سلام
دوست عزيزم، از پاسخگويي شما سپاسگزارم
اما:
1- از خودمان پرسيدهايم كه تا كي درجه 2 بمانيم؟ تا كي كرهايها و آمريكاييها و چينيها از بالا بما نگاه بكنند؟ حالا كه تركيهايها و بريزيليها و ويتنام و هند و تايلند و .... بهشون اضافه شدند!
2- بنده تقريباً با همه پليرهاي صوتي و تصويري دنيا آشنايي دارم و اكثرشونو هم پرتابل كردم و در بايگاني نرمافزاري پرتابل (قابل حمل) خودم نگهداري ميكنم! بله خيلي آسونه كه بريم و فقط يه ويرايشي به امثال متنباز مطرح كه لازم نيست اينجا نام ببريم، بزنيم و خوشحال از اين قضيه باشيم!
3- ميخواهيم با دوستان خبره و توانا در بحث برنامه نويسي و البته با كمك الگوهاي موجود و احتمالاً تركيب بهترينها، يك پلير همكاره رايگان وطني به هموطنان عرضه كنيم، چه بسا اونوريها هم طالبش بشن و ما هم سري توي سرا دربياريم، قشنگ نيست؟
دوست نازنين، بازم از حسن نيت و راهنمايي شما متشكرم
سپاس
شما منظور من رو اونطور که باید متوجه نشدید
در توسعه ی نرم افزار دیدگاه های متفاوتی وجود داره، یکی از اونها میگه تا به وجود چیزی نیاز نیست نسازش، بجای اینکه هربار از خونه ی اول شروع کنی، یه پروژه ی موجود رو بگیر، توسعه ش بده، برای کار خودت ازش استفاده کن، یه محصول کاملاً متفاوت از پروژه ی اولیه ارائه کن و با اینکار علاوه بر اینکه یه محصول برای نیازهای خودت و گروهی دیگه از کاربران تولید کردی، به پیشرفت پروژه ی اصلی هم کمک کردی (یعنی ملزم به این هستی که کدها رو منتشر کنی)
اینکه شما از پروژه ی موجود بعنوان مبنا استفاده کنی چیزی از ارزش کار کمک نمیکنه، که از دید من خیلی با ارزش تر هست که در حین تولید نرم افزار به دیگران هم کمک کنی
اگر این فرهنگ جا بیفته در نهایت نرم افزارهایی با کیفیت بالا خواهیم داشت که همگی رایگان هستن و کاملاً آزاد
حالا باید بررسی کرد، یه پروژه ی وطنی چه خصوصیاتی داره ؟ اصلاً چرا باید یه پروژه ای وطنی باشه !؟
من سیستم عامل اصلیم Ubuntu هست، این سیستم عامل (در واقع سیستم عامل گنو/لینوکس) توسط هزاران برنامه نویس و در سالیان متمادی به این مرحله رسیده، همه ی اونها بر اساس فلسفه ی گنو کار کردن و درنهایت به اینجا رسیدن که سیستم عاملی فوق العاده قدرتمند با دامنه ی وسیعی از نرم افزارها که همه رایگان و آزاد هستن
حتماً میدونید که توزیع های (Distribution) مختلفی از سیستم عامل گنو در دسترس هست، هر کدوم از اونها توسط گروهی از برنامه نویس ها ایجاد شدن که کد اصلی رو دریافت کردن، شخصی سازیش کردن، باگ ها رو برطرف کردن و درنهایت محصولی ایده آل برای خودشون ساختن و در این مسیر به پیشرفت پروژه ی گنو هم کمک زیادی کردن
حالا اگر قرار بود هرکدوم از این گروه ها فکر کنن با استفاده از اون کد ها " درجه ۲ " محسوب میشن، هیچگاه این پیشرفت ها رو شاهد نبودیم
ساخت یک پلیر کار چندان دشواری نیست، اما اگر به این دید نگاه کنید، برای شروع شما حتی کامپایلر وطنی یا محیط توسعه ی وطنی هم ندارید ! با این دید همیشه امریکایی ها از بالا بما نگاه می کنند !!!