اگر منظورتون یک فایل sql است که می خواهی آپلود کنی و محتویاتش را به بانک خود انتقال بدهی (یعنی آپلود اطلاعات)
می تونی به راحتی این کار رو انجام بدی
کافی است که با استفاده از یک فرم از نوع multipar/form-data فایل خود را آپلود کنی
<form method="post" enctype="multipart/form-data">
و بعد آن را فراخوانی کنی و سپس اجرا کنی (چرا که آپلود در فایل موقت (temp) سرور انجام می شود و شما می تونید آن فایل را باز کرده و محتویاتش را اجرا کنید.
نمونه را در فایل ضمیمه آپلود کردم
و اگر منظور آپلود یک فایل خاص (غیر از sql) و انتقال آن به شاخه ای خاص باشید
می تونید از طریق فرم (توضیح فوق) فایل را آپلود کرده و توسط دستور move_uploaded_file آن را به شاخه موردنظر منتقل کنید (از شاخه موقت سرور) ولیکن دقت کنید که پرمیشن شاخه مقصد را باید تنظیم کنید (777)
و اگر بخواهید عمل فوق (آپلود فایل ) را به شاخه موردنظر بدون تنظیم پرمیشن برای شاخه مقصد انجام دهید
می توانید با استفاده از توابع مخصوصا ftp اینکار رو انجام بدهید.
(دستور ftp_connect برای اتصال به سرور (با قید نام سرور) و سپس دستور ftp_login (جهت لوگین کردن به اکانت ftp سرور خود) که خوب طبیعتا نیازمند داشتن یوز و پسورد برای اکانت ftp هست (و اگر می خواهید جالبتر کار کنید و این اکانت را به یوزر (به هنگام آپلود فایل) ندهید پیشنهاد می کنم این مشخصات (نام سرور - یوزر - پسورد) را در یک جدول در دیتابیس خود ذخیره کنید و به هنگام کانکت کردن توسط دستور ftp_login آن را از جدول خوانده و کانکت کنید
و نهایتا جهت انتقال فایل به شاخه موردنظر (البته بعد از کانکت صحیح توسط ftp_login) از دستور ftp_put برای اینکار استفاده کنید .
(در مورد دوم و سوم نهایتا باز مشکل داشتید خواستید نمونه سورس برایتان بفرستم (ولی دقت کنید که با توجه به ترکیب این سورس در کل سایت موردنظر خود باید آن را تغییر دهید)