فروش 5GB هاست با امكانات عالي و پهناي باند نامحدود .....!

kami_mz

Well-Known Member
اميد جان در ادامه فرمايشات شما:
( اين اطلاعات بر اثر تجبره شخصي به دست اومده. مدتي با ا شرکت رسالت همکاري مي کردم متاسفانه!):
پهناي باند کليه سرويس هاي رسالت 5 گيگ در ماهه. فقط و فقط 5 گيگ.
در صورتي که پهناي باند شما تموم بشه و با مديران شرکت تماس بگيريد که چرا اين طوري شد؟ فرد پاسخ گو ( لازم باشه اسم هم مي برم) به شما اين جوابو خواهد داد:
ما گفتيم نا محدود ولي تا 5 گيگ!!!!
هنگام خريد سرويس اگه از مديران اين شرکت( کل پرسنلش از دو ماه و نيم پيش که تغيير مکان دادن و از اون کافي نت سابق به دفتر جديدشون رفتن 4 نفرند!!!!!) بپرسيد تفاوت هاست هاي ويندوزي با لينوکسي چيه؟ اين حوابو دريافت مي کنيد:
هيچ تفاوتي از نظر قيمت و امنيت و کارايي ندارند!!! و تنها فرقشون در اينه که روي ويندوز ASP اجزا ميشه روي لينوکس نميشه !!!!!( تازه تا همين يه ماه پيش نمي دونستند asp.net چي چي هست!!!!!).
در تبليغات ادعا شده که uptime سرور 99.99 % هست. ر صورتي که اين downtime سرور هست.

مشخصات فني سرور رو که ازشون بپرسيد جواب اينه:
لود سرور ما زير 1% هستش که توي اين چندين سال(!!!!!) فقط دو بار رفته بالاي 1% که ما بلافاصله CPU اضافه کرديم.
دو تا CPU زئون داريم.
رم سرور 2 گيگ.

چيز بيشتري از اين سرور کذايي فهميدي به مام بگيد.

ميگن ساپرتمون 24 است. شما يه بار ساعت 8.5 صبح زنگ بزنيد ببينيد منشي چه جوابي ميده؟
(جوابش اينه آقاي **** نيستند ساعت 11 به بعد تشريف مي آرند!!!!).
سايت يکي از دوستان روي اين سرور بود( negarkhaneh,.com ) که بنا به دلايلي( مثل امکانات بيش از حد سرور- علي الخصوص پهناي باند بسياز زياد اون!!!-) مجبور به انتقال سرور شدند. همچنان آقايان ادعا مي کنند که اين سايت روي سرورهاي ايشانه.

مديرعامل شرکت به بنده سفارش يه کاري دادند با اين مشخصات:
باPHP يه دکمه بساز که کرسر ماوس بره روش يه فرم باز بشه که يوزر و پس بخواد بعد لاگين کنيم!!!!!!!

سخنان نقض ايشان:
-يونيکود که روي همه سيستم ها باز نميشه.
- تنها چيزي که روي همه سيستم ها خوب ديده ميشه فلشه.
- دومين ********** دست من بود( منظورش اين بوده که هکش کرده بوده) مديرش 10000000 باز زنگ زد التماس کرد تا دلم سوخت دادم بهش.
-asp بسيار بهتر و قويتر از php.net مي باشد!!!!!!!!!!!
خب اگه با اين تفاصير بازم قصد استفاده از سرويس هاي اين شرکتو داريد ديگه ميل خودتونه.

pooyait

Member
سلام

عزيزم ساعت 9 صبح زنگ بزني هيچ كسي گوشي رو برنمي داره
تا ساعت 11 صبح هيچكي جواب گو نيست
بعدشم كه خزعبالات تحويلت ميدن

كسي ديگه هم بيشتر ميدونه خبر بدهد
ثواب داره

kami_mz

Well-Known Member
اااا. تازگي ها اين جوري شده پس. تا يک هفته قبل از الکامپ منشي ساعت 8:30 اونجا بود.
ولي در مورد چرت و پرت که خودم هم همينو گفتم.

Ghamnevis

Well-Known Member
:lol: چه جك باحالي شده..

كامي اينا خودشون ميدونستند ميخواستند تو رو تست كنند :)

php.net :lol: !!!! :lol:

kami_mz

Well-Known Member
چي بگم؟
فکر کنم ولش مي کردم کار به mysqlite server 2010!!!!!!!!!!! هم مي رسيد!

M

Mahmoodi

کاربر مهمان
تو الكامپ كه منشيشون جيغ ميزد 8O يادته كامي ار اول صبح يكله تا ساعت 5 8O

بابا جوابگو هستن :p

بيا يك گيگ هاست بده به بقاله سر محله ما بگو بفروش ببين با چه شرايطي بهت ميده :wink:

آره وقتي هر كسي كه 200 تومن پول اومد تو جيبش بدون هيچ تجربه و دانشي اقدام به همچين كاري كرد بايد 4 تا چاخان باره مردم كنه نكنه چي بكه؟

موفق باشيد

علي

pooyait

Member
سلام

فكر كنم ديگه بسشون باشه
لابد ديگه بيچاره ها از خجالت آب شدن رفتن تو ....

جدیدترین ارسال ها

بالا