فرم كامپيوتري

H_A_M_I_D

New Member
من مي‌خوام يه فرم كامپيوتري بسازم كه توي كامپيوتري هاي ديگه فرمتش به هم نخوره و راحت توش تايپ كرد بعد هم قابل سيو شدن و پرينت گيري باشه (البته ديدم با ادوب آكروبات مي‌شه ساخت ولي طريقه ساخت بلد نيستم) خوشحال ميشم اگر كسي راه حل ديگه داره راهنماييم كنه.

Erfan

Active Member
دوست عزیز چیزی که شما مدنظرت هست فکر میکنم با مجموعه آفیس بهتر بشه ایجادش کرد.
با نرم افزار های گرافیکی فکر نمیکنم بتونید به مقصود خودتون برسید.

:rose:

ARAsoftware

Member
با Adobe Acrobat میشه ساخت خیلی هم خوبه چون فرمت و فونتش به هم نمیریزه ولی یه مشکل داره اونم این که دیگه قابلیت ویرایش نداره

ساختنشم راحته

آسون ترین راه:

Office 2010 بریز بعد فرمتو تو word درست کن بعدشم موقع ذخیره کردنش PDF رو به عنوان فرمت فایل خروجیت انتخاب کن!

ferij

Member
viannen_01.gif

با اجازه دوستان عزيز::rose:

من هم نظرمو بگم.بگم. بگم.........:)
يك سري نرم افزار مخصوص فرم سازي هست كه هر خواسته شما رو برآورده ميكنه.اگر از اين مطلب آگاهي دارين كه هيچ اگر ندارين بگيد تا برايتان پ.خ بفرستم.

آخرین ویرایش:

H_A_M_I_D

New Member
دوستان من هم مي‌دونم توي ورد ميشه اما اين رو هم در نظر بگير اگر من فرم توي ورد ايجاد كنم وقتي توي كامپيوتري مثلاً كامپيوتر شما بياد تمام فرمت به هم مي‌خوره، پس اين فرم مناسب نيست دوم اينكه اگر پي دي اف كنم كه ديگه نميشه توش چيزي تايپ كرد. پس ياد باشه فرم ورد فقط براي كامپيوتر شما مناسبه نه براي كامپيوتر‌هاي ديگه.

اگر اون دست عزيز كه مي‌گه من يه سري نرم‌افزاز ميشنام خوب معرفي كن تا ما هم بي‌بهره نباشيم

جدیدترین ارسال ها

بالا