فرق کردن در ساخت صفحه!

king75

Member
نمی دونم چرا اینطوری شده

تو file بعد تو new وقتی می خواهم صفحه جدید درست کنم تو preset گزینه هام رفته و اینها که زیر می زنم می آد :

اول یکی هست نمیشه انتخاب کرد که اینه : clipboard

بعد اینها می آد که میشه انتخاب کرد:

default photoshop size

u.s paper

international paper

و...

دیگه

اما وقتی انتخابشون می کنم یک پنجره هست به نام siza مثلا تو گزینه سوم که زدم میرم تو اونجا a4 , a5 , a3 , b3

همه رو می آره این مشکل حساب نمیشه ها فقط می خواهم بدونم چرا اینطوری شده الان بهتر شده ولی چرا یک دفعه تغییر می کنه ؟

the_king

مدیرکل انجمن
نمی دونم چرا اینطوری شده

تو file بعد تو new وقتی می خواهم صفحه جدید درست کنم تو preset گزینه هام رفته و اینها که زیر می زنم می آد :

اول یکی هست نمیشه انتخاب کرد که اینه : clipboard

بعد اینها می آد که میشه انتخاب کرد:

default photoshop size

u.s paper

international paper

و...

دیگه

اما وقتی انتخابشون می کنم یک پنجره هست به نام siza مثلا تو گزینه سوم که زدم میرم تو اونجا a4 , a5 , a3 , b3

همه رو می آره این مشکل حساب نمیشه ها فقط می خواهم بدونم چرا اینطوری شده الان بهتر شده ولی چرا یک دفعه تغییر می کنه ؟

تصویری که توی حافظه Clipboard قرار گرفته ابعادش مشخصه، فتوشاپ در درجه اول سعی می کنه از مشخصات
تصویر داخل Clipboard استفاده کنه، حتی اگه تصویر Grayscale باشه، Color Mode رو هم تغییر میده.
بنابر این اگه فتوشاپ متوجه وجود یک تصویر در حافظه Clipboard بشه اون گزینه رو فعال می کنه تا از ابعاد اون
تصویر استفاده بشه، وگرنه اگر تصویری در Clipboard کپی نشده باشه فعال بودن چنین گزینه ای معنی نداره.

جدیدترین ارسال ها

بالا