فقط تا فردا شب!!!

وضعیت
موضوع بسته شده است.

shirini_forush

Well-Known Member
دوستان تا فردا شب یکم سرم خلوت تره.
به یه سری دوستان قول داده بودم که امروز یه سری نمونه بذارم یا جواب بدم.
لطف کنید همینجا مطرح کنید.
اگر بتونم جواب میدم.
(شاید سورس و نمونه هم گذاشتم)

shirini_forush

Well-Known Member
هانکوک جان یه لودینگ خواسته بودن... (اینجا: http://forum.majidonline.com/showthread.php?t=72236 )
من چیزایی که به ذهنم رسید توش گذاشتم. اگر چیز خاصی به ذهنتون رسید که توش نبود بگید بذارم.

اینم آموزش و توضیح:

اول متغیر های لازم رو تعریف میکنیم:

BT برای کل بایت ها (حجم کل)
BL برای بایت های لود شده
PL برای درصد لود شده
TP برای زمان گذشته
TR برای زمان باقی مانده
SP برای سرعت لود

بعد همه رو مقدار دهی میکنیم:

دو تا متد هست که اساس لودیگ هاست:

PHP:
getBytesLoaded();
getBytesTotal();

اولی بایت های لود شده و دومی کل بایت ها رو برمیگردونه.
پس مقدار دهی BT و BL کاری نداره و مشخصه.
PL هم که درصد باشه... دیگه همه میدونن اول یه ضریب 0 تا 1 درست میکنیم بعد در 100 ضرب میکنیم.
برای این کار کافیه BL رو به BT تقسیم و در صد ضرب کنیم.
یه متد خب دیگه هم هست که میلی ثانیه های گذشته رو به ما میده.

PHP:
getTimer();

برای TP هم از این متد استفاده میکنیم.
برای TR باید از تناسب استفاده کنیم میدونید که تو سرعت ثابت:

[tex]TR=frac{BR*TP}{BL}[/tex]

اینم برای TR.
برای SP هم کافیه مقدار بایت لود شده بر هر ثانیه رو بدست بیاریم که کافیه کل یابت های لود شده رو بر کل ثانیه های گذشته تقسیم کنیم.
حالا میگید که وقتی به فریم خاصی (2 یا 3 یا یه چیزی تو این مایه ها - هر چی فاصله با یک کمتر باشه cpu بیشتر مشغول میشه) میره چک کنه اگر همه فایل لود شده بود پخش کنه. اگر نه بره فریم یک.

PHP:
(BT != BL)?gotoAndPlay(1):play();

کد که بالا نوشتم معادل اینه:

PHP:
if(BT!=BL)
{
gotoAndPlay(1);
}
else
{
paly();
}

معمولا برای نمایش این اعداد (که حاصل تقسیم هستن و مقدار زیادی اعشار دارن) از یه تابع رند کننده استفاده میشه.
سه تا متد تو شیء Math هست برای این کار:

floor
round
ceil

اولی همون جزء صحیح تو ریاضی ه. یعنی اعشار رو حذف میکنه.
دومی همون رند توی آمار ه. یعنی اعشار بیشتر از نیم رو به بالا و اعشار کمتر از نیم رو به پایین گرد میکنه.
سومی هم که جزءصحیح +1 ه. یعنی همیشه به بالا گرد میکنه.

منم این تابع رو نوشتم که عدد A رو تا B رقم اعشار برمیگردونه.
استفاده از اینا تو کد دیگه باشه به سلیقه ی خودتون.

اینم کد کامل:
PHP:
/////////////
//  Load   //
/////////////

var BT = getBytesTotal();
var BL = 0;
var PL = 0;
var TP = 0;
var TR = 0;
var SP = 0;

/////////////
// Frame 1 //
/////////////

BL = getBytesLoaded();
PL = BL / BT * 100;
TP = getTimer / 1000;
TR = (BT - BL) * TP / BL;
SP = BL / TP;

/////////////
// Frame 2 //
/////////////

(BT == BL)?gotoAndPlay(1):play();

