فراخوان تیم جدید e107 فارسی

نظر شما در مورد تشکیل این تیم جدید برای E107 فارسی چیست ؟

• موافقم ایده خوبی است

رای: 2 100.0%
  • مخالفم

رای: 0 0.0%

• مجموع رای دهندگان
    2
  • نظرسنجی بسته .

fazli

Active Member
باسلام به همه بچه ها و دوستان قدیمی ،

من حمید خراسانی هستم مترجم و مدیر سابق تیم E107 فارسی ،اگر با این سیستم آشنایی دارید خواهش مندم به متن زیر توجه فرمایید

متاسفانه در چندسال گذشته به علت اختلافی که در تیم افتاده بود و سواستفاده یکی از اعضا و هزاران مشکل دیگه سایت های پشتیبان جدا شدند و من هم با این اوضاع تصمیم گرفتم کلا از e107 فاصله بگیرم در حالی که در همون زمان پروژه های موفقی مثل پرتال پلیس در حال انجام بود و طرح های مختلفی برای سیستم داشتم من از تیم فارسی فاصله گرفتم و چندتا بچه های قدیم تیم هم به مرور بعد از من از این کمپ فاصله گرفتند بچه هایی مثل وحید قریشی و میلاد پازوکی که الان باهم دیگه دوست صمیمی و تقریبا همکار هستیم و به این همکاری و دوستی افتخار میکنیم .(حداقل من افتخار میکنم)
هم اکنون هم تمام سایت های پشتیبان کاملا تعطیل شدند یا از عهده ساپورت و نسخه های جدید بر نیومدند که این کاملا از اول هم بارز بود اما حرف من اصلا این نیست من از همه این عزیزان تشکر میکنم به هر حال دلسوز سیستم بودند و هر کسی یه کاری انجام داده من صمیمانه دستش رو میفشارم .
اما حالا اوضاع فرق میکنه ...الان ما با یک تیم فنی قوی توی شرکت آیپان داریم کار میکنیم و سایت های بزرگی رو داریم منیج فنی یا تبلیغاتی میکنیم سایت هایی نظیر رزبلاگ با رنک 14 ایران و ... که حدودا 10 تا وب سایت زیر 100 ایران هست . تقریبا بیش از 4 تا پرتال کامل رو از صفر نوشتیم و طراحی کردیم و من خیلی خوشحالم که دارم با یک تیم قوی ، جوان، یکدل و صمیمی کار میکنم امروز جریان و پیشنهاد E107 رو خیلی اتفاقی به بچه ها گفتم و اون ها هم خیلی ابراز تمایل کردند که اگه یه تیم قوی برای E107 بسته بشه ساپورت خوبی هم ازش میکنیم چه از نظر تبلیغاتی و پا از نظر فنی و امکانات شبکه ، سرور و ....
با این اوضاع من هم خیلی راغب و امیدوار شدم که سیستم رو مجددا راه اندازی کنم چون شکر خدا هم دامنه رو دارم و هم بک آپ قبلی رو. لذا اینجا از بچه ها میخوام اونایی که فکر میکنند آمادگی لازم برای همکاری رو دارند به من اطلاع بدند تا باهاشون تماس بگیریم و هماهنگی کنیم . البته یه سری شرایطی لازم هست برای بچه های تیم :

- داشتن تسلط کامل به E107
- داشتن تخصص در یکی از زمینه های طراحی یا برنامه نویسی وب
- عشق و علاقه و روحیه کار گروهی
- توانایی طراحی پلاگین یا ماژول یا قالب برای سیستم
- توانایی پشتیبانی از سیستم

اگه موقعیت مکانی بچه ها تهران ، قم یا اصفهان باشه خیلی بهتر هست چون امکان فعالیت حضوری هم میسر هست . ان شاءالله یک تیم قوی و دائمی برای سیستم ببندیم تا بهترین کیفیت ممکن را ارائه بدیم .

یک تفاوت بزرگ این کار با کارهای قبلی این هست که قراره علاوه بر اینکه خدمات دهی به یوزرها انجام بشه یک فعالیت اقتصادی هم انجام بشه که با حمایت شرکت آیپان ان شاءالله با موفقیت بزرگی همراه هست لذا خواهش مندم دوستانی که تمایل به همکاری دارند اطلاعات خودشون همراه با شماره تماس مستقیم رو همینجا برای من پیغام خصوصی کنند تا باهاشون هماهنگ کنم.

حتما بقیه دوستان هم اگه نظری دارند اینجا اعلام کنند تا همه استفاده کنیم فقط خواهشا بحث به حاشیه نره.

با تشکر از همگی
حمیدخراسانی

miladsafa

Member
سلام دوست عزیز

خیلی خوبه که فعالیت e107 دوباره شروع به کار کرده. این سیستم یکی از 17سیستم مدیریت محتوایی بود که منتست کردم و خیلی هم ازش راضی بودم. فقط تنها مشکلی که داشت افزونه هاش بود که تقریباً نایاب بود و علت اصلی جدایی من از این سیستم همین بود
اگر کمکی بخوایید در این زمینه می تونم همکاری کنم. فعالیت من اغلب در زمینه ی html و css هست و بیشتر روی تمپلیت ها تمرکز دارم. خود سیستم رو هم قبلا کار کردم باهاش. ورژن 7.21 رو خیلی وقت پیش کار کردم و هنوز یه چیزایی یادمه :)
امیدوارم این فعالیت ها ادامه دار باشه و بتونیم به پیشرفت جامعه ی وب کمک کنیم
پیروز و سربلند باشید

mojizamani

New Member
سلام دوست عزيز
مدتي سوال بود برام چرا سايت شما پايينه
امروز نوشته شما را ديدم ، واقعا متاسفم كه گروه شما كارش ناتمام ماند
درصورتي كه حتما مي خواهيد دوباره سايت را بالا بياوريد مي توانيد روي من هم حساب كنيد ، ايميل را مي نويسم
[email protected]
موفق باشيد

fazli

Active Member
بله هرچند دیرو زود داره ولی قطعی است که سایت بالا بیاد . منتها باید یک تیم فعال و پیگیر داشته باشیم که انسجام کافی داشته باشند تا مشکلات قبل نتونه ببینشون اختلاف بندازه . این سری من خودم ساپورت مالی ، فنی ، سروری و ... رو عهده میگیرم .

