فعال کرد ن 3d در فتوشاپ

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
اگر فتوشاپ شما مشکلی نداشته باشه و درست نصب و کرک شده باشه ، در حالت عادی باید منوی فتوشاپ فعال باشه.

البته این منو فقط زمانی قابل استفاده هست که شما یک آبجکت 3بعدی رو وارد فتوشاپ کرده باشید.

:Mohsen:

کاربر باتجربه
سلام
منم قبلنا یه سوال مبنی بر نبود منوی 3d پرسیدم که گفتین نسخه من نسخه آزمایش هست
تازگی ها رفتم یه نسخه extended me گرفتم که اونم همینجوریه!
برای کرک هم یه فایلی رو کپی کردم تو پوشه اصلی فوتوشاپ
اینم عکس

پیوست ها

• Untitled-2.jpg
    Untitled-2.jpg
    47.2 کیلوبایت · بازدیدها: 14

GFX Master

یعنی الان فتوشاپ شما این 3 قسمتی که داخل عکس های لایت کردم رو نداره؟!؟؟!

پیوست ها

• 3D.jpg
    3D.jpg
    59.1 کیلوبایت · بازدیدها: 32

GFX Master

من خودم فتوشاپم رو از روي dvd اي كه الان داخل فروشگاه به فروش ميرسه و اين گوشه ي پايين هم تبليغش هست نصب كردم.

شما از dvd ديگه اي استفاده كرديد يا اين محصول رو تهيه كرديد؟

parinaz571

Member
سلام
من الان می خوام یک فایل 3d رو باز کنم اما میگه کمبود رم دارم . رمم باید چه قدر باشه تا بتونم فایلای تری دی رو با فتوشاپ باز کنم؟

من رمم 768 هست.

GFX Master

مثل اینکه لینک خراب هستش ! آره ؟

سيمين جان اگر منظورت اين لينك گوشه ي پايين هست بله صبح يه مشكلي داشت الان رفع شد.

سلام
من الان می خوام یک فایل 3d رو باز کنم اما میگه کمبود رم دارم . رمم باید چه قدر باشه تا بتونم فایلای تری دی رو با فتوشاپ باز کنم؟

من رمم 768 هست.

معمولا براي اجراي فتوشاپ cs5 حداقل 1 يا 2 گيگ رم نيازه. البته 2 گيگ رم پيشنهاد ميشه.

نميدونم حالا دقيقا منظورتون از 768 چي هست؟!

parinaz571

Member
سيمين جان اگر منظورت اين لينك گوشه ي پايين هست بله صبح يه مشكلي داشت الان رفع شد.

معمولا براي اجراي فتوشاپ cs5 حداقل 1 يا 2 گيگ رم نيازه. البته 2 گيگ رم پيشنهاد ميشه.

نميدونم حالا دقيقا منظورتون از 768 چي هست؟!

من چون مادربورم یک گیگ رو ساپورت نمیکرد یک رم 256 داشتم یک 512 اضافه کردم.

parinaz571

Member
من رو یک کامپیوتر دیگه یا رم بالا تر امتحان کردم الان تونستم فایلو باز کنم.

البته من الان motion , phography رو که شما هالایت کردین ندارم.به جای تری دی هم advansed 3d دارم.

اما تونسم فایلو بچرخونم . یا ابزارایی که تو جعبه ابزار کار میکنه.free transform برا فایلای تری دی کار نمیکنه؟ یک اموزشی چیزی ندارین که نحوه کار با فایلای 3دی تو فتوشاپو داشته باشه؟

آخرین ویرایش:

:Mohsen:

کاربر باتجربه
من خودم فتوشاپم رو از روي dvd اي كه الان داخل فروشگاه به فروش ميرسه و اين گوشه ي پايين هم تبليغش هست نصب كردم.

شما از dvd ديگه اي استفاده كرديد يا اين محصول رو تهيه كرديد؟

نه من از سایت نگرفتم، از یه مغازه ای خریدم!
خوب حالا چکار کنم، یکی دیگه برم بخرم؟!

سارا جان عکسی که از about فوتوشاپ گذاشتم نشونگر extended هست یا فقط میگه me هست؟؟

من رمم 768 هست.

فکر کنم کم باشه
احتمالا بالای 1 گیگ بخواد

parinaz571

Member
ببخشید با کمک قسمت تری 3 در فتوشاپ میشه فایلی مثل این ایجاد کرد یا نه؟
20081013702947877801.jpg

GFX Master

پریناز جان برای ایجاد چنین طرحی اصلا نیاز به منوی 3d نیست!

آموزش ساخت همچین طرحهایی رو بوسیله ی ابزارهای فتوشاپ یا داخل ایلیستریتور میتونی به راحتی پیدا کنی.

در ضمن ، ابزارهای 3d ای که در فتوشاپ تعبیه شدن بیشتر برای چرخوندن یا تغییر زاویه و کارای شبیه به این هستن نه برای ساخت آبجکت 3بعدی.

نه اینکه نشه باهاشون 3d ساخت ولی خوب یه همچین عکسی که شما گذاشتی رو میشه بدون این منوها هم ساخت.

hamid

Well-Known Member
من بااینکه سیستمم بالاست باز تو 3d فتوشاپ مشکل دارم خیلی کنده یه متریال رو میخواد به ابجکت بده کلی طول میکشه حالا رندر کردنش بماند . من خودم وقتی با 3D MAX کار میکنم فایلم حجمش تا 500-600 مگ هم رسیده تو مکس خیلی راحت میتونم تو ویو پرتا مکس بچرخم ولی تو فتوشاپ اینجوری نیست
من خودم نسخه اورجینال فتوشاپ رو دارم نظر شخصی من اینه اصلا 3d فتوشاپ استفاده نکنید خیلی بهتره
باز حداقل 3d AI خیلی بهتره یا Xara 3d

جدیدترین ارسال ها

بالا