milad jan ( sharmande farsi naneveshtam keyboad kharab shod):سر يه پرتال چقدر اينجا دعوا شده !!!!
اين بحث رو قفل كنيد تموم بشه بره !!!
حیف که در حدی نیستی که بخوام جوابی بهت بدم ...
اينارو لطفا شخصي حل كنيد ...
پرهام جان از شما بعيده كلكل كني ...
سلام صادق جان خوبی ؟اي بابا !
باز كه دعوا شد !
خب aghahamidgol2 عزيز پرهام قوانين رو يادآوري كرد . من چون ديدم ايشون اين رو گفتن ديگه نگفتم و لينك هارو دادم!
بالاخره بايد به قوانين احترام گذاشت .
پرهام هم ، اينطوري كه من ميشناسمش آدمي نيست كه به كسي توهين كنه ! شايد شما بد برداشت كردي ...
نبايد زحماتي كه پرهام براي اينجا كشيد رو ناديده گرفت . شايد در ظاهر نباشه ولي در باطن مشخص ميشه .
و مطمئن هستم جز سوء تفاهم چيزه ديگه اي نيست !
حالا بيايد همديگه رو بقل كنيد و روي همو ببوسيد !
حميد خان حرف شما صحيح هست ما تو سايت مجيدآنلاين مهمان هستيم
ميزبان ها بايد به مهمان ها خيلي احترام بگذارن پس ميربان هاي اينجا هم همين برخورد رو بايد داشته باشن!!!
اما خب هر كسي اخلاق خودش رو داره نمي شه گفت چون من جنوبي هستم خون گرم هستم مهمان نوازم
حتما همه هم بايد مثل من باشن به نظر من حميد جان زياد جدي نگير اين برخورد ها رو
دوستاني داشتم برخوردهاشون كه يادم مياد به خدا خجالت ميكشم اسم دوست رو به زبون بيارم
كسايي كه ميليوني بهشون حال دادم البته از لحاظ مادي معنوي كه ديگه جا گفتن نداره
بابا همه اينا سره اينه كه آقا حميد اومده گفته من فلان چيز رو دارم ولي ميفروشم {البته فمر ميكنم ...{ ...
به خدا به نظر منم اين مشكلي نداره
درسته تبليغات الكي مجاز نيست ولي شايد خود طرف هم راضي به خريد باشه ...
اصلا يه تاپيك به اسم بازارچه بزنيد
مشكل حل بشه
این سایت برای خرید و فروش نیست ، اگر باز هم مشاهده بشه دسترسی محدود خواهد شد !
شما نیاز نداره به مدیر اینجا بگی چی کار بکنه ، چه کاری انجام نده ! سایت قانون داره که موقع عضو شدن به ظاهر تائید کردید !
آقا صادق شما درست می گی ما که نمی تونیم رو حرف شما حرفی بزنیم ...من خودم با توهين شديدا مخالفم . اصلا خودم برخورد ميكنم .
ولي عزيز من توهيني نديدم ! خدايي خودت ببين :
بنظرت حرف هاي بالا توهين حساب ميشه ؟
اولي كه قوانين تذكر داده شده .
دومي هم يك جمله خبري هست ! ( البته قبول دارم كمي تند و زود بود ولي ... )
خلاصه من دوست ندارم بين بچه هاي اينجا كدورت پي بياد .
شما aghahamidgol2 عزيز . فرد فهميده اي هستي و نبايد سر اين جور مسائل بحث كرد . اونم همونطوري كه گفتم فقط سوء تفاهم هست .