فرستادن اطلاعات از ASP به SQLView

bono056

Member
سلام
من براي گزارش گيري تو يه برنامه, يه سري VIEW تو SQL درست كردم.
حالا از تو صفحات ASP براي ديدن گزارش بايد يه بازه زماني به SQL داده بشه.

كاري كه الان من ميكنم اينه : گزارش رو تو SQL View درست ميكنم. بعد جمله SQL رو Paste ميكنم داخل صفحه ASP. و بازه زماني رو كه قراره از كاربر بگيرم مي چسبونم به جمله SQL.

راه حلي هست كه من اين بازه زماني رو كه از كاربر ميگيرم بفرستم به SQL و گزارشو از Viewبگيرم؟

omidak

Active Member
سلام:
تا اونجايي كه من ميدونم DataView داريم كه مختص به SQL هم نیست و تمام Object ها میتونن ازش استفاده کنند
بعد داده زمانی رو برایه چی به SQL میدید و کجایه DataView میدید؟
راستی با .Net کار میکنید؟

bono056

Member
سلام
ببين مثلا كاربر با دادن يه بازه زماني ميخواد کارکرد پرسنل رو تو اون بازه ببینه.
من یه SQL View دارم واسه این کار. اما بازه زمانی باید از صفحه وب به SQL داده بشه.
نمیدونم تونستم منظورمو برسونم؟
راجع به این DataView هم چیزی نمیدونم. چی هست؟
دارم کم کم میرم رو Net. ولی این کار با ASP است.

omidak

Active Member
سلام:
من كه متوجه نشدم سوال اتون رو اگه ميشه يه نمونه Code بدید تا متوجه بشم :wink:

bono056

Member
سلام
ظاهرا خيلي بد توضيح دادم. يه بار ديگه سعي ميكنم خوب توضيح بدم.
در حالت عادي صفحه ASP از SQL View اطلاعات ميگيره. حالا من منظورم اينه كه اول ASP يه اطلاعاتي به SQL View بده. و بعد SQL View با توجه به اطلاعات گرفته شده , اطلاعات به ASP بده.

Abbas Arizi

New Member
منظور شما اينه كه يك سري پارامترها به SQL Server ارسال بشه بعد بر اساس اون پارامترها دستور Select رو بنويسيد. درسته؟
براي اين كار از Stored Procedure استفاده كنيد.

omidak

Active Member
سلام:
اگر منظوراتون همونه ، هموني كه دوستمون گفت و برايه ارسال اطلاعات از Parameter استفاده كنيد اين Parameter ها ميتونه InPut یعنی فقط SQL اینها رو دریافت میکنه و میتونه OutPut که فقط به برنامه خروجی پس میده و همچنین جفت اونها :wink:

hoom

Active Member
سلام

این راه خیلی جالبیه که من خودم هم همیشه استفاده میکنم. خیلی راحت اسم View رو با یه دستور صدا بزنید. مثلا یه View دارین به اسم myView توی برنامه ASP این طوری اون رو صدا کنید

Select * from myView

خیلی راحته، نه؟

ارادتمند

omidak

Active Member
سلام:
من تازه فهميدم چي ميخواييد :lol:
ببخشيد خنگ بازي از من بود فكر كردم منظوراتون تويه برنامه نويسي و اصلاً به خود Database هواسم نبود :oops:

bono056

Member
سلام
منم از همين جمله استفاده ميكنم. و براي اضافه كردن بازه زماني هم تاريخ رو به تهش ميچسبونم.
Select * from myView
where date>3/3/2004

اما هميشه تاريخ آخر جمله SQL نمياد كه تو ASP بتوني بچسبوني تهش.(مثل مواقعي كه از Group By استفاده ميكني)

omidak

Active Member
سلام:
Column
Date از چه DataType ای است؟
اون رو حتماً به datetime تغییر بدید. مشکلتون حل میشه :wink:

hoom

Active Member
سلام

Date يه كلمه رزرو شده براي SQL است. اون فيلد رو به يه نام ديگه مثل dteDateTime تغيير بدين یا داخل دوتا [ ] بذارینش. مثلا [Date]
چك كنيد كه در myView فيلد Date جزو فيلدها است همچنين نوع آن DateTime هستش
در آخر هم از اين تابع براي مقايسه تاريخ استفاده كنيد كه دقيقتر است و بهتر كار ميكنه

کد:
WHERE     (dteDateTime >= CONVERT(DATETIME, '2004-06-14 00:00:00', 102))

ارادتمند

omidak

Active Member
سلام:
مهم نيست ميشه Date رو در [date] قرار بدی :wink:
من کد ات رو داخل [ code ] گزاشتم :wink:

جدیدترین ارسال ها

بالا