بی بی کد فضای داخلی و خارجی

emadmax

Well-Known Member
سلام

:clap:کار جالبی شده فقط اگه بتونی نویزهای گوشه پنجره و ... رو از بین ببری عالی میشه . این زاویه ی دوربینت رو هم یه خورده روش کار کی نورٌعلی نور میشه

آخرین ویرایش:

Sisili boy

Member
رندر خارجی بسیار خوب و رئال شده... داخلی ها هم خوبه مخصوصا بلوک شیشه ای.
تبریک میگم. فقط به قول دوستمون روی زاویه دوربین ها کار کن تا فضا ها خواناتر باشن

K1-CGMaster

Well-Known Member
بله نما خارجی خیلی خوب شد .
درمورد بلوک ها هم خیلی روش کار کردم تا خوب در آد :)))

تازه . همون طور که دوستان گفتن ، مکس 2013 و Vra 2.3 فوق العاده مزخرفه !!! که تازه خودم الان فهمیدم . والا تمام این کارا بهتر از این در میومد!!

mzmz1

Member
سلام .
به نظر من هم رندر خارجی بجز نویزش خیلی خوب شده .
داخلی هم اونی که توش مبل ها هستن خیلی خوبه.
فقط 2 تا سوال .

- از چه روشی برای ایجاد قرو رفتگی داخل سقف استفاده کردی ( جایی که لوستر ها اویزونن )

- تکسچر های سنگ انتیک رو رو از کجا باید گیر اورد ؟
موفق باشی
:rose:
-

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام کیوان جان.کار خیلی خوبی شده.سعی کن برای اینکه رندرهای داخلی فضای زنده و پویا بگیره حتما از نور روز توی کارات استفاده بکنی.اگه پنجره روی به شمال باشه دیگه بهتر.میتونی ساعت خورشید رو کاملا بالای سر بزاری مثل 12 ظهر.بعد به تمامی پنجره هات vraylight بدی.بعد کافیه تمام این نور ها رو از جنس sky بدی یا اینکه تیک رو بزنی که خودش از envirment بگیره.

K1-CGMaster

Well-Known Member
سلام .
به نظر من هم رندر خارجی بجز نویزش خیلی خوب شده .
داخلی هم اونی که توش مبل ها هستن خیلی خوبه.
فقط 2 تا سوال .

- از چه روشی برای ایجاد قرو رفتگی داخل سقف استفاده کردی ( جایی که لوستر ها اویزونن )

- تکسچر های سنگ انتیک رو رو از کجا باید گیر اورد ؟
موفق باشی

سلام :)
راستش اون قسمت سقف ها رو اول با Boolean به همین اندازه ای که هست سوراخ کردم و بعدش برای ایجاد این فرورفتگی ها که به شکل طبقه طبقه هم هستن از یه سیلندر استفاده کردم که برای اینکه طبقه طبقه هم بشه چند مرتبه بهش Bevel دادم :)) مشکلی بود بگو تا بگم

کل تکسچر های سنگ ها و شیشه تایل ها رو هم سعی کردم سرچ کنم پیدا شه ولی اصلا نبود بنابر این منم اومدم از نمونه کار هایی که تو فضاهای واقعی اجرا شده و عکساشو من و همکارم داشتیم رو برداشتم و با استفاده از ابزار Perspective Crop فتوشاپ درشون آوردم :wink:

سلام کیوان جان.کار خیلی خوبی شده.سعی کن برای اینکه رندرهای داخلی فضای زنده و پویا بگیره حتما از نور روز توی کارات استفاده بکنی.اگه پنجره روی به شمال باشه دیگه بهتر.میتونی ساعت خورشید رو کاملا بالای سر بزاری مثل 12 ظهر.بعد به تمامی پنجره هات vraylight بدی.بعد کافیه تمام این نور ها رو از جنس sky بدی یا اینکه تیک رو بزنی که خودش از envirment بگیره.

مرسی عارف جان . آره به خدا راستی می گی . اتفاقا همین چند روزیه به این نتیجه رسیدم که نور روز خیلی بهتره . من به این دلیل از نور شب استفاده می کردم که بتونم هالوژن ها و لامپ های رو دیوار و بقیه چراغ ها رو خوب نمایان کنم . درصورتی که همین کارو با نور روز هم می شه کرد :)

ایشالا این دفعه . مرسی :rose: :wink:

جدیدترین ارسال ها

بالا