فروش وب سایت Mehrdaddesign.com ( مهرداد دیزاین - نهایت گرافیک )

mehrdadsh1992

New Member
با سلام خدمت کاربران گرامی
متاسفانه به دلیل مشکلاتی که برای مدیریت وب سایت پیش آمده و به دلیل عدم زمان کافی برای به روز رسانی ، سایت به بالاترین قیمت پیشنهادی فروخته خواهد شد.
وب سایت مهرداد دیزاین با بیش از 4 سال سابقه کاری ، به عنوان یکی از مراجع ابزار طراحی و آموزش فتوشاپ به خوبی شناخته شده است. انتشار همزمان مطالب ما در وب سایت های بزرگ خارجی همچون brushesdownload.com ، fontonic.com ، gfxtra.com ، gfxgalaxy.com و ... نقطه قوتی است که به جرأت می توان گفت کمتر وب سایت ایرانی این ویژگی را داراست. وب سایت ما با بیش از 30000 بازدید روزانه ، دارای رتبه 6 وب سایت های آموزش در دسته بندی وب سایت ایران گویا و رتبه گوگل 3 است ( Page Rank 3 ).
وب سایت دارای 919 کاربر ثبت نام شده ( در سیستم قدیم ) ، قریب 700 مطلب به دوزبان ( 1400 مطلب ) ، بیش از 5500 نظر و محبوبیت مطالب 76% است ( محبوبیت مطالب ، نسبت میزان بازدید یک مطلب به دانلود آن است ).
سیستم نصب شده بر روی وب سایت ، سیستمی اخصتصاصی که در طی 3 سال به تدریج تکمیل شده ، نوشته شده به زبان های XHTML ، PHP و CSS3 است که از پایگاه داده MySQL بهره می برد.
بیش از 500 هزار صفحه ایندکس شده در گوگل ، نشان از امتیاز SEO سایت است.وب سایت مهرداددیزاین در جستجوی کلمات کلیدی همچون براش فتوشاپ ، وکتور و ... در صفحه اول و اغلب لینک های اول یا دوم قرار دارد.
تبلیغات در سایت های بزرگی مانند MajidOnline.com ، PersianGFX.com ، Iran-forum.ir و ... وب سایت ما را به همه پارسی زبانان به خوبی معرفی کرده است.
وب سایت بر روی سرور مجازی قرار گرفته که قدرت گرفته از سرورهای Webdata.ir است. این وب سایت بیش از 350 گیگابایت پهنای باند ماهیانه دارد که نشان از دانلود زیاد و تعداد کاربران بسیار است. بیش از 40% کاربران ماهیانه وب سایت ما ، برای اولین بار با وب سایت ما آشنا می شوند و این خود گویای رونق وب سایت ما است.

با این حال به علت مشکلات موجود ، تصمیم به فروش سایت گرفته شده است. به امید اینکه وب سایت در اختیار مدیرانی شایسته قرار گیرد...

قیمت پیشنهادی خود را با ما در میان بگذارید :
[email protected]
09169712778 ( مهرداد شکری نسب )

آدرس : Mehrdaddesign.com

the_king

مدیرکل انجمن
خرید و فروش دامنه و سایت صرفا در انجمن معرفي و يا درخواست هاستينگ مجازه.

D6 - خرید و فروش عمومی و مباحث تجاری بجز دامنه و خدمات هاستینگ در سایر موارد ممنوع است.
در مجیدآنلاین کاربران می توانند صرفا در بخش معرفي و يا درخواست هاستينگ دامنه و خدمات هاستینگ و سایت را خرید و فروش کنند و برای هیچگونه خدمات یا محصول دیگری در مجیدآنلاین مجاز به ایجاد کردن مباحث تبلیغاتی نیستند.

تاپیک منتقل گردید.

member99

Member
آقا چه جوری دلت می آد سایتت را بفروشی؟ من که سایت هام مثل بچه هام می مونن و اصلا نمی تونم به کس دیگه واگذارشون کنم ...:shock: با این حال امیدوارم موفق باشی :wink:

mehrdadsh1992

New Member
آقا چه جوری دلت می آد سایتت را بفروشی؟ من که سایت هام مثل بچه هام می مونن و اصلا نمی تونم به کس دیگه واگذارشون کنم ...:shock: با این حال امیدوارم موفق باشی :wink:

دوست من ، 4 سال واسه سایتم زحمت کشیدم . باور کن خون دل خوردم براش. هنوزم خیلی دوستش دارم ... اما ارزش مالیش رو لازم دارم ...

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا