فشرده سازي فيلم تا 1 چهارم با كيفيت تغيير نيافته !

worldman_safa

Active Member
با سلام

من حدودا يك ساله كه اين نرم افزار رو مي شناسم . اسمش Dr DivX و محصول شركت

DivX هستش . و اين برنامه بهترين برنامه اي است كه من تا به حال براي اين كار ديدم . و

فكر مي كنم بعضي ها اين نرم افزار رو قبلا مي شناختن ! :wink:

فرمت كانورت اون AVI است . و تنها مشكلي كه داره وقت هست . :cry:

يكمي وقط زيادي ميبره ولي به نظر من مي ارزه ! :wink:

من طي اين حدودا يك سال چند بارم اقام به يافتن crack اون كردم ولي ....

تنها يك كرك پيدا كردم كه هر كاري كردم نتونستم باهاش كار كنم و تا اونجايي كه مي دونم تو هر

سدم ورژن يك سريال تازه دادن :roll: و فكر كنم مشكل من همونجاست :wink: :arrow:

لينك اون رو در پايين نوشتم كه اگر تمايل داشته باشين از سات داونلود كنيد مي تونيد هم به

www.download.com و هم به سايت خود DivX بريد ! اميدوارم مورد رضايت شما قرار بگيره 8)

لينك : http://www.download.com/Dr-DivX/3000-2194-10247709.html?tag=lst-0-1

يا حق

a Truth Seeking

Active Member
البته برنامه مبدل فرمت AVI يا فرمت هاي مدياي ديگه كه حجم رو تا اين حد بلكه هم خيلي خيلي كمتر مي كنه مثل فرمت WMV كه با پايين آوردن كيفيت اون يك فايل به حجم 60 مگابايت رو به حجم 120 كيلوبايت تبديل كردم زياد هستن البته اين رو كه مي گم كيفيت خيلي خيلي پايين مي ياد اما مي شه با كمي تنظيم با كيفيت خوب حجم رو پايين آورد اسم اين برنامه رو هم شنيدم ولي خودم استفاده نكردم اگر ورژنشو بگي شايد بتونم كركش رو پيدا كنم.

worldman_safa

Active Member
با سلام

برادر عزيز منم قبول دارم كه برنامه هايي هستن كه خيلي فشرده مي كنند . حتي برنامه اي

به نام mpeg direct maker هستش كه تا 1 دهم و حتي بيشتر كاهش ميده ولي هم كيفيت

پايين مياد و هم آيديه خودش رو از اول فيلم تا آخر زمينه مي كنه به فيلم . اونمبه چه پررنگي :cry:

در مورد كرك دايويكس هم اينو مي گم كه دستتون درد نكنه اگه ديديد يك كرك به يه ورژن اون

مي خوره يه خبر هم به ما بدين . البته زحمت نكشين ، چون من 89 ٪ اتمينان دارم كه كارايي

نخواهد داشت :oops: دستتون درد نكنه از نظرتون. ممنونم !

يا حق

shahrokh_xp

Active Member
worldman_safa گفت:
برادر عزيز منم قبول دارم كه برنامه هايي هستن كه خيلي فشرده مي كنند . حتي برنامه اي

به نام mpeg direct maker هستش كه تا 1 دهم و حتي بيشتر كاهش ميده ولي هم كيفيت

پايين مياد و هم آيديه خودش رو از اول فيلم تا آخر زمينه مي كنه به فيلم . اونمبه چه پررنگي :cry:

در مورد كرك دايويكس هم اينو مي گم كه دستتون درد نكنه اگه ديديد يك كرك به يه ورژن اون

مي خوره يه خبر هم به ما بدين . البته زحمت نكشين ، چون من 89 ٪ اتمينان دارم كه كارايي

نخواهد داشت :oops: دستتون درد نكنه از نظرتون. ممنونم !

يا حق
همان طور كه دوستمون گفتن اين برنامه با حفظ كيفيت حجم رو پايين مياره.
اين برنامه همين طوري اجرا نميشه بلكه بر روي ويندوز بايد حتماْ DivX Codecs نصب باشه كه با نصب DivX Player اين Codec ها خود به خود نصب ميشن و فكر مي كنم تفاوت اصلي اين برنامه با برنامه هاي ديگه رو همين Codecs مخصوص داشته!!

a Truth Seeking

Active Member
بله حق با شما هست من هم اعتراف دارم كه حجم پايين مي آد ولي كيفيت هم به اون اندازه پايين مي ياد worldman_safa اگر ممكنه دقيقا شماره همون برنامه اي رو كه داري لطف كن كار نشد نداره.

