فرهنگ لغت آريانپور

azad01001

New Member
سلام. من یه سی دی فرهنگ جامع شش جلدی آریانپور دارم.قبلا رو ویندوز میلینیوم درست کار می کرد.حالا رو ویندوز ایکس پی درست کار نمیکنه :( یعنی نصب میشه ولی در هنگام اجرای برنامه فونتهای فارسی درست نمایش داده نمی شوند.چطور می تونم این مشکل را رو ویندوز ایکس پی حل کنم. :?: لطفا منو راهنمایی کنید.ممنون.شاد باشید. :wink:

Ali_ix

Well-Known Member
سلام

شما اول بايد زبان فارسي رو روي ويندوزتون نصب كنيد !

بعد بريد توبه Regional Options و در قسمت آخر زبان فارسي رو انتخاب كنيد ! (قسمت Language For None Unicode Programs )
wink.gif

احتمالا درست ميشه ! اگه نشد بايد از خودشون بپرسي !

موفق باشيد....

علي.
cool.gif

azad01001

New Member
thx

سلام علي جون.خيلي ممنون از پاسخ سريعت.من قبلا ويندوز xp رو فارسي كرده بودم.ولي به توصيه تو عمل كردم رفتم به start-control panel-regional & language options-advanced ديدم در قسمت language for non-unicode programs فارسي انتخاب شده.واسه آزمايش english(united states) رو انتخاب كردم.ويندوز از من خواست كه رستارت كنم.بعد از رستارت كردن ديدم مشكل رفع شد و ديكشنري كاملا درست كار مي كنه 8O .حتي يه ديكشنري رايگان ديگم دارم"saeb soft" اونم فونت فارسيش درست شد.خلاصه خيلي ممنون از راهنماييت.موفق و پيروز باشي :wink:

shahrokh_xp

Active Member
آقا شما بايد فايل riched32.dll را در cd سرچ كني و آن را كپي كرده و در فلدر system 32 فلدر windows واقع در درايو نصب ويندوز paste كني كه ميپرسه مي خواهي replace كني و شما ميزني yes .
(بين خودمون بمونه آخه منم قفل شكستش رو دارم :roll: )

سلام
اتفاقا من هم اين مشكل رو دارم. اما ديگه آرايان پورو گذاشتمش كنار و از Babylon استفاده مي‌كنم. آريان پور روي xp نصب نميشه.
:D

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
آره آقا به نظر من هم Babylon خيلي خفنه مخصوصا يك سري برنامه هاي ديگه كه روس نصب ميشه و خيلي امكانات جالبي اضافه ميكنه از جمله فانكشن هاي php اصطلاحات گرافيكي اصلاحات فلش و ...

ضمنا آزاد جان چه عكس توپي گذاشتي واسه خودت دمت گرم :oops:

مجيد

yaser63

New Member
سلام من اطلاعاتي در مورد نحوه ي استفاده از فرهنگ لغت دكتر آريانپور مي خواهم
با تشكر

mkbo_webmaster

New Member
لپ کلام اینکه شما برای اینکه بتونید از نرم افزار آریانپور بدون مشکل فونت استفاده کنید. تجربه من اینو میگه که باید از ویندوز اکس پی سرویس پک یک با فرمت Fat32 استفاده کنید و سعی کنید که قبل از نصب فونتهای اضافی از درست بودن نصب این برنامه مطمئن شوید.

morsoltany

Active Member
اقا چرا ارین پور ؟ از بابلیون یا اگر حتی متن می خواهید از پارس یا پدیده استفاده کنید

جدیدترین ارسال ها

بالا