(فرکتال سرو) Sedar_Fractal .

black_man

Member
سلام
همونطور که میدونید طرحهای فرکتال که جدیدا خیلی مد شده (البته بین اجنبی ها) و حتی نرم افزارش رو ساختن کاملا ایرانی هستند و بوسیله ابو علی سینا طرح ریزی شدن . من سعی کردم با فتوشاپ یکیش رو طراحی کنم و از رنگ ها و نماد های ایرانی توش استفاده کنم .
البته با اون فرکتال هایی که قبلا دیدید خیلی فرق داره . که این دخل و تصرف عمدی بوده و از اون حالت (فقط پیچ و تاب) درش آوردم...(مثلا اون خط خط ی ها هیچ نظم ی توشون نیست ولی من ازشون استفاده کردم)

sedarfractal.jpg

فعلا

Hamid_ahmadi

Well-Known Member
دوست من خیلی خوبه
فعالیتتون هم قابل تحسینه
هر چند روزی یه کار جدید از شما میبینیم
همه کار هاتون هم فکر شده و زیبا
موفق باشید

deevart

Member
سلام داداش .. من خدایی عاشق کارهاتم
در مورد این سبک و چه جوری درستش کردی توضیح میدی
ممنون

black_man

Member
فوق العاده زیبا شده نمیدونستم این سبک ایرانی بوده
ممنون
آره متاسفانه ما همچین هنر هایی رو داریم بعد جوون هامون میرن دارک آرت کار میکنن (خودم رو میگم :lol:)

دوست من خیلی خوبه
فعالیتتون هم قابل تحسینه
هر چند روزی یه کار جدید از شما میبینیم
همه کار هاتون هم فکر شده و زیبا
موفق باشید
ممنون از نظرت .خداییش این همه سبک حیفم میاد کار نکنم . حتی توی امتحان های پایان ترم ...

سلام داداش .. من خدایی عاشق کارهاتم
در مورد این سبک و چه جوری درستش کردی توضیح میدی
سلام
ممنون از نظرت
فرکتال کلا سبکی هست که یکی از اصلی ترین چیزهاش ریتم هست یک جورایی ایجاد نظم از تکرار یک ریتم (نامنظم) که توی این کار نامنظمی ریتم تکرار شدش خیلی خیلی خیلی زیاد توی چشم می آد که این صد در صد عمدی بوده .
در مورد تکنیکش هم که ... راستش میتونم بگم یکم از بقیه کارهایی که توی 2d کردم سخت تر بود . البته این کار هم برا جایی بود و مجبور بودم روی سایز بزگ کار کنم که حجمش به چند صد مگی رسید و یکم عصبیم کرد :razz:
فکر کنم روند درست شدنش معلوم ه . وسایل مورد نیازش هم فتوشاپ . چند ساعت وقت . قلم دیجیتال (بدون این شاید بشه) هست
به هرحال بگو اگر لازم شد بیشتر کمک کنم ...

فعلا . یا علی ...

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
محسن کار خیلی قشنگ و خوبی شده.

رنگبندی قشنگی هم داره.

البته من این کار رو بیشتر شبیه کارای گرانج میبینم تا فرکتال.

موفق باشی.
155105187.gif

black_man

Member
محسن کار خیلی قشنگ و خوبی شده.

رنگبندی قشنگی هم داره.
ممنون

آره . درست ه . بالا گفتم با کارهای فرکتال ی که تا حالا دیدید فرق داره . یک جورایی من قوانین تئوریش رو از فرکتال گرفتم . و از پیچیدگی هاش کم کردم و به ایرانی بودن (رنگ و ریتم تکرار شدش) و نامنظمیش اضافه کردم . حتی می ترسیدم (مثل قبل) با یک سری باید ... نباید ها مواجه بشم که توی فرکتال باید .... باشه نباید.... باشه .برا همین از همون اول گفتم که توش دخل و تصرف کردم . راستش خیلی وقت بود میخاستم فرکتال کار کنم . اون نرم افزارش هم گرفتم ولی با این همه خشک ی حال نکردم و تصمیم گرفتم توی فتوشاپ این کار رو بکنم و با سلایق خودم...
اصلا اگر دقت کنید توی هیچ فرکتال کار شده ای (حد اقل تا اونجایی که من دیدم) از چنین ریتم مفهوم داری (میشه گفت انالیز شده یک چیز) استفاده نشده که من از یک نماد ساده سرو استفاده کردم...و معمولا با خطوط خشک هندسی کار میشه...

سارا جان مثل همیشه از نظرهای خوب و حرفه ایت متشکرم
پاینده باشی...

galagoola

Active Member
خیلی کاره قشنگی شده محسن جون .... این بی نظمیش در عین حال خیلی جلوه داره
تبریک میگم
اما
کاملا ایرانی هستند
مطمئنی
والا من تا اونجایی که به ذهنم خطور میکنه فراکتال ماله خیلی قبل تر از ابن سیناست و اگه اشتباه نکنم یکی از شاخه های هندسه اقلیدسی به حساب میاد
ولی در این زمینه خیلی اطلاعاتم کمه
منبع خاصی رو میشناسی به من معرفی کنی؟
تانکس
فلن

galagoola

Active Member
در مورده تاریخش من اشتباه کردم ولی تو ویکی پدیا هم چیزی به عنوانه ایرانی بودنش توضیح نداده
فلن

AhadGD

Well-Known Member
محسن جان خیلی عالیه من که مات و مبهوتم خیلی زیباست...
موفق باشی
بای

جدیدترین ارسال ها

بالا