/////////////
// Rounder //
/////////////

function Round(A,B)
{
	D = Math.pow(10,B);
	C = A * D;
	C = Math.floor(C);
	C = C / D;
	return C;
}

shirini_forush

Well-Known Member
مجید جان هم ظاهرا میخواستن یه مووی کلیپ خاص یه کرسر خاص داشته باشه. کدش رو براتون گذاشته بودم.
البته یه اشکال کوچک تو آدرس دهی داشت. من _root رو برای myCur جا انداخته بودم. یعنی گفته بودم:

PHP:
on(rollOver)
{
    Mouse.hide();
    _root.onEnterFrame = function()
    {
        myCur._x = _root._xmouse;
        myCur._y = _root._ymouse;
    }
}
on(rollOut)
{
    Mouse.show();
    myCur._x = -100;
    myCur._y = -100;
    _root.onEnterFrame = null;
}

در صورتی که درستش اینه:

PHP:
on(rollOver)
{
    Mouse.hide();
    _root.onEnterFrame = function()
    {
        _root.myCur._x = _root._xmouse;
        _root.myCur._y = _root._ymouse;
    }
}
on(rollOut)
{
    Mouse.show();
    _root.myCur._x = -100;
    _root.myCur._y = -100;
    _root.onEnterFrame = null;
}

اینم نمونه:
(البته باید فلشت حداقل 8 باشه)

پیوست ها

• safir187.rar
    4.6 کیلوبایت · بازدیدها: 20

shirini_forush

Well-Known Member
او...
خوب... این سایتی که شما گذاشتید هم بیس کارش همینه. البته کدی که من گذاشتم کلی چیزا علاوه بر اون هم داره.
کار این سایت فقط یه ایده ست. یه ایده ی نو و جالب.
برای درست کردن این کافیه عکسهای اون خانوم پشت سر هم (مثل فیلم) گذاشته بشن و با توجه به مقداری از فایل که لود شده پخش بشن.
مثلا من گفته بودم:
PHP:
(BT != BL)?gotoAndPlay(1):play();

که اگر کل فایل لود نشده بود میرفت از اول.
حالا اینجا تصمیم گیری بر اساس کل فایل نیست. بر اساس یه سری پله ست.
پس شما یه متغیر به نام Requierd تعریف میکنی و تو فریم دو چک میکنی که به اندازه ی Requierd لود شده یا نه.
اگر شده بود اون خانومه رو تا حد لازم جلو میبری!
اگر نه میگی مثل بچه آدم واته سر جاش. :lol:

اینجوری:
PHP:
Requierd = 150;
if(BT > Requierd)
{
	Requierd = 250;
	khanoome.play();
}

البته 150 و 250 که من اینجا گذاشتم رو باید طبق فایلتون مقدار دهی کنید.
و باید به khanoome هم تو فریم های مورد نظر stop رو بدید.

اگر توضیح بیشتر (در حد کد - نه نمونه!) لازم بود بفرما.

YTERROR

Active Member
دوسا عزیز مثل این که واقعا قواینین یک سایت یا یک محل اصلا برای شما که خودتون هنکار این بخش هم می دونید ارزشی نداره

اگخ شما می خواین جواب سوالی رو بدید بجای باز کردن یک تایپیک که کاملا تیترش بر خلاف قوانین و جواب سوالاتی که هر کدوم تایپیکی خاصی براش باز شده رو در این محل بخواین جواب بدین یا ..... اصلا درست نیست

+ یک فروم بر پایه یک نفر که نمی گرده ما حالا 1 ساعت یا 2 ساعت وقتتون آزاده دیگه همه جوری تنظیم کنند که بخوان از شما سوال بکنند

+ تویی فروم به نظر شخصی من آدم وقتی تایپیک می زن که جواب یا سوال روخبواد بده نه این که بخواد طرف رو از مرحله پرت کنه یا ..... که متاسفانه تویی این بخش یا .... خیلی مشاهده می شود

موفق و پیروز باشید

shirini_forush

Well-Known Member
:lol:

اول از همه thanks for tip
بعدشم بنده که اولش عرض کردم چون نمیدونستم تو کدوم تاپیک ها قول و وعده دادم دوستان بیان اینجا یادآوری کنن.
در مورد دومی هم کسی نگفت که همه بند بنده هستن! :lol:
من که نگفتم دوساعت وقت دارم بدوید بیاد سوالاتون رو بپرسید وگرنه بی جواب میمونه!

