فراخواني جهت ساخت پلير قوي ايراني!

e D v A r D o

New Member
سلام

ساخت يك پلير ايراني ساده و توانا هميشه ذهن بنده‌رو درگيرش كرده بود! توانايي بنده هم تقريباً هيچه! دنبال جايي بودم كه اينكاره باشند.

اخيراً اينجارو تصادفاً پيدا كردم، ديدم جمع دوستان اگرچه بيشتر گرافيكيه ولي چندنفر هستند كه برنامه‌نويس قوي هستند. گفتم با شما مطرح كنم و مشورت بخوام.

حالا اگه جايي‌رو ميشناسيد كه خوره اينكارا باشند معرفي كنيد، ولي دوست دارم باهم خودمونو محك بزنيم و شايد بتونيم يه پليري هرچند كوچك و ساده، درست كنيم.

كه ميتونه مقدمه كار باشه.

اميدوارم توي ذوقم نزنيد!

بعد از اينكه نظرات خوب شما رو دريافت كردم، هدايت اينكارو با مشاركت شما بعهده ميگيرم و برنامه‌ريزي خواهد شد.

سپاس

e D v A r D o

New Member
سلام

دوست خوبم توضيح كامله، ميخواهيم با مشاركت دوستان يك پلير صوتي و تصويري خودموني بسازيم.

مراحل مختلف برنامه‌نويسي و راهكارهاي لازم=؟

سپاس

e D v A r D o

New Member
سلام

عجيبه! واقعاً كسي نظري نداره؟! با ورود به اينجا پيش خودم گفتم اينجا بچه‌هاش خوره برنامه‌نويسي و همين كاراست!

مطلب نامفهوم بوده يا اينكه طرفدار نداره؟! شايد هم خيلي سنگينه؟

منتظر اساتيد هستم

سپاس

nevercom

کاربر متخصص انجمن مولتی مدیا بیلدر
پیشنهاد من بسط و توسعه ی یکی از پلیر های اوپن سورس موجود هست
هم دوباره کاری نمیشه و نیاز نیست همه چیز از پایه نوشته بشه
هم اگر امکان جدیدی اضافه کردید کمک زیادی به پیشرفت پروژه ی اصلی و حجم زیادی از کاربران کردید و در عین حال از قابلیت هایی که سایر برنامه نویسان اضافه می کنن میتونید بهره ببرید

پلیرهایی وجود دارن که هم ویندوز و هم لینوکس و هم مک رو پشتیبانی می کنن.

مثلاً SMPlayer

e D v A r D o

New Member
سلام

دوست عزيزم، از پاسخگويي شما سپاسگزارم

اما:

1- از خودمان پرسيده‌ايم كه تا كي درجه 2 بمانيم؟ تا كي كره‌اي‌ها و آمريكايي‌ها و چيني‌ها از بالا بما نگاه بكنند؟ حالا كه تركيه‌اي‌ها و بريزيلي‌ها و ويتنام و هند و تايلند و .... بهشون اضافه شدند!

2- بنده تقريباً با همه پليرهاي صوتي و تصويري دنيا آشنايي دارم و اكثرشونو هم پرتابل كردم و در بايگاني نرم‌افزاري پرتابل (قابل حمل) خودم نگهداري ميكنم! بله خيلي آسونه كه بريم و فقط يه ويرايشي به امثال متن‌باز مطرح كه لازم نيست اينجا نام ببريم، بزنيم و خوشحال از اين قضيه باشيم!

3- ميخواهيم با دوستان خبره و توانا در بحث برنامه نويسي و البته با كمك الگوهاي موجود و احتمالاً تركيب بهترينها، يك پلير همكاره رايگان وطني به هموطنان عرضه كنيم، چه بسا اونوريها هم طالبش بشن و ما هم سري توي سرا دربياريم، قشنگ نيست؟

دوست نازنين، بازم از حسن نيت و راهنمايي شما متشكرم

سپاس

nevercom

کاربر متخصص انجمن مولتی مدیا بیلدر
سلام

دوست عزيزم، از پاسخگويي شما سپاسگزارم

اما:

1- از خودمان پرسيده‌ايم كه تا كي درجه 2 بمانيم؟ تا كي كره‌اي‌ها و آمريكايي‌ها و چيني‌ها از بالا بما نگاه بكنند؟ حالا كه تركيه‌اي‌ها و بريزيلي‌ها و ويتنام و هند و تايلند و .... بهشون اضافه شدند!

