فضای داخلی مکس گرافیک می خواد یا رم !؟ من می گم سی پی یو هم می خواد

madmaster_3d

Well-Known Member
فضای داخلی مکس گرافیک می خواد یا رم !؟ من می گم سی پی یو هم می خواد

سلام دوستان. تا اونجا که من یادم میاد همه میگن محیط داخلی مکس (قبل از رندر ) گرافیک مهم هستش این حرفها. یک کاری دارم میزنم که حسابی high poly هستش. و وقتی روی توربو اسموت میزارم. حسابی سنگین میشه و چرخوندن نما به اطراف سخت میشه . و .... ولی نکته اینجاست که من تسکبار رو باز کردم سی پی یو هم وقتی نما رو تکون میدم میره روی 100% استفاده میشه.
این هم مشخصات دستگاه من
cpu intel i5 core 2500 k
ram 4gig corsair
vga evga geforce gtx 550 ti
windows seven 64bit

من به این نتیجه رسیدم که سی پی یو هم 100% تو محیط مکس استفاده میشه. حالا می خواستم نظر شماها رو هم بدونم ؟!!؟
:mad:

Barnara

کاربر متخصص 3ds max
ببین اینکه گفته میشه کارت گرافیک فقط در Viewport به درد میخوره معنیش این نیست که رم و CPU برای Viewport نیازی نیست، بلکه معنیش اینه که گرافیک برای رندر نیازی نیست!
شما برای نگهداری آبجکت های زیاد و High poly نیاز به رم و برای بقیه ی کارها نیاز به CPU دارید!

madmaster_3d

Well-Known Member
جالب بود نظرت ولی رمم 2.5 گیگ استفاده می شد تو این مدل های پلی ولی سی پی یو 100%. حالا ببینیم نظر بقیه دوستان چیه ؟!

Barnara

کاربر متخصص 3ds max
جواب اين حرف رو توي يه تاپيك ديگه هم دادم! سيستم عامل براي جلوگيري از overflowشدن رم، با توجه به ظرفيت به برنامه هاي مختلف از رم اختصاص ميده، يعني هرچي رمتون بيشتر باشه، مكس هم بيشتر رم ميخوره. اما كاملا واضحه كه CPU توي برنامه هايي نظير مكس حرف اول رو ميزنه، بعد رم.
ضمنا هنوز صحنه سنگين نديدي، من يه پروژه دارم كه تاحالا نتونستم تو كامپيوتر خودم بازش كنم، نياز به يه ابر كامپيوتر داره

ariabl

Member
رم که خیلی نیازه ولی تو اون زمانی ک تو کارتو انجام میدی سی پی یو حسابه داغ میشه و کند شدن کارکرد نرم افزار ب خاطر جرقه زدن سی پی یو است.
بهتره بزاری سیستمت حسابی سرد شه بعد اول ک روشن میکنی بری سر کار مدلی که داری.
امتحانش کن مطمئن باش جواب میده

intel_amd

Active Member
این مثل اینه که بگیم این چیه همه میگن برای بازی گرافیک بالا لازمه من از بازی در حال اجرا با alt+tab اومدم بیرون تو تسک منیجر دیدم cpu هم روی 100 هست رمم هم پر شده !
خوب معلومه برای محاسبات هم cpu و هم ram لازمه و بسته به کار میتونه خیلی هم بالا لازم باشه اما گرافیک هم توی ویو پورت خیلی لازمه . مثلا شما با یک کارت گرافیک 256 نهایت یک تعداد پولی میتونی تو صحنت بیاری که سنگین نشه و اگر اون تعداد 2 برابر کنی اول از همه گرافیکته که کم میاره و اگر روی همون سیستم یک کارت گرافیک 512 بذاری میبینی که همون 2 برابر پولی راحت اجرا میکنه
حالا cpu و ram هم بله نیازه مخصوصا توی کارهای محاسباتی که با محاسبات گرافیک شاید انجام نمیشه مثل blob mesh که شاید محاسباتش توسط cpu باشه یا خیلی موارد محاسباتی دیگه
اما در رندر با موتوری مثل mental ray یا vray گرافیک هیچ نقشی نداره و گرافیک تاثیرش فقط توی ویو پورت و مخصوصا اکتیو شیدر ویو پورت و در موتورهای رندر gpu بیس هست

جدیدترین ارسال ها

بالا