والا مشخص ميشه . 30 درصد رو هم زياد گفتم ...
شركتي كه داريد ازش هاست ميگيريد . هيچوقت 320 گيگ رو كه برابر كل سرورش هست رو نميده ماهي 9 تومن . پس معلومه كه داره دانه ميپاشونه و آورسل ميكنه . پس اگه كسي حتي اگه از دو گيگابايتش استفاده كنه معلومه كه ميبندش . چه برسه به 30% .
شما هم كه حامي اينجور هاست هاي هستي معلومه ديگه كارت چيه .
من به مسئله بين شما و مهدي جان چيكار دارم . من طرفدار حقوق مشتري هستم كه خيلي وقتها ... پايمال ميشه .
شما يه بار ديگه هم اين كار رو تكرار كردي و استقبال نشد .
يه بار ديگه هم دامين ميدادي 4500 كه معلوم نبود آخر و عاقبتش چي ميشه .
الانم كه اين پارس جي بيت رو زدي معلوم نيست چيجوري شماي 14 ساله داري خدمات ارائه ميدي ؟
گرچه خيلي جاي تحسين داره كه با اين سن و سال كم داريد خدمات پيشرفته اي رو ادامه بديد .
اما همانطور كه ميدانيد ارائه اينگونه خدمات كه سايت و فعاليت خيلي از افراد به شما بستگي داره شوخي نيست ...
شما هم تا الان كه سابقه خوبي نداشتي .
چندين سايت رو هك كردي . كه از همين كار نيتت مشخص ميشه .
چندين بار اقدام به ارائه سرويس هاي مشكوك كردي مثل دومين 4500 يا 300 گيگ ماهي 3 هزار تومن .
یکم اشتباه فکر میکنی یکمی!!!
والا مشخص ميشه . 30 درصد رو هم زياد گفتم ...
من از همین کاناکا 500 گیگابایت هاست گرفتم برا بک اپ سرور هام و بگم تا العان 410 گیگشو مصرف کردم و مشکلی هم پیش نیومده
شركتي كه داريد ازش هاست ميگيريد . هيچوقت 320 گيگ رو كه برابر كل سرورش هست رو نميده ماهي 9 تومن . پس معلومه كه داره دانه ميپاشونه و آورسل ميكنه . پس اگه كسي حتي اگه از دو گيگابايتش استفاده كنه معلومه كه ميبندش . چه برسه به 30% .
نمیدونم چی بگم ولی میگم همه اینطور نیستند کاناکا 500 گیگ رو میده ماهی 4 دلار و من هم استفاهده کردم
شما هم كه حامي اينجور هاست هاي هستي معلومه ديگه كارت چيه .
من به مسئله بين شما و مهدي جان چيكار دارم . من طرفدار حقوق مشتري هستم كه خيلي وقتها ... پايمال ميشه .
شما يه بار ديگه هم اين كار رو تكرار كردي و استقبال نشد .
شاید اتفاقاطی کی پیش اومده از روی بد شانسی بوده ولی بازم میگم طرف هیچ کس نیستم
يه بار ديگه هم دامين ميدادي 4500 كه معلوم نبود آخر و عاقبتش چي ميشه .
الانم كه اين پارس جي بيت رو زدي معلوم نيست چيجوري شماي 14 ساله داري خدمات ارائه ميدي ؟
گرچه خيلي جاي تحسين داره كه با اين سن و سال كم داريد خدمات پيشرفته اي رو ادامه بديد .
سن دلیلی بر این کارا نیست میدونم چی میگی یعنی اینگه شاید سنش هم کم باشه ولی شاید خبره باشه تو این کار تو از کجا میدونی؟
اما همانطور كه ميدانيد ارائه اينگونه خدمات كه سايت و فعاليت خيلي از افراد به شما بستگي داره شوخي نيست ...
شما هم تا الان كه سابقه خوبي نداشتي .
موافقم !!!!!!!
چندين سايت رو هك كردي . كه از همين كار نيتت مشخص ميشه .
علی که یه جوجه هکره !!!!!! اونو به چه هک
![Laughing :lol: :lol:](/styles/majidonline/smilies/majidonline_laugh.gif)
![Laughing :lol: :lol:](/styles/majidonline/smilies/majidonline_laugh.gif)
ولی یه چیز بگم من خودم العان بیشتر هک رو کار میکنم تا اینکه هاست بفروشم چون 4 ساله دارم این کارو میکنم از بچه ها یه سوال بکن بهت میگند
به قول نمیدونم کی بود میگفت اینقدر شکست خوردم تا شکست دادن رو یاد گرفتم
تا سرور نتونی هک کنی نمیتونی مواظب سرور خودت باشی
چندين بار اقدام به ارائه سرويس هاي مشكوك كردي مثل دومين 4500 يا 300 گيگ ماهي 3 هزار تومن
حالا شماها از کجا میدونی؟؟؟!!! شاید راست باشه !!!