فرم قرارداد طراحي وب

meher

Member
سلام دوستان و مديران محترم.
ايا فرم قراردادي داريد كه بين مشتري و طراح نوشته بشه.
لطفا اگر داريد يا ايمل كنيد يا اينجا قرار بدين كه از سردرگمي در بيايم.
تشكر از لطفتون

eAmin

Well-Known Member
سعی کنید خودتون یک سری قوانین/پیش شرط های ساده ای بنویسید که در آینده نه خودتون به مشکل بخورید و نه مشتری.
---------

منتقل شد.

pcj

Member
ببينيد براي هر پروژه بايد فرم خاصي نوشت اگر يكم بيشتر توضيح بديد بهتر مي تونيم كمكتون كنيم

Milad

Well-Known Member
این رو یکی از دوستان قبلا تو فروم گذاشته بود ، دیگه حال گشتن نداشتم خودم آپ کردم :دی

دمو قرارداد طراحی پورتال هست ، از این الگو بگیر ، گوگلینگم کنی چیزای زیادی گیریت میباد کلا باید خودت طراحی کنیش ، نمونه ها رو ببین میفهمی چجوریاست ...

پیوست ها

• portal-gharardad.zip
    405.2 کیلوبایت · بازدیدها: 140

meher

Member
سلام دوستان تشكر از همكاريتون.
سپاس ويژه از ميلاد عزيز. خيلي لطف كردي. مسلما تغييراتي درش ميدم و اين فقط به عنوان يك الگو خواهد بود
باز هم ممنونم

echessdesign

مدیر انجمن طراحی وب
درود بر شما
پیش تر یک فرمی بود، اما توجه داشته باشید که اونم از نظر قوانین جدید جرایم رایانه ای مشکل داره!

Milad

Well-Known Member
شما خلاصش کن :دی من فرم قرادادم رو از روی همین طراحی کردم ...

farik

Well-Known Member
باسلام..
حسین جان..منون میشم اگه بگین مشکلش کجاست؟..

meher

Member
اما اين خيلي طولاني بود.. همونطور كه گفتيد براي پورتال درست حسابي بود.

echessdesign

مدیر انجمن طراحی وب
ارادتمندم
حسین جان..منون میشم اگه بگین مشکلش کجاست؟..
خیلی مشکل داره، یکی با این قرار داد می تونه حسابی باگ پیدا کنه! خودم 2 بار واسه این قرار داد حسابی تو دردسر افتادم!
این فرم قرار دادی هست که الان استفاده می کنم و بازهم خطا داره!
توجه کنید:
- موضوع قرارداد شده: شامل فروش پورتال ، زیرا قرار داد فروش کمترین مالیات بهش می خوره
- به 7-4 توجه کنید: به زیرکی پشتیبانی به هاست گفته شده، نه پورتال ! برای پورتال قرارداد پشتیبانی مجزا ببندید

موفق باشید

farik

Well-Known Member
باسلام...
در مورد اون دو بند که انصافا کار هوشمندانه ای بود:rose:...در مورد امکانات پرتال خیلی توش ننوشته بود..حالا اوناش هیچی..الان این قرارداد خطاش چیه؟...با قانون خاصی مشکل داره؟..
ببخشید ما همیشه مزاحم خودتیم...:green:
با تشکر...

echessdesign

مدیر انجمن طراحی وب
ارادتمندم
مشکلات:
1-دمو : تعربف جامعی از پیش نمایش نسخه نهایی نشده، اینکه چند درصد از پیش رفت کل سایت رو شامل میشه! آیا در آدرس که قرار هست آپلود بشه، اگر کارفرما ادعا کنه که آپلود نشده، و یا کارگزار به دروغ بگه که آپلود شده، و اونوقت مشکل پیش بیاد چی کار می تونیدبکنید؟ برای من همچین مشکلی پیش اومد، من هم یک پرینت از LOG سرور به اون تاریخ تهیه کردم، ایا این کار تا چه مقدار جواب میده؟ اگر کارفرما 2 شاهد بیاره که شما آپلود نکردید چی!

2- باید در قرار داد ذکر بشه که هرگونه توافق قبلی پیش از این قرار داد، چه شفاهی و چه کتبی، فاقد اعتبار هست

3- در 4-1 درج نشده است که عکاسی و تهیه عکس ها در فرمت مورد نظر بر عهده کارفرما هست!

4- در 4-4 مشخص نشده که در صورت دیر کرد پرداخت کارفرما، به ازای هر روز ، چند درصد جریمه از کل قرارداد به مبلغ قرار داد اضافه می شود و همچنین باید ذکر شود در صورتی که کارگزار در تحویل پروژه تاخییر کنه، چند درصد باید جریمه بشه!

5- در 4-7 پشتیبانی از هاست تعریف نشده یعنی چی! اومد و سرور سایت رو هک کردند و کل اطلاعات رو پاک کردند، یا به سایت حمله dos attack کردند اونوقت این یک مسئولیت خیلی بزرگ هست که در دسرش از کل قرار داد بیشتره!

6- در 4-9 که خطرناک ترین بند هست، میشه هزار تا تفسیر ازش کرد، اومد کارفرما 10 بار رنگ بندی سایت رو عوض کنه، من تنها کاری تونستم بکنم که این امر تا حدود کمی خنثی بشه این هست که گفنم بدیهی است که با تشخیص کارگزار، نسبت به میزان تغییرات درخواست شده از سوی کارفرما بر مدت زمان تحویل پروژه افزوده خواهد شد. تا هر چه کارفرما تغییر مسخره خواست بده، با اتلاف زمان بشه جلوش رو گرفت.

7- در 5-1 معمولا کارفرما ها زیر بار این بند نمی رند و مجبورتون میکنند که تغییر کنه، من از این بند فقط تونستم تو یکی از قرار داد ها استفاده کنم!

8- در مورد ماده 7 حتما یادتون باشه باید یک جلسه حضوری بزارید و از اون صورت جلسه بردارید، تا اونجا که میشه حلش کنید به دادگاه نمی ارزه...

9- از جمله دیگر مواردی که ننوشتم، دادن سفته جهت ضمانت حسن انجام کار هست، حتما در سفته ای که دارید میدید ، شماره قرار داد رو بنویسید و در قرار داد هم شماره سفته رو بنویسید،

بخواهم ادامه بدم، خیلی دیگه هست...

farik

Well-Known Member
ممنون حسین جان...
بعضی از مواردش رو از قبل خودم حدس زدم ...مثل مورد 4..ولی انصافا بعضی هاش به ذهنم نمیرسید..مخصوصا مورد اول...واقعا ممنون حسین جان..

meher

Member
به اينا ميگن تجربه.. اگه گير يه آدم قانوني بيفتي با اين چيزهايي كه حسين گفت اگر رعايت شه پدر آدم در مياد.
تشكر حسين آقا

echessdesign

مدیر انجمن طراحی وب
به اينا ميگن تجربه.. اگه گير يه آدم قانوني بيفتي با اين چيزهايي كه حسين گفت اگر رعايت شه پدر آدم در مياد.
سلام، اشتباه نکنید، گیر یک وکیل زرنگ نه، گیر یک کارشناس وب!
مثلا من هاست یک شرکت رو ساسپند کردم، خوشبختانه تو فاکتور هاست نوشته بودم : اجاره هاست به مدت یکسال از تاریخ فاکتور، یعنی اینکه هاست در مالکیت من هست اما اجاره دادم، ....
این موارد خیلی زیاده، من یه مدت اداره آگاهی جرایم رایانه ای مشاوره میدادم، تا الان که سطح علمی اونها پایین بود، در اینده رو دیگه نمی دونم...

phpweb

Active Member
سلام، اشتباه نکنید، گیر یک وکیل زرنگ نه، گیر یک کارشناس وب!
مثلا من هاست یک شرکت رو ساسپند کردم، خوشبختانه تو فاکتور هاست نوشته بودم : اجاره هاست به مدت یکسال از تاریخ فاکتور، یعنی اینکه هاست در مالکیت من هست اما اجاره دادم، ....
این موارد خیلی زیاده، من یه مدت اداره آگاهی جرایم رایانه ای مشاوره میدادم، تا الان که سطح علمی اونها پایین بود، در اینده رو دیگه نمی دونم...
بحث خوبیه.

اگه بشه با کمک هم یه متن قرار داد که متناسب با شرایط روز هست تهیه کنیم، خیلی از مشکلات بچه ها در آینده حل می شه.

echessdesign

مدیر انجمن طراحی وب
اگه بشه با کمک هم یه متن قرار داد که متناسب با شرایط روز هست تهیه کنیم، خیلی از مشکلات بچه ها در آینده حل می شه.
سلام؛ این امر حتما با مشاوره یک وکیل خبره محقق میشه

meher

Member
تهيه قرارداد

سلام؛ این امر حتما با مشاوره یک وکیل خبره محقق میشه

خب پيش از به يك وكيل (كه يك دوست دارم كه وكيل خوبي هست) فكر كنم بايد يه چيزايي بنويسيم. ماده ها و تبصره ها رو بنويسيم. اگر بشه توي 20 روز جمع و جورش كنيم بنده ماه ديگه تهران كه رفتم با همين دوست وكيلم چند روزي كه مهمونشون هستم صحبت ميكنيم و يه چيزي تهيه ميكنيم.
اما فعلا اينجا هيچكس حرفه اي تر و با تجربه تر از شما نيست
اگر لطفي كنيد و استارتش رو بزنيد عالي ميشه. :wink:

جدیدترین ارسال ها

بالا