آخه این چند روز هر کی جواب سوالش یکم طول میکشید میگفتم پنجشنبه... اینم پنجشنبه.

در مورد عنوان تاپیک هم شما درست میگید (شاید)

دوستان اگر با آقا عادل موافق هستید بفرمایید این تاپیک منتقل بشه که فروم شلوغ نشه...

VFV

New Member
دمت گرم عماد جان :wink:

+ یک فروم بر پایه یک نفر که نمی گرده ما حالا 1 ساعت یا 2 ساعت وقتتون آزاده دیگه همه جوری تنظیم کنند که بخوان از شما سوال بکنند

خوب اگه حداقل جناب سفیر خان در ارسال پاسخ ها کمی بیشتر دقت می کردند باز هم جای بحث زیادی واسه این قضیه نبود
اما خوب ... ادامه قصه ...

جناب سفیر مثلا اومدن تا لطفی در حق دوستان بنمایند و کمکی به جامعه فلشکار و جواب سوال بدن و ... بعد قدرت برنامه نویسی رو به رخ می کشند و if رو مختصر می نویسند و فکر باقی رو هم نمی کنند تا شاید یکی از این میون به پرسد که راستی سفیر خان این که نویشتی یعنی چه ؟ و خوب جناب سفیر با افتخار شرح حال بنویسند که بعله در - - C...
جناب سفیر اگر جواب سوال است( که از تاپیک بعدی سوال کننده هم معلوم شد که این اصلا سوال ایشون نبوده )کمی درست و واضح تر در حد و سطح باقی دوستان و اگر خود نمایی است اینهمه اشتباه و بر نامه نویسی غلط ...

به عنوان مثال جناب سفیر تابع Rounder رو که با افتخار می گن خودم نوشتم رو اصلا یا تست نکردن یا اینکه معنی روند اعشاری رو
درک نمی کنند
مثلا تابع ایشون برای روند عدد 1.568713 تحت 4 رقم اعشار عدد 1.5687 رو بر می گرداند و برای 1.568793 هم دقیقا همان عدد
1.5687 رو که اصلا درست نیست و قاعدتا باید 1.5688 رو بر گرداند
اصلا روش استفاده شده در تابع معقول نیست که عدد اعشاری رو صحیح کنیم و بعد دوباره به اعشاری تبدیل کنیم و ...
در صورتی که بخوایم هم این خزعبلات تابع سفیر خان رو اجرا کنیم که این یک خط بیشتر نمی شه ساده اینجوری خودمون رو راحت کنیم و همون مقدار رو اینجوری بدست بیاریم اما اینکه تابع روند نیست یه قیچی کن ساده است

PHP:
function __r (a, b)
{
	return (Number (a.toString ().substring (0, a.toString ().indexOf ('.') + b + 1)));
}

خوب دم همکار انجمن عزیز گرم .

اما در مطلب بعدی در مورد خانومه ! و متغییر Required
یعنی این کد

PHP:
Requierd = 150;
if(BT > Requierd)
{
    Requierd = 250;
    khanoome.play();
}

شرط ایشون برای BT > Requierd همیشه true است چرا که هیچ وقت Requierd نمی تواند از کل بایتها (BT) بزرگتر باشد
(فرضی که اقای سفیر در نظر گرفتن ! که کلا فرض غلطی است ) و در نتیجه در همون یکبار فراخوانی فریم اول همه چی ....
و به جای کل بایتها باید مقدار بایتهای لود شده رو برای شرط قرار می دادند

اون بالا هم که scope رو برای موی کلیپ (root_) رو فراموش می کنند و اینجا هم که ...

کاش همکار انجمن فلش با این همه کمی وقت کمی هم به نحوه نگارش برنامه ها و کدهای که به خورد این دوستان عزیز
می دهند توجه می کرد نه اینکه در یه تاپیک به این بی ارزشی اینچنین اشتباهات فاحش و مسخره ای ...
انهم با چه منت و کبکبه دبدبه ای !

