ارادتمندم
مشکلات:
1-دمو : تعربف جامعی از پیش نمایش نسخه نهایی نشده، اینکه چند درصد از پیش رفت کل سایت رو شامل میشه! آیا در آدرس که قرار هست آپلود بشه، اگر کارفرما ادعا کنه که آپلود نشده، و یا کارگزار به دروغ بگه که آپلود شده، و اونوقت مشکل پیش بیاد چی کار می تونیدبکنید؟ برای من همچین مشکلی پیش اومد، من هم یک پرینت از LOG سرور به اون تاریخ تهیه کردم، ایا این کار تا چه مقدار جواب میده؟ اگر کارفرما 2 شاهد بیاره که شما آپلود نکردید چی!
2- باید در قرار داد ذکر بشه که هرگونه توافق قبلی پیش از این قرار داد، چه شفاهی و چه کتبی، فاقد اعتبار هست
3- در 4-1 درج نشده است که عکاسی و تهیه عکس ها در فرمت مورد نظر بر عهده کارفرما هست!
4- در 4-4 مشخص نشده که در صورت دیر کرد پرداخت کارفرما، به ازای هر روز ، چند درصد جریمه از کل قرارداد به مبلغ قرار داد اضافه می شود و همچنین باید ذکر شود در صورتی که کارگزار در تحویل پروژه تاخییر کنه، چند درصد باید جریمه بشه!
5- در 4-7 پشتیبانی از هاست تعریف نشده یعنی چی! اومد و سرور سایت رو هک کردند و کل اطلاعات رو پاک کردند، یا به سایت حمله dos attack کردند اونوقت این یک مسئولیت خیلی بزرگ هست که در دسرش از کل قرار داد بیشتره!
6- در 4-9 که خطرناک ترین بند هست، میشه هزار تا تفسیر ازش کرد، اومد کارفرما 10 بار رنگ بندی سایت رو عوض کنه، من تنها کاری تونستم بکنم که این امر تا حدود کمی خنثی بشه این هست که گفنم بدیهی است که با تشخیص کارگزار، نسبت به میزان تغییرات درخواست شده از سوی کارفرما بر مدت زمان تحویل پروژه افزوده خواهد شد. تا هر چه کارفرما تغییر مسخره خواست بده، با اتلاف زمان بشه جلوش رو گرفت.
7- در 5-1 معمولا کارفرما ها زیر بار این بند نمی رند و مجبورتون میکنند که تغییر کنه، من از این بند فقط تونستم تو یکی از قرار داد ها استفاده کنم!
8- در مورد ماده 7 حتما یادتون باشه باید یک جلسه حضوری بزارید و از اون صورت جلسه بردارید، تا اونجا که میشه حلش کنید به دادگاه نمی ارزه...
9- از جمله دیگر مواردی که ننوشتم، دادن سفته جهت ضمانت حسن انجام کار هست، حتما در سفته ای که دارید میدید ، شماره قرار داد رو بنویسید و در قرار داد هم شماره سفته رو بنویسید،
بخواهم ادامه بدم، خیلی دیگه هست...