سلام فقط تماس بگیرید 09111852817 1 سرور بخر 2 تا سرور ببر d:
S siavash.4150 Member Nov 13, 2008 #3 bitaraf گفت: واقعا بی اعتمادی می یاره کارتون !!! کلیک کنید تا باز شود... سلام منظورتون چیه؟ اینکه می خوام آفر بدم؟ اینکه می خوام یه راهکاری جلو پای بقیه بزارم که با پول 1 سرور 2 تا سرور داشته باشن؟ یا اینکه شما با من تماس گرفتی و من واسه شما توضیح دادم شما این شیوه رو دوست نداشتی؟ واقعا با من تماس گرفتی؟ من شماره دادم تا اگه کسی این جمله واسش جالب بود زنگ بزنه من بگم چی به چیه نیمیدونم -- شماره دادم بی اعتمادی میاره یا اینکه کل حرف هامو تو یک کلمه گفتم و گفتم زنگ بزنین تا موضوع رو روشن کنم به هر حال ...
bitaraf گفت: واقعا بی اعتمادی می یاره کارتون !!! کلیک کنید تا باز شود... سلام منظورتون چیه؟ اینکه می خوام آفر بدم؟ اینکه می خوام یه راهکاری جلو پای بقیه بزارم که با پول 1 سرور 2 تا سرور داشته باشن؟ یا اینکه شما با من تماس گرفتی و من واسه شما توضیح دادم شما این شیوه رو دوست نداشتی؟ واقعا با من تماس گرفتی؟ من شماره دادم تا اگه کسی این جمله واسش جالب بود زنگ بزنه من بگم چی به چیه نیمیدونم -- شماره دادم بی اعتمادی میاره یا اینکه کل حرف هامو تو یک کلمه گفتم و گفتم زنگ بزنین تا موضوع رو روشن کنم به هر حال ...
bitaraf Member Nov 13, 2008 #4 کامل توضیح بدید اصلا مناسب نیست این جوری تیتر بزنید مطمئن باشید کسی هم تماس نمی گیره چون وقتی شما جدی نگیرید ، بقیه هم شما رو جدی نمی گیرند پس همین جا کامل توضیح بدید
کامل توضیح بدید اصلا مناسب نیست این جوری تیتر بزنید مطمئن باشید کسی هم تماس نمی گیره چون وقتی شما جدی نگیرید ، بقیه هم شما رو جدی نمی گیرند پس همین جا کامل توضیح بدید