فروش هاست+ پشتیبانی وارز و تورنت

iranads

Active Member
سلام
امیدوارم عنوان مناسبی انتخاب کرده باشم..
قبل اینکه قیمت بدم بهتره در صورت لازم باهم صحبت کنیم چون حتما شما یه شرایطی دارید که ما باید محیا کنیم و... من از لحاظ وارز و تورنت مشکلی ندارم
قیمت ها :: 2 گیگ === پهنای باند 300 == سالیانه 50 تومن
4گیگ== پهنای باند==400 گیگ== سالیانه 120 تومن
8گیگ=== پهنای باند==700گیگ=== سالیانه 250 تومن..
البته اگه مایل بودید سر مقدار فضا و.. هم به توافق میرسیم..
شرط اول هم اینه که حتما باهم تماس داشته باشیم تا بعدا مشکلی پیش نیاد.. ولی از لحاظ ساپورت وارز و تورنت خیالتون راحت..
سایت هم www.parsihoster.com & alfahoster.com
البته الان دارم پرتال سایت رو تغییر میدم تا 3-4 روز آینده در دسترس نیست.. ولی خواستید پیام خصوصی بزارید.. یا با ایمیل آدرس [email protected] در تماس باشید
اول اکانت رو تست کنید بعد پرداخت کنید..
موفق باشید

میلاد

Member
سلام
مشخصات سرور و دیتا سنتر را میتونم بپرسم؟
واینکه سرور در چه کشوری قرار داره و آیا سرور اختصاصی دارید یا نماینده اید؟
و اینکه منظور از وارز امکان لینک دادن به فایل هست یا امکان آپلود فایل های وارز وجود داره؟

iranads

Active Member
سلام
بله خواهش میکنم// قبل مشخصات, عرض کنم که از لحاظ وارز مشکلی نیست.. کلا vBulletin خیلی حساس هست که اونم همیشگی نیست.. یعنی یا شکایت بشه که معمولا تو ایران از این مشکلات نیست.. من خودم سرور دارم قبلا رسلر بودم از parsgibit ولی مدتی که سرور گرفتم از آمریکا هم هست// ( شاید سوال مطرح بشه دیتاسنترهایی که در آمریکا قرار دارند رو این مورد حساس هستند) ولی مشکلی نیست چون همانطور که گفتم بیشتر vBulletin ممکنه شکایت کنه اونم نه از همه.. اصولا بین این همه سرور نمیان جستجو کنند.. در ضمن در حال حاضر داریم یه سرور مخصوص همین کار تهیه میکنیم پس مشکلی نیست
مشخصات سرور:
Intel P4 3.2GHz HTT
2 GB RAM
500+80GB Drive
1500GB BW
10 Mbps port
5 IP's Address
Cpanel + fantasico
دیتا سنتر هم usa -layered tech data center-data bank
از لحاظ تورنت هم که حتما در جریان هستید به چه صورته در صورتی که استفاده شخصی باشه من مشکلی ندارم..
ببخشید یکم اگه متن مشکل داشت.. صفحه کلیدم فارسی نداشت کلی دردسر داره تایپ کردن//
به هر حال اگه سوالی بود در خدمتم

iranads ، جان من هم چند سوال داشتم ؟؟
1 - آيا شما مي تونيد به ما سرور مجازي بديد
2 - اگر ما مقداري فضا مثلاً 200 مگ يا 250 مگ بخوايم چي ؟؟
چقدر ميشه ؟؟

iranads

Active Member
سلام... مشکلی نداریم از لحاظ ارایه سرور مجازی.. 250 گیگ هم همینطور... من شماره تماس خودمو به آی دی هاهو شما r_a_h_m_a_n_051 ارسال کردم.. تماس بگیرید در خدمتم..

iranads ، جان 250 گيگ كه نه
250 مگ فعلاً براي سايت خودم ميخوام
سرور هم اگر قيمتتون خوب باشه ميخوام چون ميخوام براي شروع به كاربران سايت خودم كه هاست ميخوان خودم بفروشم .
براي همين نمي خوام قيمتش زياد بالا باشه .
اگر ميشه از طريق پيغام خصوصي براي ارسال كنيد يا
در ياهو هم ديگه را ملاقات كنيم .
ممنون ميشم .
باي

HostSilver.com

New Member
همکاری عزیز برات آرزوی موفقیت می کنم .
83.gif

mnz2002

Member
وازر که فقط نصب vbulletin نیست
این سرورای آمریکایی به لینک دادن هم گیر میدن
وارز یعنی vbulldtin نصب کنی
یا فیلم و موسیقی خارجی و ویندوز ویستا روی سرور آپلود کنی با لینک مستقیم دانلود کنن سرور هم از گل بالاتر بهت نگه
سرورهای وارز داخل ایران هم که همه تعطیلن یعنی سرعت سرور افتضاح امنیت صفر
سرعت دانلود سرور به سرور یکیشون 23 KB بود !

HostSilver.com

New Member
منم هاست فری میخوام به همراه VBulletin !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

سلام

امضام رو بخون.

تا وقتی که دیتا سنتر گیر نیده به انجمن وی بی نال شده !!! می تونم پشتیبانیتون بکنیم و وقتی هم لو رفتید باز هم میشه کاریش کرد .

موفق باشید

یا حق.

جدیدترین ارسال ها

بالا