tanineshgh
New Member
با سلام خدمت دوستان -- من به دليل اينكه وقت و هزينه صرف كردن تبليغ براي ايران بين رو ندارم و با وجود اينكه فقط چند بار در پرشين تولز تبليغ كردم الان داري دو نفر مستقيم فعال سمت راست و سه نفر ( دو تا مستقيم - يكي غير مستقيم ) سمت چپ به اضافه چندين نفر غير فعال دارم و الان هم من 3 هفته است كه وارد اين كار شدم و با وجود فقط كار كرد خودم 4 هزار تومان درآوردم كه اگر اون قانون زنجير طلايي رعايت بشه شما با خريد اين جايگاه بدون هيچ زحمتي دو نفر ( كه الان 4 نفر ) هستند آورديد و اگر زير شاخه هايتنان فعاليت قانون زنجير طلايي را رعايت كنند شما سر سه ماه مبلغ 4 ميليون تومان كسب مي كنيد.
من اين جايگاه رو به مبلغ 16 هزار تومان ( در حالي كه براي عضويت فقط 14 هزار تومان بايد پرداخت ) مي فروشم
همچنين اين سايت : www.magic-job.tk ( سايت نه وبلاگ - روي سرور هاي رايگان - پرشين گيگ - بدون تبليغ ) رو هم به كسي كه از من بخره مي فروشم تا بتونه با اون تبليغ كنه
همچنين يك E-book كه نمونه آن را ميتوانيد از اينجا ببينيد به نام شما با فرمت PDF درست مي كنم كه با قرار دادن اون در اختيار ديگران مي تونيد خيلي راحت تبليغ كنيد
منتظر پي ام ها يا ايميل هاي شما هستم
yahoo id : tanineshgh6
E-mail : [email protected]
من اين جايگاه رو به مبلغ 16 هزار تومان ( در حالي كه براي عضويت فقط 14 هزار تومان بايد پرداخت ) مي فروشم
همچنين اين سايت : www.magic-job.tk ( سايت نه وبلاگ - روي سرور هاي رايگان - پرشين گيگ - بدون تبليغ ) رو هم به كسي كه از من بخره مي فروشم تا بتونه با اون تبليغ كنه
همچنين يك E-book كه نمونه آن را ميتوانيد از اينجا ببينيد به نام شما با فرمت PDF درست مي كنم كه با قرار دادن اون در اختيار ديگران مي تونيد خيلي راحت تبليغ كنيد
منتظر پي ام ها يا ايميل هاي شما هستم
yahoo id : tanineshgh6
E-mail : [email protected]