مرسی علی آقا
کاملا مفهوم بود اگه اشکالی نداره می خوام سوال بعدی ام رو بپرسم ...
لطفا بگین چطوری می تونم یک مطلب در تاپیک ها بگنجونم چون دوست دارم یکی از اعضای فعال تالار مجید انلاین باشم من خودم خیلی از این تالار استفاده های مفید کردم و می خواهم اگر خدا بخواهد من هم از مختصر اطلاعات کسب کرده از تالارهای دیگه در اختیار دیگر اعضا مبتدی مثل خودم قرار بدم
نحوه ایجاد کردن مطالب جدید که روال خاصی جز مراحلی که برای ایجاد کردن یک تاپیک (مثل همین که ایجاد کردید) نداره.
اول از بین تالار ها (بخش های مختلف مجید آنلاین)، بخشی که با موضوع مطلب تون مطابقت بیشتری داره
پیدا می کنید، که مهمترین مرحله اش است. اگر تاپیکی با موضوع مشابه در آن بخش پیدا کردید که
چه بهتر، آن تاپیک را باز کرده و در انتهای همان تاپیک مطلب تان را در یک پست جدید درج می کنید.
ولی اگر تاپیکی با موضوع مشابه پیدا نکردید، بایستی یک تاپیک جدید ایجاد نمایید.
یکی از موارد مهمی که در ایجاد تاپیک اهمیت زیادی دارد، انتخاب عنوان مناسب است. هر پستی می تواند یک عنوان
داشته باشد که در بخش ویژه اش در بالای پست نمایش داده می شود، ولی عنوان پست اول ، عنوان تاپیک
نیز محسوب می شود و به همین جهت انتخاب یک عنوان مناسب برای پست اول ضروری است اما در سایر پست ها
اختیاری است و پست های دوم به بعد می تواند هیچ عنوانی نداشته باشد.
اگر منبع مطلب از سایت دیگری بود، علاوه بر درج خود متن مطلب، در انتهای آن بایستی از سایت منبع هم نام ببرید.
هر بخش از فروم مجید آنلاین علاوه بر قوانین عمومی که در مورد تمام بخش ها لازم الاجرا است، یک سری قوانین
و مقررات خاص خود را هم دارد که بایستی رعایت شود. اصولا قوانین خاص هر انجمن در تاپیک هایی که بالای صفحه
اول آن بخش قرار گرفته اند نوشته می شود.
انتخاب بخشی که مطلب را در آن می نویسید اهمیت زیادی دارد، چون بعضی از موضوعات در برخی از بخش ها کاملا مجاز
و در سایر بخش ها غیر مجاز و تخلف از قوانین محسوب می شود. مثلا معرفی و تبلیغ یک سایت یا وبلاگ در بخش
"معرفی وبلاگها و سایتها" مجاز و در بخش
"نرم افزار" غیر مجاز است.
یا مثلا اعلام فروش و ارائه قیمت و بطور کلی خرید و فروش در فروم مجید آنلاین ممنوع است اما در بخش
"
معرفي و يا درخواست هاستينگ" ارائه دهندگان خدمات هاستینگ مجاز به اعلام فروش و ارائه قیمت خدمات شان هستند.