فروش هاست آرتین و یه سئوال

hawram_sh

Member
اولش باید بگم تو ماه رمضان فروش ویژه هاست 50 گیگی کلیه امکانات نامحدود فقط 85 هزار تومان در سال، خواهیم داشت.
اما یه سئوال ما تازه شروع به کار کردیم و حالا هم دنبال ثبت شرکت و ،،، هستم، واسه همین زیاد وقت نمیکنم به سایت فروش هاستینگمون برسم، و حالا هم چون میخوایم با آغاز ماه رمضان فروشمون رو شروع کنیم. دنبال یه اسکریپت فروش هاست و دامین فارسی هستم. کسی هست بتونه بهم کمک کنه؟

پلنهای آرتین هاست: 10 - 25 و 50 گیگ / تنها با 45 - 65 و 85 هزار تومان... به زودی...

pasargadteam

Active Member
اولش باید بگم تو ماه رمضان فروش ویژه هاست 50 گیگی کلیه امکانات نامحدود فقط 85 هزار تومان در سال، خواهیم داشت.
اما یه سئوال ما تازه شروع به کار کردیم و حالا هم دنبال ثبت شرکت و ،،، هستم، واسه همین زیاد وقت نمیکنم به سایت فروش هاستینگمون برسم، و حالا هم چون میخوایم با آغاز ماه رمضان فروشمون رو شروع کنیم. دنبال یه اسکریپت فروش هاست و دامین فارسی هستم. کسی هست بتونه بهم کمک کنه؟

پلنهای آرتین هاست: 10 - 25 و 50 گیگ / تنها با 45 - 65 و 85 هزار تومان... به زودی...

با درود

شما برای سیستم سایت بهتر بود در بخش اسکریپت ها درخواست میدادید.

سیستم هایی که هست هم:

1- WHMCS
2- سیکما - SiQma
3- ادونیس
4- Fahosting
و ...

ببینید کدام رو میخواهید.

همه اینا هزینه باید کنید و لایسنس بگیرید.

نمونه WHMCS :

www.payamco.com
www.irhosting.net
www.warez-host.ir

نمونه سیکما:

www.noorolhoda.net
www.pasargadservices.com
www.samanhost.com
www.hostiran.com

نمونه ادونیس:

www.alborzhost.com
www.ejtema.com
www.hostdl.com
www.mihannic.com

برای فا هاستینگ من نمونه سراغ ندارم.

به هر حال اگر تمایل داشتید با من تماس بگیرید برای اطلاعات بیشتر.

اطلاعات تماس در امضا موجود است.

parmishost

Member
با سلام
دوست گرامی بهتره از همین الان whmcs را که هم ساده و هم حرفه ای هست انتخاب کنید.

pasargadteam

Active Member
با سلام
دوست گرامی بهتره از همین الان whmcs را که هم ساده و هم حرفه ای هست انتخاب کنید.

منم پیشنهادشون رو تأیید میکنم. به شرطی که نخواهید از یکسری ماژولهای ایرانی مثل درگاه پرداخت استفاده کنید چون واقعاً پول توی جوی آب ریختنه. چرا که زیادی دارند پول میگیرند و خودتون میتونید بنویسید. (داخل سایتش راهنمای ماژول نویسی داره).

سیکما خوبیش اینه که درگاه های : پارسیان , سامان , پاسارگاد , اقتصاد نوین و ملت رو دارا است.

به زودی نسخه جدیدی که داره میاد شبیه دبلیو اچ ام سی اس میشه.

اما هم فارسی است کامل و از بیس کار , هم قالب زدن براش راحته.

سیستم whmcs فارسی ساز محیط کلاینت داره و محیط مدیریتش نیست . شاید خیلی ها منجمله من راحت باشند با انگلیسی ولی برخی واقعاً سخته براشون.

جدیدترین ارسال ها

بالا