فست فود

ali_tavanaie

Well-Known Member
سلام،من چیز زیادی از معماری نمودنم،اما یکی از دوستان کسی رو معرفی کرد که یک زمین آماده داره و میخواد داخلش یک فست فود بسازه و گفت دنبال طرح میگرده ، من هم رفتم سراغ مکس و وی ری و این طرح رو زدم ، این اولین کار وی ری ام هست که جزئیات زیاد داره.
مشکل اصلی من سرعت فوق العاده پایین رندر این صحنه است که نمیگذاشت کیفیت کار رو بالا ببرم و نمیدونم باید چکار کنم :
http://forum.majidonline.com/showthread.php?p=842639#post842639
علی ایحال وقتی طرح رو نشون دادم متوجه شدم که بنده خدا طرحی فوق العاده تک و مدرن میخواد و چنین طرحهایی رو زیاد دوست نداره ، میخواستم نظر شما رو بدونم و اینکه چکار کنم که زمان رندرم کم شه + اینکه طرحم مدرن تر بشه :

پیوست ها

• hamkaf4.jpg
    hamkaf4.jpg
    215 کیلوبایت · بازدیدها: 26
  • tabaghe bala .jpg
    tabaghe bala .jpg
    256.8 کیلوبایت · بازدیدها: 32
  • wire frame.JPG
    wire frame.JPG
    194.1 کیلوبایت · بازدیدها: 10

ali_tavanaie

Well-Known Member
ظاهراً کسی از این بخش دیدن نمی کنه!
این رندر جدید رو گرفتم نظرتون چیه؟

پیوست ها

• oranoos2.jpg
    oranoos2.jpg
    205 کیلوبایت · بازدیدها: 17
آخرین ویرایش:

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام.

خیلی خوب شده.اما Subdivse تو متریال سقف رو بیشتر کن.
پیشنهاد میکنم به لینگ امضام بری و همشو بخونی.چون Antialiasing کارت پائینه.تو اونجا راههای ایده آل معرفی شده.
خیلی خوب شده.طرحش ماله خودته؟ به نور پردازی و متریال نمیشه ایراد گرفت فقط Anti Alliasing رو زیاد کن.:rose:

ali_tavanaie

Well-Known Member
خیلی خوب شده.اما subdivse تو متریال سقف رو بیشتر کن.
پیشنهاد میکنم به لینگ امضام بری و همشو بخونی.چون antialiasing کارت پائینه.تو اونجا راههای ایده آل معرفی شده.
خیلی خوب شده.طرحش ماله خودته؟ به نور پردازی و متریال نمیشه ایراد گرفت فقط anti alliasing رو زیاد کن.:rose:

لطف داری ، آره یک طرحی همین جوری زدم ، اما فکر نمیکنم زیاد باحال باشه!
چشم حتماً این کارها رو انجام میدم انشاءلله درست میشه ، ممنون که به کلبه ما سر زدی.

ali_tavanaie

Well-Known Member
به توصیه هات عمل کردم و این از آب در اومد ، آنتی الیاسینگ رو رو 3 گذاشتم اما نامرد 6 ساعت زمان برد برای 800 در 450 :

پیوست ها

• oranoos4.jpg
    oranoos4.jpg
    205.6 کیلوبایت · بازدیدها: 12

جدیدترین ارسال ها

بالا