فعال شدن راهنما در هنگام کد نویسی برای ساخت یه فایل کلاس

fazelit

Member
با سلام و خسته نباشید
معمولا وقتی توی فلش کد می نویسیم با فشردن دکمه های Ctrl+Space راهنما فعال میشه و دیگه نیازی نیست کدها رو دقیق حفظ کنیم.
اما وقتی می خوام یه فایل کلاس (as) بسازم وقتی توی اون کد می نویسیم هر چی دکمه های Ctrl+Space رو می زنم راهنماش نمیاد!!!!!
برای شما هم همینطوره یا من تنظیماتی رو باید توی برنامم انجام بدم که این قابلیت فعال بشه ؟
فلش CS5

++Hadi++

Active Member
باید یه fla اکشن 3 رو بغلش باز کنید جوری که fla و as تو یه فولدر و کنار هم باشند و البته اگه به هم ربط داشته باشند هم بهتره.
ولی
ولی من به شما پیشنهاد می دم یا با FB یا همون FLASH BUILDSER کار کنید و یا بهتر از اون با flash develop که یه ادیتور قوی هست.

fazelit

Member
این دوتا برنامه ای که گفتید کنار برنامه فلش نصب میشن یا باید جدا گون بیام دانلود و نصب کنم.
فلشم cs5 هستش

باید یه fla اکشن 3 رو بغلش باز کنید جوری که fla و as تو یه فولدر و کنار هم باشند و البته اگه به هم ربط داشته باشند هم بهتره.
ولی
ولی من به شما پیشنهاد می دم یا با fb یا همون flash buildser کار کنید و یا بهتر از اون با flash develop که یه ادیتور قوی هست.

دوست عزیز ربطی به فایل fla نداره! من تست کردم!

++Hadi++

Active Member
من هم تست کردم ولی شد.یه چیزی رو یادم رفت بگم.اون فایل fla رو درست کنید و تو همون فلش بازش کنید.یعنی هم fla باز باشه و هم as .
در ضمن می تونید از اون کامبوباکس بالای محیط ادیتور فلشت،اون fla باز شده رو منیج کنید تا as بیفته رو fla مد نظر تا code hint باز شه.

arjmand200

Member
فکر کنم مشکل شما با catch size نرم افزار باشه،نرم افزار Adobe Flash یه catch size داره که کلاس روتوش میخونه و متد و متغیر هاشو نشون میده اونم راهنما نیست code hinting هستش، میتونی کش رو زیاد کنی مشکل پیش نیاد اما کلا این مشکل رفع نمیشه بخصوص وقتی مموری خیلی اشکال میشه واسه راهنمام میتونی این کار رو بکنی:

اگه از نرم افزار Adobe Flash CS5 استفاده میکنی برو رجیستری این کلید رو پیدا کن :
HKEY_CURRENT_USER > Software > Adobe > Flash 11 > Settings
یه DWORD بساز با نام Project File Cap و سایزش رو 1000 یا بیشتر بزار بعد فلش رو رستارت کن درس میشه

جدیدترین ارسال ها

بالا