2- بنده تقريباً با همه پليرهاي صوتي و تصويري دنيا آشنايي دارم و اكثرشونو هم پرتابل كردم و در بايگاني نرم‌افزاري پرتابل (قابل حمل) خودم نگهداري ميكنم! بله خيلي آسونه كه بريم و فقط يه ويرايشي به امثال متن‌باز مطرح كه لازم نيست اينجا نام ببريم، بزنيم و خوشحال از اين قضيه باشيم!

3- ميخواهيم با دوستان خبره و توانا در بحث برنامه نويسي و البته با كمك الگوهاي موجود و احتمالاً تركيب بهترينها، يك پلير همكاره رايگان وطني به هموطنان عرضه كنيم، چه بسا اونوريها هم طالبش بشن و ما هم سري توي سرا دربياريم، قشنگ نيست؟

دوست نازنين، بازم از حسن نيت و راهنمايي شما متشكرم

سپاس

شما منظور من رو اونطور که باید متوجه نشدید
در توسعه ی نرم افزار دیدگاه های متفاوتی وجود داره، یکی از اونها میگه تا به وجود چیزی نیاز نیست نسازش، بجای اینکه هربار از خونه ی اول شروع کنی، یه پروژه ی موجود رو بگیر، توسعه ش بده، برای کار خودت ازش استفاده کن، یه محصول کاملاً متفاوت از پروژه ی اولیه ارائه کن و با اینکار علاوه بر اینکه یه محصول برای نیازهای خودت و گروهی دیگه از کاربران تولید کردی، به پیشرفت پروژه ی اصلی هم کمک کردی (یعنی ملزم به این هستی که کدها رو منتشر کنی)
اینکه شما از پروژه ی موجود بعنوان مبنا استفاده کنی چیزی از ارزش کار کمک نمیکنه، که از دید من خیلی با ارزش تر هست که در حین تولید نرم افزار به دیگران هم کمک کنی
اگر این فرهنگ جا بیفته در نهایت نرم افزارهایی با کیفیت بالا خواهیم داشت که همگی رایگان هستن و کاملاً آزاد

حالا باید بررسی کرد، یه پروژه ی وطنی چه خصوصیاتی داره ؟ اصلاً چرا باید یه پروژه ای وطنی باشه !؟

من سیستم عامل اصلیم Ubuntu هست، این سیستم عامل (در واقع سیستم عامل گنو/لینوکس) توسط هزاران برنامه نویس و در سالیان متمادی به این مرحله رسیده، همه ی اونها بر اساس فلسفه ی گنو کار کردن و درنهایت به اینجا رسیدن که سیستم عاملی فوق العاده قدرتمند با دامنه ی وسیعی از نرم افزارها که همه رایگان و آزاد هستن
حتماً میدونید که توزیع های (Distribution) مختلفی از سیستم عامل گنو در دسترس هست، هر کدوم از اونها توسط گروهی از برنامه نویس ها ایجاد شدن که کد اصلی رو دریافت کردن، شخصی سازیش کردن، باگ ها رو برطرف کردن و درنهایت محصولی ایده آل برای خودشون ساختن و در این مسیر به پیشرفت پروژه ی گنو هم کمک زیادی کردن
حالا اگر قرار بود هرکدوم از این گروه ها فکر کنن با استفاده از اون کد ها " درجه ۲ " محسوب میشن، هیچگاه این پیشرفت ها رو شاهد نبودیم

ساخت یک پلیر کار چندان دشواری نیست، اما اگر به این دید نگاه کنید، برای شروع شما حتی کامپایلر وطنی یا محیط توسعه ی وطنی هم ندارید ! با این دید همیشه امریکایی ها از بالا بما نگاه می کنند !!!

جدیدترین ارسال ها

بالا