فعال کرد ن 3d در فتوشاپ

30min

Banned
من خودم نسخه اورجینال فتوشاپ رو دارم نظر شخصی من اینه اصلا 3d فتوشاپ استفاده نکنید خیلی بهتره
باز حداقل 3d AI خیلی بهتره یا Xara 3d
تایید میشه گرچه اون فایل های مکست تعجب بر انگیز حسابی حمید !!!
پس فروشنده کرده تو پاچم
میرم سراغش!
Be Coooooooooool :wink:

bh.azizi

New Member
من هم بعد از نصب CS5 تا چند روز امکانات Extended از جمله 3D رو تو فتوشاپم داشتم اما به یکباره از بین رفت و فتوشاپم شده ME خالی البته این مشکل رو با CS4 هم داشتم و در کل اینکه هر جفت ورژن ها مال شرکت گردو بودند.
حالا یعنی مشکل از کرک و این قضایاست؟

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
بچه ها قصد تبلیغ کاذب برای فروشگاه رو ندارم!

ولی این رو بدونید که هر کسی را بهر کاری ساختن!!!

شرکتی که از انواع و اقسام بازی ها گرفته تا انواع و اقسام نرم افزارها و ... رو عرضه میکنه مشخصه که بصورت تخصصی روی هیچ کدوم وقت نمیذاره!

ما اگر محصولی رو توی فروشگاه قرار میدیم و روی اون تبلیغ میکنیم ، قبلش تستش میکنیم و از هر نظر مشکلاتش رو شناسایی میکنیم و بعد عرضه میکنیم.

حداقل این انتظار رو از بچه های قدیمی سایت خودمون داریم که این محصولات تخصصی رو از فروشگاه خودشون تهیه کنن.

:Mohsen:

کاربر باتجربه
بچه ها قصد تبلیغ کاذب برای فروشگاه رو ندارم!

ولی این رو بدونید که هر کسی را بهر کاری ساختن!!!

شرکتی که از انواع و اقسام بازی ها گرفته تا انواع و اقسام نرم افزارها و ... رو عرضه میکنه مشخصه که بصورت تخصصی روی هیچ کدوم وقت نمیذاره!

ما اگر محصولی رو توی فروشگاه قرار میدیم و روی اون تبلیغ میکنیم ، قبلش تستش میکنیم و از هر نظر مشکلاتش رو شناسایی میکنیم و بعد عرضه میکنیم.

حداقل این انتظار رو از بچه های قدیمی سایت خودمون داریم که این محصولات تخصصی رو از فروشگاه خودشون تهیه کنن.

یه اسپم واقعی میخوام بزنم!(در حد شوخیه)

سارا جان وقتشه که خودتو بن کنی، یا حداقل پستتو ویرایش وککننی!

جدا از شوخی خداییش من تا حالا دو بار نسخه جدیدو از یه پاساژی گرفتم که هر دوبار انداختن بهم!

فعلا هم بیخیالش میشم چون نیاز سه بعدیم با مکس در حد اعلا براورده میشه، فقط میخواستم نرم افزارم کامل باشه

bh.azizi

New Member
آخه اگر از شما بخریم وقتی به دستمون می رسه که ورژن بعدی هم اومده باشه. یه بار برای خود من پیش اومد که ازتون چیزی خریدم، وقتی به دستم رسید که دیگه یادم رفته بود. البته این مشکل همه فروشگاه های اینترنتی ایرانیه، خصوصاً شما که از مشهد هم میفرستید.

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
آخه اگر از شما بخریم وقتی به دستمون می رسه که ورژن بعدی هم اومده باشه. یه بار برای خود من پیش اومد که ازتون چیزی خریدم، وقتی به دستم رسید که دیگه یادم رفته بود. البته این مشکل همه فروشگاه های اینترنتی ایرانیه، خصوصاً شما که از مشهد هم میفرستید.
البته ما تهران هستیم نه مشهد.

نمیدونم دقیقا کی از فروشگاه خرید کردید. ولی باور کنید ما سفارش ها رو در حداقل زمان ممکن تحویل مامور
پست میدیم. متاسفانه این شرکت ایران مارکت سنتر هست که خیلی بدون مسئولیت عمل میکنه و همین
موضوع هم باعث بدقولی فروشگاه به مشتریانش میشه. چندین بار این مشکلی که میگید پیش اومده و ما بعد از
بررسی ای که کردیم فهمیدیم واقعا مشکلی از سمت این شرکت بوده نه فروشگاه.

در کل خواهش میکنم این بحث رو اینجا انجام ندیم که موضوع تاپیک عوض بشه.
فقط خواستم بگم فروشگاه واقعا نسبت به مشتریانش مسئولیت پذیر هست. :rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا