فعال کردن iray در مايا 2012

ehsan_62

Well-Known Member
اين فايل را چند وقته پيش دانلود کردم و به راحتی جواب داد
لينکش را يادم نبود برای همين اينجا آپ کردم
فقط يک خواهش دارم اينکه از من در مورد اين سوال نکنيد چون واقعا خودم باهاش فقط يک بار کار کردم
دوستان فکر کنم بهتر بتونند راهنمايی کنند
روش نصب و پاک کردن اون خيلی آسون هستش توی فايل read-me کامل توضيح داده

بعد از کپی کردن فايل ها نرم افزار را که باز ميکنيد
بايد داخل تنظيمات mental-ray گزينه ی iray باشه

يک چيزه ديگه اينکهiray تمام متريا ل ها راساپورت نميکنه

مسوليت استفاده از اين فايل و نتيجه اش

با خود کاربر می باشد

پیوست ها

• mr3.9_UI_1.2.2+ Iray.zip
    138.1 کیلوبایت · بازدیدها: 27
آخرین ویرایش:
سلام می خواستم بپرسم iray اصلا چیه چیکار میکنه ؟ چه فرقی با منتال داره باهاش تست رندر گرفتم با کیفیت خیلی عالی رندر می کنه و تنظیمات خوبی هم واسه استفاده از cpu , gpu داره لطفا یه توضیح کامل بدید دوستان....
دوستان یه چیز دیگه تو تب quality بخش منتال ری تو رندر ستاپ مایا 2013 یه بخش به نام progresive rendering هست که فکر کنم تقریبا همون کار این اسکریپت دوستمون را می کنه

آخرین ویرایش:

ehsan_62

Well-Known Member
من خودم زياد در مورد iray نميدونم
فقط ميدونم که برای يک سری رندر هايی که ميخواهيم سريع کار انجام بشه جواب ميده
و از gpu هم ميتونه استفاده کنه برای همين سرعتش چند برابر ميشه
البته بسگی به کارت گرافيکی داره

rainbmaya

Active Member
اگه اینه من دانلود کردم و نصب کردم ولی تیکش نیومد. چرا نمیدونم!؟
به هر حال مرسی این هم نصب میکنم ببینم چی میشه.

ehsan_62

Well-Known Member
اگه اینه من دانلود کردم و نصب کردم ولی تیکش نیومد. چرا نمیدونم!؟
به هر حال مرسی این هم نصب میکنم ببینم چی میشه.
تا اونجايی که يادمه فقط فايل هاش را کپی کردم توی پوشه ی
c:\users\...\documents\maya\2012-x64\scripts
بعد همه چيزی کار داد
مطمئن بشيد که فقط برای مايا 2012 باشه
فکر کنم برای ورژن 2013 هم اومده باشه

bubo3d

کاربر متخصص انیمیشن
سلام و با اجازه یه توضیح ساده و کوچیک

iRay تنظیمات خاصی نداره فکر کنم تنها کارش همون سیستم GPU هستش که دوستمون گفتن فقط تفاوتش اینه که شما زمان رندری که میخوای رو بهش میدی و بر اون اساس زمان رندر پیشنهادیت کیفیت کارت رو بالا و پایین میکنه. به نوعی میشه گفت فعلا یه چیز مسخره ست که فکر کنم میخوای با VRay RT رقابت کنه در آینده، فعلا جلوش چیزی برای گفتن نداره.

اگه اطلاعات اشتباهی دادم دوستان اصلاح کنن.
حق یارتون

davoodice

Well-Known Member
در مایا آی ری افتضاحه البته کلا چیز افتضاحیه اصلا به کارت گرافیک کاری نمیگیره (در مایا) مایا کرش میشه و دیگر هیچ!اصلا خود منتال ری چیه که باز آی ری ش باشه

rainbmaya

Active Member
اصلا خود منتال ری چیه که باز آی ری ش باشه
ببخشید ولی اگه موتور بهتری سراغ دارید که بی دردسر همه چیز مایا رو رندر کنه معرفی کنید. رندر من که کرک نشده واسه 2012! آرنولد هم که یه چیزاییو رندر نمیکنه! وی ری هم که خوب نیست واسه مایا! موتور رندر بهتری اگه میشناسید من تشنه ام واسش ، لطفا معرفی کنید.

آخرین ویرایش:

maya_22

Well-Known Member
رندر من که کرک نشده واسه 2012
کرکم بشه بازم به سهل الوصول بودن منتلری نیست چون اگه بخای توش قوی باشی یا بهترین رندرا را بگیری باید شیدر براش بنویسی تازه اول دردسر
در کل بهتر و قویتر از منتل ری برای مایا نیست و --------حالا رندر من جای خود داره.
iray
به نظرم هنوز درحال توسعه هست وکار داره تا جا بیفته

davoodice

Well-Known Member
وی ری که خوبه ارنولد هم که عالیه به طوری که من دارم پروژه جدیدمونو با ارنولد رندر میکنم و کلا دوستان دنبال رندر همه چیز با یه موتور رندر نباشید رندر من هم نیاز ه شیدر نویسی نداره مگر موارد خواص واقعا همون ورژن 3 از منتال الان بهتره

مشکل اصلی منتال ری انتی الیز افتضاحشه البته من اینا رو واسه انیمیشن میگم

we have two method for rendering biased and unbiased .biased render engine are like vray mentalray renderman finalrender and the other stuff and the unbiased like maxwell fryrender arion thearender.the biggest difference between them is the calculate of rendering somthing that occurs in the biased renderer is the interpolation processing between objects in the scene for reflecting and refracting but in the unbiased renderer they render like real world they process the direct and indirect light until the end .
please excuse my english
amin khormaei
moderator of gfxdomain

جدیدترین ارسال ها

بالا