جناب سفیر خان از شما اینهمه بی دقتی بعیده به خدا انهم کسی که علایقش ریاضیات است و - - C ( واسه بعضی ها ! ) است و اینجا برای خودش همکار انجمنی است و سفیری ...

در کل خسته نباشید اوستا
و مهم نیست اینجا مجید انلاین است و اینا که چیزی نیست !

تا بعد :wink:

shirini_forush

Well-Known Member
خیلی ممنونم از لطفی که به من دارید :lol:

- بنده هیچ جا اعلام نکردم که میخوام خودم رو نشون بدم یا قدرت برنامه نویسیم رو به رخ بکشم
- جایی اعلام نکردم که استاد ++C یا ریاضیاتم... اینا رو تو علایقم نوشتم
- تابع Rounder هیچ مشکلی نداره. من قرار نیست اینجا محاسبات ریاضی انجام بدم. این تابع در صورتی غلط بود که اون چیزی که من میخواستم رو برنمیگردوند. در حالی که من فقط همینو میخواستم و گفته بودم که "عدد A رو تا B رقم اعشار برمیگردونه"
نگفتم تا B رقم اعشار گردش میکنه
- خیلی خوبه... روشی که خیلی جاها استفاده میشه (روشی که تو Rounder استفاده کردم) معقول نیست...
بعد تبدیل عدد به String و subString گرفتن از اون معقوله :lol:
- در مورد Requierd هم شما درست فرموردید جای BT باید BL رو قرار بدیم.

و فراموش کردن _root یا قرار دادن BT به جای BL هیچ ربطی به دانش فلش و اکشن اسکریپت نداره.
در این موارد هم از عزیزی که اشتباهی جوابشون رو داده بودم عذرخواهی کردم...

جو سازی بیهوده ممنوع لطفا...

VFV

New Member
خوب لازم نیست که جار بزنید و اعلان 5 پروانه ای بالای سایت بدهید که اهای من چنین ... من چنان ... فقط خود عنوان تاپیک شما گویای همه چیز هست و باقی نوشته ها ... نخواه که برات مثال بیارم
شما اسم تابع رو میزارید ( تابع Rounder ) یعنی رند کننده و بعد می گویید قصد رند کردن نداشتید ؟
من گفتم اگر به خواهیم از خزعبلات شما استفاده کنیم خوب ساده تر این بود که اینجوری بنویسی نه اینکه بزنی بالا و بعد بکشی پایین و بعد کش و قوس بدی و اخر قیچی
در ضمن موارد استفاده تابع Substring , toString چیست ؟ جز برای موارد ایچنینی
خدا رو شکر که این یکی رو قبولیدی سفیر جان
فراموشی دقیقا ربط داره به فلش و تخصص چرا که اگر :
اولا کاربران برات مهم بود چند بار نوشته خودت و کد ها رو چک می کردی
دوما اگر برنامه نویس باشی می فهمی که برنامه که شما می نویسی معنای چی داره ... معنای ...

این یکی دیگه خدایش جواب داره ...
می دونی سفیر از وقتی رنگت بنفش شده انگار خیلی چیزا یادت رفته
پسر کم شدی عین ملا ها تو سیاست ایران و مدیران مجید انلاین که شب تا صبح خواب براندازی نرم می بینند و در هراس از طبل توخالی خودشون و هرچی بگی و هرچی
بنویسی متهمی و فقط باید حرف صد تا یه غاز بزنی تا یه وقتی باقی نفهمن که بعله ...
به درک که ممنوعه ... من از برنامه شما ایراد گرفتم و اگه جایی کسی دیگه هم حرفی زد که به قیافش نمی خورد
بازم جوابش رو می دادم
جو سازی (بالفرض که باشد) حتما ، چون بر ضد شماست ممنوع است و شما هم که سمبل این فرومی و الهه تقدس

خوش باش سفیر جان با همکار انجمنیت ...

