فتوشاپ پینتینگ - دختر امو

LinkinForEver

مسئول بخش برنامه ها و مسائل گرافیک سه بعدی
سلام بر تمام عزیزان ، دوستان من اولین قدم رو توی بخش فتوشاپ و 2D میزارم ، هنوز اینجا غریبم ، این اولین کاری هم هست که توی این بخش انجمن میگذارم ، دوستان لطف کنند راهنمایی کنند تا ایراد کارهامو بدونم .
خب ...
من یک زمانی عشق استایل های امو بودم ، در حال حاضر 200GB تقریبا عکسو ، موریک و فیلم و... مربوط به امو دارم ... چند روز پیش روی اواتار 30Min عزیز ، عکس یک امو رو دیدم ، و از نورپردازی و چهره هماهنگ با چشمها خوشم اومد ، گفتم
که یک پینت بزنم این عکسو ... توی ارشیوم گشتم ، گیرش اواردم ، و شروع به کشیدن کردم ، ابعاد عکس اصلی کم بود و چیزی زیاد معلوم نبود ، خلاصه هر جوری شد دراواردمش دیگه اینطوری شد که ملاحظه میکنید ...

68131446064587940886.jpg

عکس اصلی خیلی دماغش بزرگ بود و همینطور دهان و یک حلقه هم داشت ، اینها رو طوری طرح اولیه کشیدم ، اگر دوستان مایلیند به زودی یک Making Of از این سبک نقاشی بگذارم ، چون تکنیک جالبته ، قبلا به Red_Devils هم قول داده بودم اما نشد متاسفانه !
برای دیدن عکس اصلی اینجا رو کلیک کنید ، دقیقا همین عکس با همین سایز بوده ... خودتون مقایسه کنید ...
موفق باشید ... :rose:

پیوست ها

• Emo.jpg
    Emo.jpg
    217.4 کیلوبایت · بازدیدها: 10
آخرین ویرایش:

AliReza Bahrami

مدیر انجمن
خسته نباشید
طبق قوانین باید طرحتون رو پیوست کنید ممنون میشم این کار رو انجام بدید
لطف میکنید یه wip هم ازش برامون قرار بدید مراحل رو ببینیم ؟

Mehran coyote

Well-Known Member
دوستان اینو متذکر بشم شاید بعضی ها متوجه اصل کار حمید نشدن
این عکسه که حمید روش پینت کرده

آخرین ویرایش:

LinkinForEver

دوستان اینو متذکر بشه شاید بعضی ها متوجه اصل کار حمید نشدن
این عکسه که حمید روش پینت کرده

بله حق با مهران جان ، البته همین الان نصف Making Of رو ساختم تا شب تموم میشه ایشالا !

:rose:

ممنون از شما :rose:

خسته نباشید
طبق قوانین باید طرحتون رو پیوست کنید ممنون میشم این کار رو انجام بدید
لطف میکنید یه wip هم ازش برامون قرار بدید مراحل رو ببینیم ؟

سلام علیرضا جان ، ممنون
متاسفانه من دیگه نمیتونم فایل پیوست کنم با خطای زیر مواجه میشم :
<br /><strong>Warning</strong>: curl_exec() has been disabled for security reasons in <strong>[path]/includes/class_vurl.php</strong> on line <strong>786</strong><br />error: Invalid URL

امروز به ادمین سایت مجید جان هم دادم پیام اما هنوز خبری نشده ...
شما ببخش ، دارم Making Of درست میکنم ، تا شب تمومه قرار میدم ... ( یحتمل )
:rose:

LinkinForEver

بله بعضی قسمت هارو اما بیشتر کار دسته ... :green:
ممنون واسه پیوست :rose:

ABOLFAZL-PS

کاربر فعال انجمن فتوشاپ
سلام حمید جان.
ازت انتظار داشتم که سر و کلت توی 2D هم پیدا بشه. :green: ماشالله بزنم به تخته از همه چیز سر در میاری. امیدوارم منم مثل تو پیشرفت داشته باشم.
خیلی به دیجیتال پینت علاقه دارم. از این کارتم خیلی خوشم اومد. بارک الله به این ذوق و هنری که داری. :paint:
بابت Making هم ممنون که داری زحمتشو میکشی. :rose: منتظرم تموم بشه و بذاری تو انجمن.

یه نکته برای دوستانی که حمید جان رو نمیشناسن: آقا حمید از بچه های گل روزگار و همچنین یه 3D کار فوق حرفه ای هستن. تو مسابقه نوروزی به همراه آقا مهران مقام اول رو آوردن. پیشنهاد میکنم کاراشونو تو بخش 3D ببینین. واقعاً بی نظیره. :neutral:
----------------
آرزوی موفقیت ... یا علی :rose:

LinkinForEver

:rose:مخلص ! :rose:

شما لطف داری Devil جان :rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا