدی و گافات میشه جک 2008 واسه فلشکارا .
و اما دوستایی که این می خونند
نه قصد بحث الکی داشتم و نه قصد خراب کردن و نه هر چیز دیگه تنها نظر شخصی خودم رو گفتم با کمی مخلفات و متاسفانه بعضی جاها کمی تند رفتن لازم است اگر چه به مذاق خیلیها ممکنه خوش نیاد.
اگر ایشون همکار انجمن نبود هرگز برخورد اینچنینی رو با هاش نداشتم و عادل خان هم گفتن ادمایی که خودشون شاخص قوانیین و مقررات هستند اینچنین اشتباهاتی ....
من هم می گم ادمایی که سمیل فرومند و صد البته تصمیم گیرند اینچنین طرز برخورد و اینچنین افتضاحات ...
آه اقا مجید من که دو ماه پیش برای شما توضیح دادم و صادقانه نوشتم که :
... ... ... ...
در نهایت تغییر نگرش کلی مدیران سایت در مواجه با کاربران و تحولی کلی تر در
پیکر بندی و ساختار قدیمی مجید انلاین اجتناب ناپذیر به نظر می رسد چرا که با
گذشت سالها از آغاز به کار مجید انلاین و موفقیتهای نسبی که به دست اورده
است کاربران به عنوان رکن اصلی سایت و رفع نیاز اعضا به عنوان هدف کلی
سیستم به فراموشی سپرده شده است .
به هر حال امیدوارم که مشکلات سایت در تصمیم گیری های اخیر شما به
فراموشی سپرده شود و روند رو به رشد و پویای را از مجید انلاین شاهد باشیم
اما اگر تنها مدیران را تعویض کنید و تغییرات اساسی در نحوه تعامل مدیران با
کاربران و چیدمان انجمنها ایجاد نکنید نتنها مشکلی را حل نکردید بلکه مشکلات
بسیار دیگری که بعدا رخ خواهد نمود و اشتباهات مسخره و وافری را در انجمنها
ایجاد خواهد کرد را باید منتظر باشید .
مجید انلاین نمونه یک جامعه اینترنتی است از کاربران ایرانی لطفا الگوی مدیریت این جامعه را چیزی متفاوت با مدیریت جامعه کنونی ایران طرح ریزی کنید .
طولانی میشد اگه همه پیغام رو می ذاشتم و چه زود تاثیر تحولات رو می بینیم از تاپیک
یک داستان برای مجید انلاین تا تایک
فقط تا فردا شب ! و دلنوشته
خداحافظ دوستان همه حرفی رو می زنند که نیاز به توضیح ندارد !
در کل دم همتون گرم و بازم می بینمت سفیر جان