تا بعد :wink:

mostafa_cs

Well-Known Member
دوستان عزیز ایشون یه زحمتی کشیده و لطف کردن واسه اینکه که کمکی هم به سایر اعضا کرده باشن این مطالب رو اینجا قرار دادن.
در مورد عنوانش با آقا عادل موافقم سایر چیزایی هم که گفتین خود محمد آقا توضیحشو دادن.
اما مثل اینکه این دوست عزیزمون Vfv خیلی زودتر از اینکه نوع حرف زدن رو یاد بگیره اکشن اسکریپت یاد گرفتن.
خوب شما که اوستایی به قول خودت میرفتی میگفتی تا رنگتو بنفش کنن اونوقت فکر میکنم 100% مشکلتون حل میشه!!!
در ثانی این موضوع چه ربطی به سیاست و ایران داره عزیز من!!؟ مثال بهتری نبود بزنی؟
مهم نیست اینجا مجید انلاین است و اینا که چیزی نیست !
اگه اینجا مجید آنلاینه پس بهتره تشریف ببرید فرومهایی که در سطح اندازه شما و ادب اجتماعیتون باشن.
واقعا متاسفم از این نوع برخورد شما...
امیدوارم توی رفتارتون تجدید نظر کنید چون اینطوری باعث آسیب رسوندن به جو انجمن و سایر اعضا میشید.
یا حق...

VFV

New Member
آه سید مصطفی جان شما رو یادم رفت و گرنه نمی گفتم ملا ها می گفتم سروران ملت و این ختم همه چیز بود که همین یک
نکته برای تو نا خوشایند است و گرنه باقی مهم نیست ....
بگذریم که بعضی چیزها بی ارزش تر از آن است که وقت صرفش کنیم و انرژی ...
جناب قاری عزیز ما را با شما کاری نیست و ممنون از توصیه ها و نصایح شما اما شما خر خود را بران و ما هم خر خودمان را
که گناه دگران ...
و البته برایت دعا می کنم ( خیلی زیاد ، مطابق درخواست امضات ) انشاء ا... خداوند همه مرضا اسلام را شفای عاجل مرحمت بفرماید .

یا حق ...

mostafa_cs

Well-Known Member
برادر من مگه من گفتم بگو سروران ملت!!؟
من میگم چه ربطی داره به سیاست؟؟؟
اصلا این محیط جایی واسه اینطور بحثها نیست.
شما اول مشخص کن طرف حسابت کیه!؟
اصلا مشکلتون با چیه؟
من هنوزم میگم این رفتار شما شایسته نیست توی انجمن.
به هر حال خودتون میدونید...
در ضمن واسه من اصلا مهم نیست که کی خرش رو کجا هدایت میکونه!!!
یا حق...

YTERROR

Active Member
عنوان اشتباه و کار بر خلاف قوانین آخر و عاقبتش همین میشه بحث جتجال و .....

در مورد اینی که شما می گید تایپیکها رو یادتون رفته پس بهتره سوالات هم یادتون بره چون کسی که وسال می کنه حداقل 1 هفته براش سوالش مهمه بعدش خودش به جواب می رسه + جستجو مال همین کاراست + می تونید گه می خواید حواب سوال رو بعدا بدید اون تایپیک مورد نظر رو تویی لیست اشتراکهاتون اضافه کنید

لطفا سایر دوستان هم نه از کسی حمایت کنند نه از کسی انتقاد کنند چون بی فایده جز اعصاب خوردی و ناراحتی نتیجه ای نداره همه اینا می گذره یکسری افراد برای یک مدت کوتاه میان خودشون و نشون می دن و می رن مثل خیلیها که خوب یا بد بودن و رفتن

مهم اینه که بشه از اطلاعات هر چند کم یا زیادشون بدون درگیر شدن با اون فرد استفاده کرد

{ سفیر جان یک همکار مدیر یا مدیر یا .... اولین وظیفه اش حفظ آرامش و رعایت قوانین فروم نه تویی هر تایپیک بخشی که قرار همکاری کنه یک پست حالا جواب سوال باش یا موح منفی یا ... بزاره تا مدیر یا همکار مدیر فعالی بخواد باشه همین که اون بخش آرامش خودشو حفظ کنه بزرگترین همکاری اون مدیر یا همکار اون بخش چیزی که حداقل من کمتر دیدم و یک نمونه زنده اش هم همین تایپیک

