فروش فوق العاده هاست و دامين---گروه پاسارگاد

SME

Banned
فروش ویژه گروه پاسارگاد آغاز شد

اگر هنوز سایت شخصی و یا تجاری خود را راه اندازی نکرده اید
اگر هنوز تجارت خود را جهانی نکرده اید
اگر هنوز یک بلاگر حرفه ای نیستید
پس تا دیر نشده شروع کنید.با هات هاست در کمتر از 2 ساعت سایت خود را راه اندازی کنید

بیشتر بدانیم:

آیا میدانید در هات هاست با کلیه کارتهای عضو شبکه شتاب به صورت کاملا آنلاین میتوانید کلیه هزینه های مربوط به سفارشات خود را پرداخت کنید؟
آیا میدانید در هات هاست در کمتر از 2 ساعت سرویس مورد نظر شما ایجاد میشود؟
آیا میدانید سرورهای هات هاست دارای بهترین شرایط جهت میزبانی سایت شما میباشند؟ از قبیل 8عدد CPU و 4 گیگابایت رم به همراه سیستم عامل Linux CentOs
آیا میدانید به تمام دامینهای ثبت شده توسط هات هاست کنترل پنل اختصاصی ارایه میشود؟
آیا میدانید بر روی سرورهای لینوکس هات هاست امکان ایجاد سایت اختصاصی در کمتر از 5 دقیقه میباشد(به کمک برنامه Fantastico با قابلیت نصب بیش از 30 نوع CMS مختلف!)
هات هاست کلیه سرویسهای خود را با تضمین آپ تایم 99% ارایه میدهد. به همراه پشتیبانی همیشگی و 24ساعته از طریق تلفنهای مرکز پشتیبانی-ارسال تیکت در بخش پشتیبانی سایت-از طریق SMS و تلفن همراه و حتی سیستم پیام رسان یاهو!

SME

Banned
اینکه تو تاپیک بقیه پست خودتون رو بزنید اصلا کار درستی نیست.حتما قوانین انجمن رو بخونید.

bahram677

New Member
درخواست کمک در ثبت دامنه

سلام دوستان
من چند وقت پیش دامنه Sarbandar.ir را ثبت کردم ولی چون این دامنه جزء اسامی شهر هست موقع پرداخت مالی نیک از من درخواست مدارک کرده
اگه بین دوستان کسی باشه که به روشهای دیگه این کار رو برا من انجام بده میتونم هزینه رو تا دو برابر ثبت عادی دامنه هم پرداخت کنم چند روز دیکه بیشتر مهلت ندارم
منتظر پاسخ دوستان هستم.

SME

Banned
سلام.
فکر نمیکنم تو ثبت اسم دامین برای همه شهرها محدودیتی باشه.
شما به صورت عادی عضو شدید یا اینکه شرکتی؟
billing رو به ir68-irnic تغییر بدید، اگر بتونم براتون ثبتش رو انجام میدم.

bahram677

New Member
سلام.
فکر نمیکنم تو ثبت اسم دامین برای همه شهرها محدودیتی باشه.
شما به صورت عادی عضو شدید یا اینکه شرکتی؟
billing رو به ir68-irnic تغییر بدید، اگر بتونم براتون ثبتش رو انجام میدم.
اتفاق اbilling همینه چون من از طریق شرکت پوياسازان فناوري اقدام کردم پول هم از درگاه بانک پارسیان واریز کردم ولی اونها هنوز نتونستن تایید مالی روانجام بدن اگر شما بتونید این کار رو انجام بدید کمک بزرگی کردید هزینه هم هرچقدر شما بگید مشکلی نیست.

bahram677

New Member
دقت کنید:

من تو قوانین چیزی برای محدودیت ثبت دامینهای این جوری ندیدم!

ببخشید که دوباره سوال میکنم
یعنی من باید چه کار کنم؟ چه مدارکی باید ارسال بشه؟ شما میتونید تایید مالی رو انجام بدید اگر جواب مثبت هست شماره حساب و مبلغ رو ارسال کنید تا من اقدام کنم
متشکرم

SME

Banned
راستش نمیدونم.
از پشتیبانی نیک بپرسید.
متاسفانه امکان ثبت فعلا داده نشده.
بعد از ارسال مدارک اجازه ثبت رو میدن.

جدیدترین ارسال ها

بالا