فروش خدمت سربازی

naser007

New Member
سلام
دوستان کسی میشناسید که بتونه این خدمت سربازی ما رو یک جوری حل کنه در هر شهری باشه فرق نمی کنه میام از اون شهر درخواست میدم من منتظرم

منم همینطورم . کسی سراغ داره به منم بگه ... خریدنی تا مرز 4 تومن می خرم که نرم . فقط قانونی

titan_550

Member
بابا براي چي نريد خدمت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خوب همه بايد برند!
4 ميليون حيف نيست؟ بابا اين خدمت آدم رو مي سازه و وظيفه همه است!

Saeed-masih

Member
هم حال میده هم کون آدمو پاره میکنه! به نظر من اگه آشنا داری برو خدمت وگرنه قبدشو بزنی بهتره

Rangine

New Member
من یه چیزایی شنیدم در مورد این که میتونی یه چند ماهی با وثیقه بری تو یکی از این کشورهای همسایه و یا هر کشوری بمونی بعد می آیی ایران و نمیدونم طبق چه شرایطی میتونی خدمتتو با حدود 5 میلیون بخری.

تازه یه کار دیگه هم می تونی بکنی.
اینکه بری تو یکی از این دانشگاهای بدون کنکور که معافیت تحصیلی میده مثل فراگیر پیام نور یا پودمانی علمی کاربردی تا هر وقت که دوست داشتی تو دانشگاه مشروط بشی. (به امید خدا) تا نبرنت سربازی.

من الان 70 سالمه ولی ترم دوم مهندسی برق رو می خونم حدود 30 40 سالی میشه که دانشجو هستم.
ولی گذشته از شوخی اون حالت اولو دنبالشو بگیر حتما موفق میشی.

aghahamidgol2

Active Member
اون قانونی که میگی اینجوریه : کسانی که سال 84 یا قبلش خارج شده از کشور حالا بیان می تونن با 5 تومان بخرن.کسی هم الان بتونه در بره با هر چیزی بعد از 2 سال به ایران برگرده می تونه بخره اگر تا اون موقع قانون عوض نشده که می دونم می شه البته نرخش بیشتر می شه !!!!!!!!

من موقعیت خریدش را داشتم ولی به خاطر خرید یک چیز مهم تر پولم تموم شده ..... خدا به داد برسه

جدیدترین ارسال ها

بالا