موفق و پیروز باشید

shirini_forush

Well-Known Member
خوب لازم نیست که جار بزنید و اعلان 5 پروانه ای بالای سایت بدهید که اهای من چنین ... من چنان ... فقط خود عنوان تاپیک شما گویای همه چیز هست و باقی نوشته ها ... نخواه که برات مثال بیارم
شما اسم تابع رو میزارید ( تابع Rounder ) یعنی رند کننده و بعد می گویید قصد رند کردن نداشتید ؟
من گفتم اگر به خواهیم از خزعبلات شما استفاده کنیم خوب ساده تر این بود که اینجوری بنویسی نه اینکه بزنی بالا و بعد بکشی پایین و بعد کش و قوس بدی و اخر قیچی
در ضمن موارد استفاده تابع Substring , toString چیست ؟ جز برای موارد ایچنینی
خدا رو شکر که این یکی رو قبولیدی سفیر جان
فراموشی دقیقا ربط داره به فلش و تخصص چرا که اگر :
اولا کاربران برات مهم بود چند بار نوشته خودت و کد ها رو چک می کردی
دوما اگر برنامه نویس باشی می فهمی که برنامه که شما می نویسی معنای چی داره ... معنای ...

نقل قول:
این یکی دیگه خدایش جواب داره ...
می دونی سفیر از وقتی رنگت بنفش شده انگار خیلی چیزا یادت رفته
پسر کم شدی عین ملا ها تو سیاست ایران و مدیران مجید انلاین که شب تا صبح خواب براندازی نرم می بینند و در هراس از طبل توخالی خودشون و هرچی بگی و هرچی
بنویسی متهمی و فقط باید حرف صد تا یه غاز بزنی تا یه وقتی باقی نفهمن که بعله ...
به درک که ممنوعه ... من از برنامه شما ایراد گرفتم و اگه جایی کسی دیگه هم حرفی زد که به قیافش نمی خورد
بازم جوابش رو می دادم
جو سازی (بالفرض که باشد) حتما ، چون بر ضد شماست ممنوع است و شما هم که سمبل این فرومی و الهه تقدس

خوش باش سفیر جان با همکار انجمنیت ...

تا بعد

:lol:
لازم نیست بیخودی تو دهن من حرف بذارید یا تفسیر کنید که من منظورم از عنوان تاپیک چی بوده.
در مورد اسم تابع هم مهم نیست... چون من دقیقا مشخص کردم تو گفته هام که از تابع چه انتظاری دارم.
مثلا شما اسم تابعترو __r گذاشتی... قرار نیست که اسم تابع کاری انجام بده...
رندی که شما میگی مال آماره. تو ریاضیات بیشتر از جزءصحیح استفاده میشه. اینجا هم قرار نیست آپولو هوا بشه که یک هزارم به جون ما بسته باشه.
بازم اگر خیلی نگرانید که لودینگ بترکه میتونید جای تابع floor ازround استفاده کنید...

در مورد subString هم فکر کنم تو تمام زبانهای برنامه نویسی برای یه الگوریتم پیشرفته ی رند کردن اعداد طراحی شده :lol:

------
از سید مصطفی هم ممنونم. ولی مشکلی نیست دوستمون vfv و عادل جان فکر میکنن من اشتباه کردم (که تو بعضی موارد درست فکر میکنن) و خوبه که با هم یکم صحبت کنیم تا قضیه روشن تر بشه.
------

از vfv عزیز هم خواهش میکنم یکم ملایم تر با عزیزان برخورد کنن.

عادل جان گفت:
عنوان اشتباه و کار بر خلاف قوانین آخر و عاقبتش همین میشه بحث جتجال و .....

