saeed_g21
Member
سلام دوستان
من دنبال یک سیستم رایگان مخصوص فروشگاه می گشتم که فقط توانستم Farsi Commerce رو پیدا کنم البته ورژن برنامه 1،1 هست و در هیچ سیستمی در این مورد رو نتوانستم پیدا کنم
اگه سیستمی رو میشناسید که فارسی هست و امکانت خوبی هم دارد برام معرفی کنید ممنون میشم
البته این سیستمی که پیدا کردم دارای چند اشکال هست
1- بانک سامان ارورر می دهد ( مشکل در بانک اطلاعاتی هست فکر کنم)
1146 - Table 'XXX.sb24_reservation' doesn't exist
SELECT * FROM sb24_reservation
[TEP STOP]
2- کارت اعتباری رو وارد می کنم قبول نمی کند
چهار عدد اولي كه براي اين شماره وارد كرده ايد عبارتند از: 5555<br>اگر اين اعداد صحيح مي باشند, ما اين نوع از كارت اعتباري را نمي پذيريم.<br>اگر اين اعداد اشتباه مي باشند, لطفا آنها را تصحيح كرده و دوباره اقدام كنيد.
3- از همه مهم تر اینکه قالبی برای این سیستم فکر کنم وجود ندارد. آیا امکان طراحی قالب برای این سیستم وجود دارد ؟
ممنون میشم اگه کمکم کنید
منتظرم
یا حق
من دنبال یک سیستم رایگان مخصوص فروشگاه می گشتم که فقط توانستم Farsi Commerce رو پیدا کنم البته ورژن برنامه 1،1 هست و در هیچ سیستمی در این مورد رو نتوانستم پیدا کنم
اگه سیستمی رو میشناسید که فارسی هست و امکانت خوبی هم دارد برام معرفی کنید ممنون میشم
البته این سیستمی که پیدا کردم دارای چند اشکال هست
1- بانک سامان ارورر می دهد ( مشکل در بانک اطلاعاتی هست فکر کنم)
1146 - Table 'XXX.sb24_reservation' doesn't exist
SELECT * FROM sb24_reservation
[TEP STOP]
2- کارت اعتباری رو وارد می کنم قبول نمی کند
چهار عدد اولي كه براي اين شماره وارد كرده ايد عبارتند از: 5555<br>اگر اين اعداد صحيح مي باشند, ما اين نوع از كارت اعتباري را نمي پذيريم.<br>اگر اين اعداد اشتباه مي باشند, لطفا آنها را تصحيح كرده و دوباره اقدام كنيد.
3- از همه مهم تر اینکه قالبی برای این سیستم فکر کنم وجود ندارد. آیا امکان طراحی قالب برای این سیستم وجود دارد ؟
ممنون میشم اگه کمکم کنید
منتظرم
یا حق