فرق بین Xp اورجینال با کپی شده ؟؟

HamidBN

مدیر انجمن فیلمسازی
سلام
من با XP Pro کار می کنم اما از آنجایی که تا برنامه هامو نصب می کنم وینوزم انگار 50 ساله رو سیستم نصب بوده و افت سرعت بالایی داره
می خواستم ببینم وینوز اصل هم همینطوری هست یا نه
کسی تا حالا XP اصلی استفاده کرده ؟؟

EMIRATES

Active Member
با سلام

نه داداش من ، ويندوز اکس پی ارجينال فقط 1 چيز داره اوهم زياد و هيچ فرقی از نظر سرت نداره اون چيز هم

دردسر جنيون کردن اکس پی هست که آدمو بيچاره ميکنه.!
2mo5pow.gif
:evil:

کلاً اين اورجينال به درد کسايی ميخوره که دنبال دردسر هستن

ضمناً اکس پی های غير اورجينال هيچ و هيچ فرقی با اورجينال اش نداره.

با تشکر.

HamidBN

مدیر انجمن فیلمسازی
با سلام

نه داداش من ، ويندوز اکس پی ارجينال فقط 1 چيز داره اوهم زياد و هيچ فرقی از نظر سرت نداره اون چيز هم

دردسر جنيون کردن اکس پی هست که آدمو بيچاره ميکنه.!
2mo5pow.gif
:evil:

کلاً اين اورجينال به درد کسايی ميخوره که دنبال دردسر هستن

ضمناً اکس پی های غير اورجينال هيچ و هيچ فرقی با اورجينال اش نداره.

با تشکر.
ولی من از یکی از رفیقام روی لب تابش XP ارجینال بود
به اندازه 1/100 منم مشکل نداشت

www.ahvazcity.net

Well-Known Member
شایدم از سخت افزارتون باشه .اون حجم نرم افزار ها با سخت افزار نخونه.اینم باعث کندی سیستم می شه .

alilg

Member
زیاد برنامه نصب نکن رو ویندوزت!
هر برنامه ای که نصب میکنی یکسری اطلاعات به رجیستری ویندوزت اضافه میکنه و اونو سنگینتر میکنه!
بعضی از نرم افزارها هم به ویندوزت service جدید اضافه میکنن که اینم خدش RAM و CPU میخواد!

برنامه های غیر ضروری نصب نکن روش دیگه!

HamidBN

مدیر انجمن فیلمسازی
خوب من فقط برنامه های مورد نیازم را نصب می کنم
خوب تعدادشون هم نسبتا زیاده

the_king

مدیرکل انجمن
شخصا به این نتیجه رسیدم که نسخه ویندوز اصلی نسبت به این نسخه های قفل شکسته (البته نه این نسخه های بزک شده)
هیچ مزیتی ندارند. مخصوصا که همانطور که EMIRATES عزیز هم اشاره کردند، نسخه های قفل شکسته دردسر
تایید اعتبار را هم ندارند.

کلا ویندوز کند و مشکل ساز در نتیجه نصب برنامه های اضافی و ناسازگار و همچنین درایور های مشکل دار به این وضعیت
دچار میشه.
همچنین سیستم عامل ویندوز به شدت نسبت به حافظه RAM آزاد حساسه. کافیه حافظه RAM کم بیاره
تا انواع خطا های جور واجور را تحویل کاربر بده.

البته راه حل اصلی افزایش حافظه RAM، ارتقاء سخت افزاری RAM است ولی بیشتر این برنامه هایی که خودشون را
به Run خودکار و Startup ویندوز اضافه می کنند اضافی اند.

من شخصا Defrag و یا Clean Up کردن Registry ویندوز را توصیه نمی کنم (صحبت در مورد Registry است نه هارد دیسک)
چون مرتب سازی Registry چندان تاثیر مثبتی نداره و Clean Up کردن هم اکثرا اطلاعاتی را به اشتباه پاک می کنه که
مورد نیاز بودند.
و امان از درایور های باگ دار، اکثرا این خطاهایی که در هنگام کار با ویندوز با آنها مواجه می شوید مربوط به خود ویندوز نیستند
و با به روز کردن نسخه درایور ها ناپدید می شوند.

مورد دیگه Codec ها صوتی و تصویری است، اگر در هنگام کار با برنامه های Multimedia و یا مرور فایلهایی مثل avi و asf
پیغام خطا دریافت می کنید، مشکل به احتمال زیاد از Decoder های مربوطه است.
مجموعه Codec هایی مثل ACE Mega CoDecS Pack و Vista Codec Pack جزو بهترین ها هستند که حتی نصب نادرست
خود آنها هم مشکل آفرین است.

parsinet

Member
ویندوز خود را اورجینال کنید!
1. ابتدا از منوی Start گزینه Run را اجرا کنید regedit رو بنویسید و روی OK کلیک کنید تا پنجره ای جدید باز شود.

