فایل های psd تمپلیت ها

سلام

چرا اکثر تمپلیت هایی که من می گیرم حتی مال monster فایل های psd اش با photoshop باز نمی شن؟؟

مشکل از چیه؟؟

چندین مورد اینجوری داشتم ...

ممنون:D:D:D:D

mirzayi

Member
مشکل اینه که یا ورژن فایلهای فتوشاپ تمیلیتها خیلی پایینه (البته بعضا فتوشاپ این فایلها رو باز نمیکنه)
یا اینکه فایلهای text اول فایل PSD ارور میده که در این حالت معمولا تعدادی فونت هم کنار قالب میزارن که اونارو باید بریزی توشاخه FONT ویندوزت. بعضی وقتها هم خود فایلهای PSD مشکل دار میشن یعنی Damage میشن و باز نمیشن. بعضی وقتها هم یه لایه از فایل PSD مشکل دار میشه. این کل بلایایی بود که ممکنه بر سر یک فایل PSD بیاد.

مشکل اینه که یا ورژن فایلهای فتوشاپ تمیلیتها خیلی پایینه (البته بعضا فتوشاپ این فایلها رو باز نمیکنه)
یا اینکه فایلهای text اول فایل PSD ارور میده که در این حالت معمولا تعدادی فونت هم کنار قالب میزارن که اونارو باید بریزی توشاخه FONT ویندوزت. بعضی وقتها هم خود فایلهای PSD مشکل دار میشن یعنی Damage میشن و باز نمیشن. بعضی وقتها هم یه لایه از فایل PSD مشکل دار میشه. این کل بلایایی بود که ممکنه بر سر یک فایل PSD بیاد.

دوست عزیز این پیغامی هست که به من می ده
تقریبا توی تمام تمپلیت ها
فکر می کنی مشکل از فونت ها هست؟؟؟

کد:
could not complete your reqest 
beacause the layer is not a valid text la

mirzayi

Member
آره مشکلش از نبود یه نوع فونته. البته تو قالبهای مونستر معمولا یه پوشه به نام Fonts وجود داره که فونتهای استفاده شده توی اون وجود داره. اگه نباشه فکر نکنم راهی براش وجود داشته باشه.

آره مشکلش از نبود یه نوع فونته. البته تو قالبهای مونستر معمولا یه پوشه به نام fonts وجود داره که فونتهای استفاده شده توی اون وجود داره. اگه نباشه فکر نکنم راهی براش وجود داشته باشه.

یه پوشه فونت وجود داره فونت هاش رو کپی کرم ولی متاسفانه بازم باز نکرد.........

Webber

Well-Known Member
سلام دوست عزيز
اگر با اين همه مشكل شما حل نشد،پيشنهاد بنده اين است:
شما در حال حاضر از Adobe Photoshop CS3 استفاده مي كنيد.شايد استفاده از نسخه ي Adobe Photoshop CS كارساز بشه.
در ضمن من هم تعداد زيادي فونت در پوشه ي font ويندوز نصب كردم ولي در فتوشاپ شناخته نشدند حتي بعد از restart.بعد به صورت دستي پوشه ي فونت رو باز كردم و بعدش فتوشاپ هم فونت ها رو شناخت.شايد براي شما هم به اين طريق حل بشه.براي اينكه مطمئن شويد فونت نصب شده،در فتوشاپ نگاه كنيد كه آيا نام فونت در ليست فونت ها آمده است يا نه؟

موفق باشيد

جدیدترین ارسال ها

بالا