در مورد اینی که شما می گید تایپیکها رو یادتون رفته پس بهتره سوالات هم یادتون بره چون کسی که وسال می کنه حداقل 1 هفته براش سوالش مهمه بعدش خودش به جواب می رسه + جستجو مال همین کاراست + می تونید گه می خواید حواب سوال رو بعدا بدید اون تایپیک مورد نظر رو تویی لیست اشتراکهاتون اضافه کنید

لطفا سایر دوستان هم نه از کسی حمایت کنند نه از کسی انتقاد کنند چون بی فایده جز اعصاب خوردی و ناراحتی نتیجه ای نداره همه اینا می گذره یکسری افراد برای یک مدت کوتاه میان خودشون و نشون می دن و می رن مثل خیلیها که خوب یا بد بودن و رفتن

مهم اینه که بشه از اطلاعات هر چند کم یا زیادشون بدون درگیر شدن با اون فرد استفاده کرد

{ سفیر جان یک همکار مدیر یا مدیر یا .... اولین وظیفه اش حفظ آرامش و رعایت قوانین فروم نه تویی هر تایپیک بخشی که قرار همکاری کنه یک پست حالا جواب سوال باش یا موح منفی یا ... بزاره تا مدیر یا همکار مدیر فعالی بخواد باشه همین که اون بخش آرامش خودشو حفظ کنه بزرگترین همکاری اون مدیر یا همکار اون بخش چیزی که حداقل من کمتر دیدم و یک نمونه زنده اش هم همین تایپیک

موفق و پیروز باشید

در مورد عنوان شما درست میگید (قبلا هم گفتم و علتش رو توضیح دادم) ولی چیزی که این جنجال رو درست میکنه این نیست.
عنوان های مشابه و بدتر از این پره و آخر خیلی هاش با ملایمت یه کاربر بافرهنگ به خوبی و خوشی ختم میشه.

نمیدونم چرا بعضی از اساتید من (خود شما، vfv، fafa و...) احساس میکنید که من ادعایی دارم...
من فقط سعی میکنم اندک چیزی که میدونم به اشتراک بزارم. علتش رو هم تو امضام گفتم.

در مورد بخش دوم صحبتتون هم دقیقا به همین دلیل این تاپیک ایجاد شد... که تاپیکای قدیمی که جوابشون رو گرفتن به خاطر عدم اطلاع من بالا نیاد.
هرکی جواب نگرفته و من بهش قولی دادم میاد اینجا و مطرح میکنه.

من هم به شما هم به vfv پیغام خصوصی دادم و خواستم اگر با من مشکلی دارید مطرح کنید. ولی هیچ کدوم هیچ جوابی ندادید. من اینطور برداشت میکنم که شما قصد دارید جو رو خراب کنید (متاسفانه) وگر نه این مباحث میتونست توی YM یا پیام خصوصی دنبال بشه.

با vfv خیلی برخورد نداشتم ولی از وقتی به مجیدآنلاین اومدم شما رو میشناسم و میدنم که تو فلش php و... اطلاعات خیلی خوبی دارید. جاهای دیگه هم این مساله رو گفتم مثلا همین چند روز قبل:

http://forum.majidonline.com/showthread.php?t=72315&page=2

دلیل برخورد نامناسبتون رو هم نمیفهمم...
هر کاربری تو نظر کاربرای دیگه یه جایگاهی داره که خودش اون رو ایجاد میکنه. مثلا همه میدونن که شما اطلاعات و تجربه زیادی تو web design داری. یا همه میدونن که fafa تسلط زیادی به as داره. خیلی ها هم فقط ادعا میکنن یا فقط انتقاد میکنن. فقط جو رو آلوده میکنن. رفتار هاشون تعریف نشده. نمیدونن چرا با همه مشکل دارن. تعادل ندارن...
نیازی به ادامه بحث هم نیست.

اگر مشکل شخصی دارید تو پیغام خصوصی و اگر مشکل عمومی دارید تو بخش انتقادات و پیشنهادات مطرح کنید.

آخرین ویرایش:

kambiz-g

Member
به نظرم بحثو همين جا فيصله بديم بهتره
اين انجمن برايه كمك بهمه نه برايه دعوا
Vfv جان من در مورده اين كه حق با كيه اظهاره نظر نمي كنم
اما اگه واقعا حق با شما هم باشه ونيتتون هم خير باشه واقعا اينطور طرزه بيان بدتر باعثه خراب شدنه كار ميشه
يه صلوات بفرستين

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا