فراخوان طراحان حرفه ای جهت تولید شبکه اجتماعی ایرانی

mosi34

Member
با سلام و صلوات محضر ذات مقدس بهانه ی دو عالم محمد مصطفی خاتم وحی الهی .

و سلام به همه بچه های گل مجید آنلاین

از آن جا که کشور در حال اجرای طرح اینترنت ملی است و عنایت به ف***** شبکه های اجتماعی مانند فیسبوک ، تویتر و گوگل پلاس و توجه به اینکه ارتباط بین افراد در جامعه ای بدون مرز امری اساسی در این هزاره قلمداد می شود ما تصمیم گرفتیم تا یک شبکه اجتماعی ایرانی برای رفع این نیاز بسازیم. شبکه ای اجتماعی با تمام امکانات شبکه های فیسبوک ، تویتر و گوگل پلاس به همراه امکاناتی منحصر به فرد تا تفاوت توانایی های شبکه ی ما با دیگر شبکه ها را معین کند.

حالا برای این شبکه اجتماعی نیاز به یه تیم طراحی خوب داریم که میدونم بهترین طراحای ایران تو مجید آنلاین عضون پس من اینجا پست دادم .

دوستانی که علاقه دارن و میتونن کمک کنن تو پیام خصوصی بهم اطلاع بدن

و بقیه دوستان هم میتونن نظرات و سوالاتشون رو اینجا قرار بدن انشالله بتونم جواب بدم .

اینم وبلاگ رسمی ما برای این کار

:::ويرايش گيلاس:::
قرار دادن وبلاگ و يا وبسايت هاي فارسي و شخصي خلاف قوانين هست

البته قید کنم تیم برنامه نویسیمون از حرفه ای ترین ها هستند و آماده فعلا هم داریم مطالعات کار رو انجام میدیم

AliReza Bahrami

مدیر انجمن
لطفا وب سايت و يا وبلاگ شخصي رو توي پست ها معرفي نكنيد
خلاف قوانين انجمن هست دوست عزيز

لطفا قوانين رو مطالعه بفرماييد

mosi34

Member
وبلاگ شخصی نبود ولی چشم .

البته اینو قید کنم تیم با جدیت داره پیش میره و تا چند وقت دیگه برنامه آماده میشه و میریم برای اخذ مجوز ها و کارای ... بزودی هم قراره امکانات مناسبی فرا هم بشه پس لطفا دوستان کارو به شوخی نگیرین اگه کمکی چیزی از دستتون بر میاد دریغ نکنین

30min

Banned
جدا از مسائل طراحیش موسی جان فکر نمیکنی راه اندازی شبکه اجتماعی که مطمئنا بایستی ثبت ملی هم بشه و البته در راستا و بر اساس قوانین تدوین شده جدید باشه نمیتونه جایگزین مناسبی برای فیس بوک یا تویتر باشه چون فعالیت که توسط ایرانیان در حال حاضر در فیس بوک و تویتر و گوگل پلاس میشه چیزی نیست که بشه اون رو در سایه این قوانین اجرا کرد .
این نظر من هستش و البته خیلی خوشحال میشم شبکه ای داشته باشیم که بتونه امکانات بهتری رو نسبت به این شبکه ها ارائه بده اما امیدوارم فکر زیادی پشتش باشه و بازم آرزوی موفقیت میکنم براتون .
خوش باشید

mosi34

Member
بچه ها از این حیث خیالتون راحت شبکه ما امنیتش فوق العادست از نظر قوانین هم فقط مطالب غیر اخلاقی و توهین به ادیان و افراد شاخص دولت ها تخلف محسوب میشه (رهبر ، اوباما و...) بقیه آزاده. فکر هم ماشالله هر روز با بچه ها جلشه داریم خیلی وقته شما هم اگه مطلب خاصی به نظرتون میرسه پیشنهاداتون رو با جون و دل میپذیریم بالاخره داریم واسه شماها میسازیمش دیگه . :green:

اون وبلاگی هم که دادم و دوستان زحمت کشیدن حذفش کردن شخصی نبود مربوط به همین کار ما بود و پاسخ سوالاتون اونجا بود حالا اگه کسی خواست بگه واسش پ.خ کنم .

از دوستانی که آمادگی همکاری دارن تقاضا میکنم برای هر چه بهتر شدن این شبکه ما رو یاری کنن وقت کمه زود تر اقدام کنید باید تمام رنگ ها و جایگیری ها ، کلمات ، شمایل ها و نشانه ها و... کارشناسی بشه و منم تک نفره خیلی سختمه دوستان بیزحمت بشتابید

AliReza Bahrami

مدیر انجمن
دوستان از اين پست به بعد فقط اگر كسي خواست در مورد طراحي كمك كنه كامنت بده
در غير اين صورت مجبور ميشم تاپيك رو قفل كنم !
از اسپم و بحث هاي غير گرافيكي بپرهيزيد

ممنون ميشم دوستان :rose:

mehdi-Net

New Member
در صوتي که به کمک در زمینه برنامه نویسي php نیاز داشتید در خدمتم میتونید روي من حساب کنید

جدیدترین ارسال ها

بالا