سلام به همه. این عکسی که گذاشتم پروژه ی دانشگاهیم بود. تازه تحویل دادم.طراحی داخلی یک فروشگاه لوازم آرایشی هستش. نظر بدین لطفا هم در مورد رندر ، هم در مورد طراحی فضا. ممنوووووووووون
ولی بله خوب خیلی جای کار داره .. نمای دوم رو بنده بهتر دیدم تا اولی رو .. اما چند نکته رو بنده اشاره میکنم:سلام. دوستان گفتن این جور حرف ها نه تنها خوب نیست بلکه باعث دلسرد شدن صاحب اثر میشه. یا پست نزنین یا اگه میزنین حتی شده یه نکته آموزنده توش باشه. ایراد گرفتن خب اصلا کار سختی نیست.خسته نباشی، ولی خیلییییییی ضعیفه
البته به اون غلظتی هم که دوست بالایی گفتن ضعیف نیستولی بله خوب خیلی جای کار داره .. نمای دوم رو بنده بهتر دیدم تا اولی رو .. اما چند نکته رو بنده اشاره میکنم:
شیشه ها اصلا خوب نیست .. شبیه میز روی زمین L .. انگار فقط opacity شون رو کم کرده باشن .. بازتاب نوری توش دیده نمیشه .. مقدار subdivision متریال ها از جمله شیشه گویا خیلی کمه ..
مدل ها زیاد انگار با دقت طراحی نشده .. طرف قفسه نه چیدمان و نه اون قاب مشکی دور که انگار کاملا خام هست قابل قبول نیستن
بازتاب بعضی از قسمت ها خیلی آینه ای و صاف و صیقلی شده .. رو شیدر و متریال سازی باید fdajv کار بشه
متریال کف شاید از همه ی متریال ها به نوعی بهتر شده باشه .. البته حس میکنم باید روشن تر بشه و کمی شاید رفلکت بیشتر .. وقتی رندر میگیرین اجزای مختلف رو با متریال آی دی های جداگانه در لایه ای دیگه بگیرین تا در زمان پست پرو بتونین به صورت جداگانه روش تغییر اعمال کنین ..
موفق باشین
من vray رو همراه با این پروژه یاد گرفتم. میدونم خیلی باید کار کنم تا کارم خوب بشه.خیلییی خیلی ممنون از راهنماییهاتون.من vray رو همراه با این پروژه یاد گرفتم. میدونم خیلی باید کار کنم تا کارم خوب بشه.
کاملا درسته آدم دلسرد میشه .. حتی اگر کار خیلی ضعیف باشه (که البته نبود) فقط کوبنده و شکننده ست ..البته دوست ما هم نیتش خیر بود .. حق یارتون بزرگواراناین جور حرف ها نه تنها خوب نیست بلکه باعث دلسرد شدن صاحب اثر میشه