2. حالا از پنجره باز شده به آدرس زیر برین:

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\WPAEvents

3. از قسمت راست پنجره، روی OOBETimer دوبار کلیک کنید تا پنجره ای باز شود.

4. مقدار FF را در مقدار بالا فقط به 00 تغییر دهید. روی دکمه OK کلیک کنید و رجستری را ببندید.

5. منوی Start گزینه Run کلیک کنید و این دستور را بنویسید:

C:\WINDOWS\system32\oobe\msoobe.exe /a

6. پنجره ای باز می شود به نام Activate Windows، گزینه دوم را انتخاب کنید و بعد Next را کلیک کنید.

7. از پنجره جدید بر روی Change Product keyکلیک کنید.

8. در قسمت New key
B7R7P - J63JP - 2J7VH - W3TDJ - PDP7T
و سپس بروی Update کلیک کنید.

حالا ویندوز شما اورجینال شد!

parsinet

Member
سلام ...

سروران گرامی تفاوت ویندوز xp اورجینال با نسخه های دیگه این هست که در صورتی که شما از نسخه اورجینال استفاده می کنید دسترسی به پکیج های امنیتی جهت بروز رسانی که هر از چند گاهی در سایت ماکروسافت گذاشته میشه دارید و همچنین قابلیت نصب مدیا پلیر نسخه های 11 به بالا و اینترنت اکسپلور 7 به بالا روخواهید داشت . در غیر اینصورت تا زمانی ویندوز شما آپدیت خواهد شد که به نصب برنامه genuie ویندوز ختم میشه و دسترسی بیشتر از این به پکیج های بروز رسانی نخواهید داشت ، و در ضمن از مدت زمان بیشتری می توانید از ویندوز اورجینال خود استفاده کنید و دیگه نیازی به نصب مجدد ویندوز بطور هفتگی نیست
ممنون

yasser255

Member
سلام حمید جونم
به نظر حقیر هم فرقی نداره شما فقط نسخه های دیگر ویندوز را امتحان کن

hamedkungfu

New Member
راستشو بخواهین من رو سیستمم xp اورجینال دارم. مرامی هیچ فرقی نداره. هتی یه زره هم سرعتش فرق نمی کنه.

hamedkungfu

New Member
در واقع این ویندوز نیست که باعث فرق میشه. خیلی وقتا دو نفر هردو یه از یه سی دی ویندوز نصب می کنن ولی یکی خیلی کنده. این بیشتر به این بستگی داره که سخت افزار شما چیه و علت مهمتر این که شما چه نرم افزار هایی رو سیستمتون نصب می کنین. مثلا norton سیستم رو می خوابونه و مثلا اگه spy ware رو سیستم تون افتاده باشه بطور قطع افت سرعت شدیدی رو احصاص می کنید

رفیق ویندوز من ویستای اورجینال هست
هیچ تفاوتی با ویندوز کپی شده ی کامپیوتر دومم نداره
تنها فرقش این هست که ویندوز اورجینال اجازه ی آپ دیت می ده ولی اون یکی اگه آپ دیت نمی شه
منم فکر می کنم سرعت به خاطر قطعات کامپیوتری شماست

mohsen_online_007

Active Member
من خودم به شخصه ویندوز cp pac 2 رو که از شرکت123 هست چند سال پیش خریدم و چندین بار که نصب کردم یکبار ویندوز نیاز به دستکاری برای اورجینال کردن داشت و سری بعدی میبینم که اورجینال هست و می توانم wm11 & ie7 نصب کنم
جدا از اون این cd رو من داخل یک کامیوتر دیگه گذاشتم که هرکاری کردم از تنظیمات و گرفتن F8 بوت نشد
حالا چند روز پیش من آمدم ویندوز vista که با حجم 700 مگا بایت بود رو از سایت تکدانلود دانلود کرده بودم رو نصب کنم که البته مطمئن نیستم سالم باشه اما کلاً رو همون سیستم نصب می کردم و vista بالا میآمد و راحت باهاش کار می کردم ولی ریستارت که می کردم دیگه بالا نمیآمد
و یا گاهی نصب می کردم و حتی یکبار هم بالا نمیآمد, اینطور بگم که شاید 15 بار من این vista رو نصب کردم و نشد که نشد, نمی دونم چون اورجینال نبود به این شکل بود یا مشکل از جای دیگه ای بود
به هر حال گه گداری هم با اینکه افکت های ویستا حذف شده بود بد جور در همون باری که بالا میآمد هنگ می کرد!
یک سوال هم داشتم از دوستان ( ببخشید ولی فکر کنم بی ربط نباشه این سوالم با بالا رفتن سرعت وبندوز )
این برنامه clean up کارش چی هست و چگونه می توانیم ازش استفاده کنیم ؟

جدیدترین ارسال ها

بالا