فرم براي فرستادن متن به ايميل از وب سايت ( هديه اي به همه ي دوستان )

iRWEBDES

Active Member
اي بابا آقا مصطفي و آقا عليرضا شرمنده كرديد ...
خيلي آقاييد ...

arezo63

Member
اقا متشكرم از لطفتون كه نسبت به سايتمون داشتين .
برم سر حرف اصلي كه اون اينه كه چرا الان كه هاست رو به لينوكس تغيير داديم بازم نامه ارسال نمي شه ؟

hulk

New Member
سلام دوستان ببخشيد يه سوال داشتم چجوري ميتونم در frontpage به جاي دگمه send و reset يك عكس دگمه بزارم كه همين كار send رو برام انجام بره؟

ممنونم

AliReza26

Active Member
hulk گفت:
سلام دوستان ببخشيد يه سوال داشتم چجوري ميتونم در frontpage به جاي دگمه send و reset يك عكس دگمه بزارم كه همين كار send رو برام انجام بره؟

ممنونم
از كد زير استفاده كن :

کد:
<input type="image" src="send.jpg">

hulk

New Member
خيلي ممنونم دوست گرامي فقط يه سوال ديگه اگه ميشه اصولش رو بگيد تا من براي دگمه هاي ديگه هم بتونم عكس بذارم و مزاحمتون نشم دگمه reset به طور مثال نتونستم با دستور بالايي براش عكسي بذارم .

متشكرم ببخشيد كه با اين سوالات ابتدايي وقتتون رو ميگيرم.

hulk

New Member
عذر ميخوام دوستان كسي جواب من رو نميده ؟ من اين سوال رو چندين روز پيش پرسيدم. :oops:
البته يكي از دوستان كمي توضيح داد اما اگر كمي از اصول اين نكته اي كه پرسيدم بفرماييد يا مرجعي رو معرفي كنيد عالي ميشه .
:roll:
ممنون ميشم .

Zyklon X

Member
با سلام.
دوست عزيز آقاي مسيح. خوب فرم ASP ايش رو هم بزار اينجا تا آموزش ساخت contact form و ارسال محتويات به ايميل در دو زبان ASP و PHP كامل بشه.
با تشكر.

Zyklon X

AliReza26

Active Member
Zyklon X گفت:
با سلام.
دوست عزيز آقاي مسيح. خوب فرم ASP ايش رو هم بزار اينجا تا آموزش ساخت contact form و ارسال محتويات به ايميل در دو زبان ASP و PHP كامل بشه.
با تشكر.

Zyklon X
http://forum.majidonline.com/viewtopic.php?t=19188

emad4000

Member
ممنون
اگه ميشه دقيق دقيق بگين چه قسمتهاييرو بايد عوض كنين.
ممنون

memol37

Member
سلام آقا دستتون درد نكنه. خيلي لطف كرديد
ولي اين لينكي كه داديد از ارتباط كا نمي كنه
نكنه.........
بازم مشكل از كامپيوتر منه؟

AliReza26

Active Member
memol37 گفت:
سلام آقا دستتون درد نكنه. خيلي لطف كرديد
ولي اين لينكي كه داديد از ارتباط كا نمي كنه
نكنه.........
بازم مشكل از كامپيوتر منه؟

"از ارتباط كار نميكنه" يعني چي؟؟؟؟؟؟ :?:

emad4000

Member
با سلام
فكر مي كنم منظور ممول جان اينه كه اگه بريزيمش رو سايت كار نمي كنه.
چون منم يه بار ريختمش رو يه فضاي مجاني . تمام پارامترها رو هم درست عوض كردم.ولي كار نكرد.
ممنون مي شم اگه تمام پارامترهايي رو كه بايد بسته به شرايط عوض بشن نام ببريد و بگين چه تغييري بكنن.

iRWEBDES

Active Member
دوستان عزيز من در اينجا پست نميدم لطف كنيد از اين به بعد هر سپوالي داريد توي مسنجر ياهو بپرسيد ...
اينم براي ممول عزيز و شما :
آقاي عماد شما خودتون ميگيرد روي هاست مجاني آپلود كرديد ... دوست من هاست مجاني كه پي اچ پي رو ساپورت نخواهد كرد ...
منظور ليلا خوانوم رو هم نفميدم
ولي فكر ميكنم همون لينك كه در صفحه ي اول دادم و گفتم نمونش رو ببينيد رو ميگن ايشون ..
بله ديگه اون كار نميكنه و ار اين لينكها نمونه ها رو ببينيد ...:
http://www.irperfume.com/blotter/contact.htm
http://www.irperfume.com/contact.htm
اگه ممكنه از اين به بعد توي مسنجر سپوال كنيد ....
خدانگهدار ...

دستت درد نكنه . البته من خودم قبلا از اين مدل رو توي خيلي از سايتها ديده بودم كه ازش هم استفاده كردم .

جدیدترین ارسال ها

بالا