FATEMEH
همسفر قاصدک ها
سلام به همگی
امیدوارم کار همه به خوبی پیش بره و موفق باشند .
ما تصمیم گرفتیم بجای اینکه از خاطراتمون استفاده کنیم ، یه داستان بسازیم و روش کار کنیم
خب با داستان شروع میکنیم که از اینجا شروع میشه:
داستان من از اونجایی شروع میشه که از کودکیم با بقیه فرق داشتم همه دخترا دوست داشتن با عروسک بازی کنن ولی من همیشه دوست داشتم با شمشیر و سپر و ... بازی کنم ، واسه همین همیشه یه جور دیگه به هم نگاه میشه حالا من تصمیم گرفتم که با تمام چیزایی که دارم از خودم یه شوالیه شجاع بسازم !!!
همه سربازا به دنبال من ... اووو ... همشون دستگیر کنید ..... اونا ادما رو میکشن ...... زنده اشون نزارین ....... بجنگید برای ازادی !!
خب همیشه انقدر به واقیعیت نزدیک نیست یکم فرق داره اخه من هنوز 10 سالم ، نمی دونم چرا ادم بزرگا همیشه توی دنیای جنجالی و خشن خودشون زندگی می کنن در حالی که می تونن با ما بازی کنن از زندگیشون لذت ببرن !!!!
البته من کاری ندارم به اونا چون من یه شوالیه شجاعم ..........هوم!!!
پس میرم سراغ ساخت لباسی که برازنده ی شوالیه مثل من باشه ....حمله !!!!
اسکیس و فضاسازی کار رو هم بزودی زود قرار میدیم.
موفق باشید ^.^
امیدوارم کار همه به خوبی پیش بره و موفق باشند .
ما تصمیم گرفتیم بجای اینکه از خاطراتمون استفاده کنیم ، یه داستان بسازیم و روش کار کنیم
خب با داستان شروع میکنیم که از اینجا شروع میشه:
داستان من از اونجایی شروع میشه که از کودکیم با بقیه فرق داشتم همه دخترا دوست داشتن با عروسک بازی کنن ولی من همیشه دوست داشتم با شمشیر و سپر و ... بازی کنم ، واسه همین همیشه یه جور دیگه به هم نگاه میشه حالا من تصمیم گرفتم که با تمام چیزایی که دارم از خودم یه شوالیه شجاع بسازم !!!
همه سربازا به دنبال من ... اووو ... همشون دستگیر کنید ..... اونا ادما رو میکشن ...... زنده اشون نزارین ....... بجنگید برای ازادی !!
خب همیشه انقدر به واقیعیت نزدیک نیست یکم فرق داره اخه من هنوز 10 سالم ، نمی دونم چرا ادم بزرگا همیشه توی دنیای جنجالی و خشن خودشون زندگی می کنن در حالی که می تونن با ما بازی کنن از زندگیشون لذت ببرن !!!!
البته من کاری ندارم به اونا چون من یه شوالیه شجاعم ..........هوم!!!
پس میرم سراغ ساخت لباسی که برازنده ی شوالیه مثل من باشه ....حمله !!!!
اسکیس و فضاسازی کار رو هم بزودی زود قرار میدیم.
موفق باشید ^.^
- فضاسازی کلی :
ما با صحبتایی که با هم در مورد کار داشتیم با توجه به اینکه میخواهیم فضا بچگانه ، فانتزی و تا حدی غیر رئال باشه یک اتاق چوبی زیر شیروونی رو انتخاب کردیم .
برای رسیدن به یک طرحی کلی رفرنس های زیادی مثل عکس ، کانسپت ها دو بعدی و سه بعدی و مرجع های گوناگون دیگه رو نگاه کردیم و در تهیه اتود نهایی ازشون بهره بردیم:
بعد از این مرحله اتود های مدادی و دستی زدیم در مورد فضا و آبجکت های اصلی که توی کارمون باشه :
و به این طرح نهایی رسیدیم که البته تا پایان کار ممکنه کمی تغییرات داشته باشه + قسمتی از مدلسازی کار که اسکرین شاتس در دسترس بود :
آخرین ویرایش: