اول اینکه از شما بابت تذکری که به بنده دادین بسیار متشکرم. دوم اینکه در مورد فارسی کامرس باید خدمتتون عرض کنم ، درسته که فارسی کامرس اون ایرادهایی که شما گوشزد کردید داره ولی با کمی صبر و تحمل میشه با روش زیر به بهتربن فروشگاه ممکن با همون فارسی کامرس رسید. لطفا قبل از هر چیز فروشگاه بنده رو یه نظر ببینید و با بیس فارسی کامرس مقایسه کنید. یه فروشگاه دیگه هست که مدیر محترم اون فروشگاه با صبر و حوصله زیاد و با زحمت به همین روشی که الان خدمتتون عرض می کنم به یک فروشگاه عالی و نسبتا ایده آل رسیده .این سایتی که لینکش در امضاته اول لینکش رو اصلاح کن به جای حرف o عدد صفر رو بذار.
سیستمش هم نیوکه که درباره اش اطلاعی ندارم ولی از ماژول فروشگاه سیستم دروپال خیلی تعریف شنیدم ...
روش:
یک سایت بسیار فعال و جالبی هستش که مربوط به چیزی که فارسی کامرس ترجمه اونهscommerce در این سایت شما میتونید به بخش contribution (اگه اشتباه ننوشته باشم) برید و هر چیز افزودنی رو که دوست داشته باشد در اونجا پیدا کنید مثلا سیستم مدیریت بلوکها یا اخبار یا rss و ... که با کمی حوصله و صرف زمان و کمی تخصص در زبان php می تونید بهترین سایت رو برای خودتون بسازید حالا چرا این روش رو من عالی می دونم ؟ چون شما هرکاریش کنی و دست روی هر cms یا فروشگاهی که بگذاری بلا استثنا یک معایبی و یک محاسنی منحصر به خودشون دارن و هیچ چیز ایده آلی نمیشه پیدا کرد ولی با اون روش شما ایده آل خودتون رو میسازید .
خوب سرتون رو درد آوردم و چشماتون رو خسته کردم .