شما چه تخصص هایی دارید و در کدام قسمت میتونید همکاری داشته باشید ؟

snmsoftpc

Active Member
با سلام و احترام
دوست گرامی ! این پست بسیار قدیمی بود اما بازم ممنون که به این سیستم اهمیت می دهید . تیم e107 فارسی غیر فعال نیست و در صورت ورود نگارش جدید در سایت پشتیبان برای دریافت قرار خواهد گرفت . اما در مورد سایت پشتیبان فارسی و تیم رسمی e107 فارسی باید به اطلاع شما چند نکته رو برسونم .
1 - سایت تیم رسمی به آدرس www.e107team.ir می باشد که قبل از این به آدرس www.e107team.com فعالیت داشت . این تیم از سال 86 تا 89 فعالیت کرد تا جناب آقای حامد آقارضای که برای اولین بار این سیستم رو فارسی کرده بودند تصمیم گرفتند سایت رو خودشان راه اندازی کنند . با توجه به درخواست ایشان اعضای تیم e107 فارسی تصمیم گرفتند مالکیت سایت رو به ایشان انتقال دهند . ایشان سایت رو در آدرس e107.ir راه اندازی کرد . اما بعد از مدت یک سال که بنده درگیر فعالیت های کاری خودم بودم متوجه شدم که فعالیت ها و بدقولی های ایشان باعث شده که تمام اعضای تیم e107 فارسی که زحماتی بیشتر از فارسی سازی سیستم را کشیده بودند یکی یکی از تیم جدا شوند . خوب ممکن هست آقای حامد آقا رضایی نیز درگیری های شخصی خودش رو داشته . اما به هر حال تیم از هم جدا شد . اعضای تیم رسمی ( Snmsoftpc - بهنام - اژدر به عنوان مدیران اصلی و سالار - اکبر به عنوان مدیران بخش )
پس از مشاهده این اتفاقات یه تماس با آقای حامد آقا رضایی داشتم . طی صحبت هایی که با ایشان داشتم متوجه شدم که کمی دلسرد شدن و به کارهای شخصی و درآمد زایی روی آوردند . به همین دلیل مجدد تصمیم گرفتم که تیم e107 فارسی را راه اندازی کنم و سایت پشتیبان را مجدد فعال . اما متوجه شدم که دامنه تیم از دست اعضای تیم به علت عدم تمدید گرفتند و من مجبور شدم سایت تیم را با دامنه ای دیگر راه اندازی کنم .
تیم با اعضای مشخص ( Snmsoftpc - Scorpion - اکبر ) فعالیت خود را مجدد شروع کرد و اولین تیمی بود که نگارش جدید را ترجمه تصحیح و ارتقا داد ( نگارش 1.0 ) . پس از آن این تیم نگارش های مختلفی را بصورت کاملا اختصاصی ارائه کرد . فعالیت تیم در جای خود بی نظیر بود تا تماسی که یکی از اعضای e107.ir با من داشتند ( نام ایشان رو بیان نمی کنم چون قبلا در سایت تیم صحبت شده بوده ) ایشان با پرخاش و بیان کلماتی که در خور یک انسان نیست با من صحبت کردن و اتهام دزدی رو بیان کردن . با اینکه زحمت پشتیبانی و تصحیح و به دفعات ترجمه سیستم توسط تیم انجام شده بود و با اینکه ما با احترام سایت رو واگزار کرده بودیم این توهین هم به ما شد .
بنده سر این مسئله متنی را در انجمن و سایت رسمی تیم نوشتم که صحبت هایی کوتاه و با کمی اشاره بود . سرتون رو درد نیارم . به درخواست چند تا از کاربران بنده سایت رو غیر فعال کردم تا به همه ثابت بشه که تنها پشتیبان فارسی خود تیم e107 فارسی هستند . دقیقا یک ماه پشت سر سایت ما یعنی www.e107team.ir سایت e107.ir هم به بهانه بروز رسانی تعطیل شد .
اما دوستان سایت رسمی تیم e107 فارسی فعالیت خودش رو از سایت جدید آغاز خواهد کرد . بنده در حال طراحی و آماده سازی تعدادی قالب و پلاگین هستم . خود هسته e107 هم بصورت اختصاصی و سفارشی شده دارم روش کار می کنم .به احتمال زیاد اینبار این سیستم در دو نگارش نقره ای و طلایی ارائه خواهد شد که نگارش نقره ای کاملا رایگان و نگارش طلایی با هزینه ای بین 20 تا 35 هزار تومان در اختیار کاربران قرار خواهد گرفت . که حتما شاهد تغییرات مهمی خواهید بود .
در مورد میزبانی وب و ثبت دامنه نیز باید به اطلاع شما برسونم که هاست مخصوص e107 فارسی با قیمت مختص به کاربران سایت تهیه شده است که میزبانی از طریق خود سایت ارائه خواهد شد .

اما در مورد همکاری در تیم :
با توجه به اینکه تیم تقریبا از بین رفته از تمامی دوستانی که به من و این سیستم لطف دارند دعوت به همکاری می کنم .
نیازمندی ها :
آشنایی به گرافیک
برنامه نویسی php-mysql-html-ajax
امنیت و هک
ترجمه و فارسی سازی قالب و پلاگین
و اطلاعات تخصصی در زمینه اسکریپت ، مشکلات در میزبانی وب ، گرافیک و امنیت

لطفا جهت اطلاع به بنده از دو طریق :
ایمیل به آدرس : [email protected] ایمیل بزنند با عنوان همکاری در تیم e107 فارسی
ارسال پیامک : به شماره موبایل بنده 09178491784 با محتوای همکاری در تیم e107 فارسی همراه با نام و زمینه تخصصی
در صورت نیاز با شما تماس گرفته می شود .

پاینده و پیروز باشید .
یا علی

جدیدترین ارسال ها

بالا