فروشگاه اینترنتی

nabian

New Member
این سایتی که لینکش در امضاته اول لینکش رو اصلاح کن به جای حرف o عدد صفر رو بذار.
سیستمش هم نیوکه که درباره اش اطلاعی ندارم ولی از ماژول فروشگاه سیستم دروپال خیلی تعریف شنیدم ...
اول اینکه از شما بابت تذکری که به بنده دادین بسیار متشکرم. دوم اینکه در مورد فارسی کامرس باید خدمتتون عرض کنم ، درسته که فارسی کامرس اون ایرادهایی که شما گوشزد کردید داره ولی با کمی صبر و تحمل میشه با روش زیر به بهتربن فروشگاه ممکن با همون فارسی کامرس رسید. لطفا قبل از هر چیز فروشگاه بنده رو یه نظر ببینید و با بیس فارسی کامرس مقایسه کنید. یه فروشگاه دیگه هست که مدیر محترم اون فروشگاه با صبر و حوصله زیاد و با زحمت به همین روشی که الان خدمتتون عرض می کنم به یک فروشگاه عالی و نسبتا ایده آل رسیده .
روش:
یک سایت بسیار فعال و جالبی هستش که مربوط به چیزی که فارسی کامرس ترجمه اونه:eek:scommerce در این سایت شما میتونید به بخش contribution (اگه اشتباه ننوشته باشم) برید و هر چیز افزودنی رو که دوست داشته باشد در اونجا پیدا کنید مثلا سیستم مدیریت بلوکها یا اخبار یا rss و ... که با کمی حوصله و صرف زمان و کمی تخصص در زبان php می تونید بهترین سایت رو برای خودتون بسازید حالا چرا این روش رو من عالی می دونم ؟ چون شما هرکاریش کنی و دست روی هر cms یا فروشگاهی که بگذاری بلا استثنا یک معایبی و یک محاسنی منحصر به خودشون دارن و هیچ چیز ایده آلی نمیشه پیدا کرد ولی با اون روش شما ایده آل خودتون رو میسازید .
خوب سرتون رو درد آوردم و چشماتون رو خسته کردم .

www.nero.ir

Member
توقع چي دارم من ؟
من از توهين ايشون ناراحت شدم .

يعني براي زضاي خدا بايد كار كنم ؟؟؟؟

Amin_e

Member
سایت پرشین دیویکس

سلام دوستان اگر دعواتون تموم شده خواستم یک سایت معرفی کنم :D
سایتی قدیمی اما جالب که بر پایه زبان ASP نوشته شده.
از این سایت خرید نکردم اما واقعاً که طراحیش شاهکاره
این سایت از داخل ایران بسته شده اما بنده یک عدد اسکرین شات براتون گرفتم ببینید:
آدرس: http://aic1394.persiangig.com/image/other/PersianDviX.JPG

خود عکس:
PersianDviX.JPG

nevisande

Active Member
من بهتون پیشنهاد میکنم یه سر به سایت دی جی کالا بزنید تا قدرت یک سیستم فروشگاه رو درک کنید
سایت دی جی کالا

امیدوارم مفید باشه

abbas_m367

Banned
آره منم از الان واسه چند سال دیگه برنامه ریختم تا یه چیزی تو مایه های دیجی کالا بزنم !

www.DigiKala.com

واقعا حرفه ای و محشره ! ولی حداقل با 5 6 نفر آدم اداره میشه ! بریم بگردیم ببینیم برنامه نویسش کیه !!

آخرین ویرایش:

abbas_m367

Banned
نقل قول:
من گفتم که همین جناب عباس شخصی هستن که هیچ چیزو به کسی مجانی نمی دن ولی از همه توقع مجانی دارن
تایید میشه.

کی از من چی خواسته ؟؟ !!
چیو باید مجانی میدادم ؟؟
چیو از کی مجانی خواستم ؟؟

همه باید جواب بدن !! مخصوصا شما که میگی و شما تایید میکنی

:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::cry::snap:

abbas_m367

Banned
کی از من چی خواسته ؟؟ !!
چیو باید مجانی میدادم ؟؟

یکی بیاد جواب بده دیگه ؟؟؟؟؟؟
کجایین ؟

آیــــــــــــــــــــــــــــــی نفس کش ! :razz::razz:

MJ Rayaneh

Well-Known Member
کی از من چی خواسته ؟؟ !!
چیو باید مجانی میدادم ؟؟

همه باید جواب بدن !! مخصوصا شما که میگی و شما تایید میکنی
یه سرچ توی پست هات بزنی متوجه میشی که همیشه یه جوری میخوای اسکریپت های پولی رو رایگان به دست بیاری.
و دیگر اینکه یادت هست که توی پیغام خصوصی من ازت اسکریپت خز سوران رو خواستم گفتی مفت گیرش نیاوردم اگر هم پولی بهت بدم بازم خز میشه و ... در صورتی که خزترین اسکریپت بوده و هست.
حتما دیگر دوستان هم تجربه ای داشتند که چنین گفتند.
من به هیچ وجه قصد ایجاد بحث و جنجال و در نتیجه انحراف تاپیک از موضوع اصلیش رو ندارم و فقط نظرم رو گفتم. در صورت تمایل به ادامه ی بحث ==> پیغام خصوصی.

آره منم از الان واسه چند سال دیگه برنامه ریختم تا یه چیزی تو مایه های دیجی کالا بزنم !

www.DigiKala.com

واقعا حرفه ای و محشره ! ولی حداقل با 5 6 نفر آدم اداره میشه ! بریم بگردیم ببینیم برنامه نویسش کیه !!
سلام
من اسکریپت این سایت رو دارم
اگه خواستی با ایمیل یا آی دیم که تو امضام هست تماس بگیر

با تشکر:rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا