فشرده سازی فیلم ویدئو

سالومه

New Member
برای فشرده کردن فیلم ویدئو از چه نرم افزاری باید استفاده کنم؟

تا فیلم 7 یا 8 ساعته رو 1 ساعت کنه

ممنون از راهنمایی تون

silvercover

کاربر متخصص
منظورتون از فشرده سازی، فشرده سازی حجمی هست یا محتوایی (تدوین یا میکس)؟ یعنی شما میخاین مثلا حجم فیلم 1 گیگی رو بکنین 500 مگا بایت یا نه میخاین یه قسمت هاییش رو کم کنین از محتوای فیلم؟

سالومه

New Member
سلام

فشرده سازی حجمی یعنی حجم فیلم 1 گیگی رو 500 مگا بایت کنه؟

لطفا راهنماییم کنید

splinter cell

Well-Known Member
با اجازه حامد جان!
من پیشنهاد میکنم از DivX استفاده کنید.چون در عین فشرده سازی کیفیت رو هم در حد مطلوبی حفظ میکنه!مثلا من یک فیلم 38مگ mpeg رو باهاش کانورت کردم شد 18 مگابایت.الان این سی دی فیلمهایی که توی بازار هست و چند فیلم رو توی یک سی دی جا میدن از همین فرمت استفاده میکنند.البته برای نمایش روی pc
البته ناگفته نمونه که این نوع فشرده سازی ها مستلزم اینه که codec مربوطش رو هم در سیستم کاربر نصب کنید.فکر کنم کدکش نزدیک 40-50 مگ میشد(!)البته مطمئن نیستم چون در حال حاضر نصب شده ندارمش.

silvercover

کاربر متخصص
به نظر من فرمت wmv فرمت مناسبی هست. چون Codec اون از قبل در سیستم نصب شده و نیازی به نصب کردن و چک کردن اینکه نصب شده یا نه نیست. البته من منکر کیفیت و قابلیت های DivX نمیشم. اما به دلیل اینکه روی خیلی از سیستم ها DivX نصب نیست ممکن هست کار کمی براتون دردسر ساز بشه. برنامه های زیادی برای تبدیل به WMV هستن که یکیشون به عنوان مثال Windows Media Encoder هست.

ubuntu

Member
ببخشيد لطفاً اين جور مبحث هارو در جاي ديگري از سايت مطرح کنيد. مطمعن باشيد اونجا سريعتر و بهتر جواب خواهيد گرفت...:)

جدیدترین ارسال ها

بالا