فرستادن کارکتر ها به فایل exe

سلام . من میخوام از آپادانا برای باز کردن فایلهای یک بازی اسفاده کنم .
مسلماً مستقیقاً این امکان وجود نداره و من برای همین از یه فایل exe رابط استفاده میکنم . این فایل با ++Dev c نوشته شده و متاسفانه سورسش در دسترس نیست . اکثر فایهای رابط اینگونه معمولاً یه سری پارامتر هایی موقع اجرا میشه بهش داد که دستورات رو انجام بده . منتها این یکی فرق داره و باید بعد از اجرا داخل برنامه دستورات تایپ بشه
خودتون میدونید برای ساخت بهتر این نوع نرم افزار ها باید رابطه هرچه بهتری بین این فایل exe و نرم افزار بر قرار بشه .
پس لطفاً هر راهی که فکر میکنید بتونه کمک کنه . اعم از فرستادن کلید های کیبورد به این فایل و همینطور کپی متن log های این فایل در نرم افزار ساخته شده با آپادانا و .. .. . رو اینجا مطرح کنید .

پیوست ها

• SparkCS.rar
    22 کیلوبایت · بازدیدها: 14
آخرین ویرایش:

JavidX

Apadana Developer
سلام . من میخوام از آپادانا برای باز کردن فایلهای یک بازی اسفاده کنم .
مسلماً مستقیقاً این امکان وجود نداره و من برای همین از یه فایل exe رابط استفاده میکنم . این فایل با ++Dev c نوشته شده و متاسفانه سورسش در دسترس نیست . اکثر فایهای رابط اینگونه معمولاً یه سری پارامتر هایی موقع اجرا میشه بهش داد که دستورات رو انجام بده . منتها این یکی فرق داره و باید بعد از اجرا داخل برنامه دستورات تایپ بشه
خودتون میدونید برای ساخت بهتر این نوع نرم افزار ها باید رابطه هرچه بهتری بین این فایل exe و نرم افزار بر قرار بشه .
پس لطفاً هر راهی که فکر میکنید بتونه کمک کنه . اعم از فرستادن کلید های کیبورد به این فایل و همینطور کپی متن log های این فایل در نرم افزار ساخته شده با آپادانا و .. .. . رو اینجا مطرح کنید .
سلام
عجیبه چرا این برنامه که میفرمایین از Command Line پشتیبانی نمیکنه. برای فرستادن کلید کیبورد باید از پلاگین استفاده کنید. فکر کنم بهتر باشه یه اطلاعات بیشتری از فایل exe رابط برامون بذارید مثل راهنما یا چیزی.
موفق باشید

این فایل رو ضمیمه کردم . کافیه اجراش کنید و تایپ کنید -help تا دستوراتشو ببینید . اصل کار برای باز کردن آرشیو هاییه که با فرمت IMG سیو شده ولی این نوع IMG فقط با این برنامه باز میشه .

جدیدترین ارسال ها

بالا