MrMohi

Active Member
a Truth Seeking گفت:
بله حق با شما هست من هم اعتراف دارم كه حجم پايين مي آد ولي كيفيت هم به اون اندازه پايين مي ياد worldman_safa اگر ممكنه دقيقا شماره همون برنامه اي رو كه داري لطف كن كار نشد نداره.

نخیر ... دایویکس فقط حجم رو پایین میاره و تصویر هیچ افت کیفیتی نداره ...

hasaniha

Member
ايني كه تو سايت خودشه ورژن 103 است.
اگه ميشه كرك همينو پيدا كنيد.

shahrokh_xp

Active Member
hasaniha گفت:
همين الان كرك ورژن 104 رو يافتم.
:D ميزارم براي دانلود.
البته من كرك شما رو تست نكردم ولي اكثر كرك هايي كه تست كرده بودم مشكل اول برنامه رو راه مي داخت يعني برنامه به خوبي اجرا ميشد ولي وقتي يه فيلم كامل 500 تا 700 مگي براي تبديل مي گذاشتم در همون لحظات آخر يه ارور ميداد.
ولي الآن سريال نامبر خريداري شدشو دارم و هيچ مشكلي هم نداره.
در ضمن اين برنامه داراي تنظيمات مختلفي براي تبديل هست كه اگر در يك قسمت نوع تبديل رو 2 pass بگذاريد ( اگه راهنمايي بيشتر خواستيد ميگم) كيفيت هيچ تغييري نميكنه!!

nik_sali

Member
اين كرك 1.4 براي من كه كار نكرد

شاهرخ جان بگو ديگه ببينيم چيه

shahrokh_xp

Active Member
nik_sali گفت:
همين pass 2 رو ميگم
آهان اين پسورد يا همچين چيزي نيست.يه قابليته تو اين برنامه كه 2 بار فشرده سازي انجام ميده كه تو بار دوم قطعاتي كه جا افتاده رو اضافه ميكنه در نتيجه كيفيتشم بهتر خواهد بود!

nik_sali

Member
بابا منم ميدونم مثلا با خود برنامه كار كردم همچين گفتي آموزش !!! شوخي كردم به دل نگيري

hasaniha

Member
بابا اين فايل ssg.nfo رو يا Notpad بازش كنيد ؛ گفته چه جوري كركش كنيد. كركش رو بايد طبق اون گفته هاش انجام بديد.
از اون كركها نيست كه همي كليك كنيد روش كار تموم بشه.
فايلي كه گفتم داخل كركي كه براي دانلود گذاشتم هست.
من همين ديشب كه دانلودش كردم؛ كركش كردم و الان خيلي خوب كار ميكنه. خيلي هم جالبه.

worldman_safa

Active Member
با سلام !

حوشحالم كه همه تو اين مبحث شركت كردن !

البته كيفيت پايين مياد ولي حيلي كم !

در مورد حرف آقاي a Truth Seeking بايد بگم كه تقريبا ورژن آحرشه كه از اينترنت داونلود كردم :(

در هر حال هيچ بزتامه اي تا به حال اين كيفيت رو نداشته :wink: :arrow:

آقاي shahrokh_xp اين codecs كه شما ميگيد با نصب نرم افرار DivX player درست ميشه

يعني حواسته به نوعي حق كپي رايت بزاره ! :oops:

با حق

mossi

Member
آقا مرسي . من هم قبلا با اين يك مدت كار كردم .
اما چون كركش را نداشتم ولش كرده بودم . الان همين ورزن 104 را دان كردم و با همين كركي كه اينجا گذاشتيد اينستال كردم . كرك شد خيلي عالي كيفيت هم واقعا عالي است . براي امتحان اول فيلم هاي كوچيك با حدود يك تا 10 مگا بايت را استفاده كنيد كه حوصله تان سر نره .
من حالا دوباره يك 600 مگابايتي را گذاشتم داره كونورت ميكنه . در 18 دقيقه نصف كار را انجام داه . حالا نميدونم به قول دوستمان لابد يك بار ديگه از اول شروع ميكنه براي جا افتاده ها لابد يك 40 دقيقه اي طول ميكشه .

براي كرك كردن برنامه روي خط قرمز پايين پنجره رجيستراسيون ، كليك كنيد و بقيه را طبق گفته اقاي كراكر پيش بريد كرك ميشه .

mossi

Member
700 مگابايت فيلم دي وي دي را در حالت مديوم كواليتي در مدت 70 دقيقه به 190 مگابايت كونورت كرد .
كيفيت خيلي عالي است . خيلي بهتر از ديو ايكس پرو
تبديل به آوي ميكنه ، اما كمي طول ميكشه . چون دوبار عمل كونورت را انجام ميده .

جدیدترین ارسال ها

بالا