بی بی کد فرودگاه

hadi_nn

Member
سلام دوستان
یه دو ماهی میشد فکر کنم که نیومدم. تو این مدت هم یک کار بیشتر نزدم که به دلم نشست اونم کار طرح 4 خودم بود که فرودگاه بود
مدلینگ توی مکس 10 و رندر با vray . زمان رندر هم میانگین یک ساعت بوده
با افتر افکت هم روشون کار کردم یک کم

پیوست ها

• airport 1.jpg
    airport 1.jpg
    1.2 مگایابت · بازدیدها: 133
  • airport 2.jpg
    airport 2.jpg
    1.2 مگایابت · بازدیدها: 119

men

Well-Known Member
سلام.خسته نباشی.معرکه شده.فقط اون هواپیماهای رو هوا رو 1کم موشن بلور میکردی دیگه مهشر میشد.

به به چه کار خوبی زدی و طراحی قشنگی داره متریال سطح نما اگه dirt نبود بهتر بود متریال سطح نما دقیقا چیه؟
می تونستی رو بکگراند کار بیشتر کار کنی
:rose:

hadi_nn

Member
خوشم امود. این لکه های آب رو چطوری میزارین؟
ممنون :) برای لکه های آب متریالش رو توی فتوشاپ درست کردم و به سطح دادم. سطح هم یک پلن ساده هست
خسته نباشی عزیز.

قشنگ شده :rose:
حجمت الهام گرفته از هواپیماست یا ...؟
ممنونم حمید جان. والا کانسپتش حالت پرواز یک پرنده بوده...
سلام.خسته نباشی.معرکه شده.فقط اون هواپیماهای رو هوا رو 1کم موشن بلور میکردی دیگه مهشر میشد.
آره درست میگی. چرخ هاش رو هم یادم نبوده ببندم D:
به به چه کار خوبی زدی و طراحی قشنگی داره متریال سطح نما اگه dirt نبود بهتر بود متریال سطح نما دقیقا چیه؟
می تونستی رو بکگراند کار بیشتر کار کنی
متریال سطح بتن هست سعید جان. بدون dirt هم امتحان کردم اما خیلی ساده میشد. در مورد آسمون هم قطعاً حق با شماست گرچه آسمون بی ابر رو بیشتر می پسندم. بازم ممنون از نظرت.

خیلی خیای قشنگه و کاره جدیدی هست. ایراد خاصی هم ندیدم. البته من کوچیکه همتون هم هستم. قشنگه ایول
شما سروری. ممنون عزیز :)

SinaTR

Well-Known Member
خوشمان آمد!
فقط آسمونو کاش صاف نمی ذاشتی، چون زمين خيسه يکم غير طبيعيه يه لکه ابر هم تو آسمون نباشه به نظر من

Fanous

Well-Known Member
سلام.حجم خوشگلی شده .کاش یه رندر هم از نمای بالا میذاشتی که پلان کار هم دستمون بیاد ...
موفق باشی.

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام.خیلی خوب شده.هم طرح هم رندر
طرحش خیلی جالب شده.حس آشیانه و عظمت توش دیده میشه.
به لحاظ تکنیکی به این میگن کار.اون ویلا خوب نشده بود رندرش .اما این کار واقعا شاهکار شده.
تکسچر آسفالت خیسش رو داری؟ برای لایه رفلکتش
بی اغراق میگم اگه روی آسمون و یه مقدار پست پروداکشن کار کنی کار شایسته تاپ هست.

hadi_nn

Member
خوشمان آمد!
فقط آسمونو کاش صاف نمی ذاشتی، چون زمين خيسه يکم غير طبيعيه يه لکه ابر هم تو آسمون نباشه به نظر من
آره قبول دارم روی آسمونش باید بیشتر کار بشه اما خوب دیگه تحویل رسید و نشد کار کنم روش متاسفانه. اما قطعاً یه رندر دیگه خواهم گرفت .

سلام.حجم خوشگلی شده .کاش یه رندر هم از نمای بالا میذاشتی که پلان کار هم دستمون بیاد ...
موفق باشی.

نمای بالاش هم اگه وقت شد رندر میگیرم. من به تحویل نهایی نرسیدم برا همین حجمی که میبینید فقط تا همینجا که دیده میشه مدل شده یعنی اون طرفش هیچی نیست وگرنه اون طرف هم بد نشده بود

hadi_nn

Member
سلام.خیلی خوب شده.هم طرح هم رندر
طرحش خیلی جالب شده.حس آشیانه و عظمت توش دیده میشه.
به لحاظ تکنیکی به این میگن کار.اون ویلا خوب نشده بود رندرش .اما این کار واقعا شاهکار شده.
تکسچر آسفالت خیسش رو داری؟ برای لایه رفلکتش
بی اغراق میگم اگه روی آسمون و یه مقدار پست پروداکشن کار کنی کار شایسته تاپ هست.

سلام. خیلی ممنونم عارف جان لطف داری :)
حتماً باز هم روش کار میکنم. اگه پیشنهادی هم داری بگو حتماً جز آسمون. بقیه بچه ها هم اگه ایده ای به ذهنشون میرسه ممنون میشم بگن.
تکسچر رو توی فتوشاپ ساختم عارف جان فقط مشکلش اینه که توی دید پرنده خوب کار نمیکنه و تکرارش تابلو میشه باید ادیتش کنی. فقط حجمش 40 مگابایته ایشالا برات آپلود می کنم d:

hossein j j

Active Member
سلام هادی جان ، خیلی کار توپی شده ، بهت تبریک می گم بابت اون ذهن خلاقت ...
اکثر اساتید نظرات حرفه ای شون رو اعلام کردن و من سر تعظیم جلوی همه فرود میارمو و میگم : تو بیشتر موارد حق با اوناست ، همه رو اون بک گراند آسمونت زوم کردنو و به نظر منم ایراد اصلی کارت هست ولی انصافا نباید از نقاط قوت کارت چشم پوشی کرد .
در آخر فقط اینو میگم : امید است بتوانیم در کنار هم ، برای هم و با هم در جهت پیشرفت سطح کار یکدیگر گام برداریم .
میدونم یکم کتابی شد ... :green:
شب خوش رفیق عزیز ... :rose:

sallarmelli

Active Member
به نظر من اتفاقا آسمونش خوبه به لحاظ سادگی چون با حجم های پر جنبو جوش یه تضاد خوب داره فقط کنتراست آبی رنگ بالای تصویر یکم زیاده در ضمن چیزی دچار تناقض می شه اینه که توی این آسمون صاف نباید همچین رفلکتی توی شیشه ها بخوره منظورم hdri هست که مناسب نیست و گرنه به نظر من همین آسمان خیلی خوبه در ضمن به هواپیما motion blur بده و یکم هم کجشون کن که نشون بده در حال نشستن یا بلند شدن هستن آسفالت بارونی هم خیلی طبیعی شده اگه یه آموزشی بذاری خیلی حال می ده در ضمن کارت خیلی خوب شده حالا چند شدی؟:rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا