فایل لایه باز این تصویر رو ندارید؟؟؟؟ . . . . . . .
ARAsoftware Member Dec 12, 2010 #2 اگه وقت بزاری، کار یه ساعته وکتور کردنش چیز پیچیده ای نداره ببر تو Illustrator خیلی راحت از روی خطاش با Line دوباره طرحو بکش بعدشم EPS سیوش کن و از کیفیت بی نهایت عکست لذت ببر
اگه وقت بزاری، کار یه ساعته وکتور کردنش چیز پیچیده ای نداره ببر تو Illustrator خیلی راحت از روی خطاش با Line دوباره طرحو بکش بعدشم EPS سیوش کن و از کیفیت بی نهایت عکست لذت ببر
M M.amin.r Active Member Dec 12, 2010 #3 amirstudio گفت: اگه وقت بزاری، کار یه ساعته وکتور کردنش چیز پیچیده ای نداره ببر تو illustrator خیلی راحت از روی خطاش با line دوباره طرحو بکش بعدشم eps سیوش کن و از کیفیت بی نهایت عکست لذت ببر کلیک کنید تا باز شود... میدونم میشه من اصلش رو میخوام
amirstudio گفت: اگه وقت بزاری، کار یه ساعته وکتور کردنش چیز پیچیده ای نداره ببر تو illustrator خیلی راحت از روی خطاش با line دوباره طرحو بکش بعدشم eps سیوش کن و از کیفیت بی نهایت عکست لذت ببر کلیک کنید تا باز شود... میدونم میشه من اصلش رو میخوام
ARAsoftware Member Dec 12, 2010 #4 خوب عزیزم اصل و فرع نداره که خودتم بکشی( Bekeshi ) میشه مثل اون اولیه نمیدونم استدلالت چیه از اینکه میخوای حتما همونو داشته باشی آخرین ویرایش: Dec 12, 2010
خوب عزیزم اصل و فرع نداره که خودتم بکشی( Bekeshi ) میشه مثل اون اولیه نمیدونم استدلالت چیه از اینکه میخوای حتما همونو داشته باشی
M M.amin.r Active Member Dec 12, 2010 #5 چند بار کشیدم نمیشه هر کاری میکنم نمیشه نمیشه نمیشه نمیشه من میخوان دقیقا مثل این باشه این استدلال من هست وقتی دقیقا نمیشه چیکارش باید بکنم؟؟؟؟؟
چند بار کشیدم نمیشه هر کاری میکنم نمیشه نمیشه نمیشه نمیشه من میخوان دقیقا مثل این باشه این استدلال من هست وقتی دقیقا نمیشه چیکارش باید بکنم؟؟؟؟؟
Erfan Well-Known Member Dec 12, 2010 #7 وقتی کسی درخواستی میکنه دوستانی که قصد کمک یا نمیخوان کمک کنن ممنون میشم تاپیک رو به حاشیه نکشن که برخورد میکنم. موفق باشید
وقتی کسی درخواستی میکنه دوستانی که قصد کمک یا نمیخوان کمک کنن ممنون میشم تاپیک رو به حاشیه نکشن که برخورد میکنم. موفق باشید
AliReza Bahrami مدیر انجمن Dec 12, 2010 #8 من يكي دارم تقريبا به همين شكله اما با كمي تفاوت اگر به دردتون ميخوره بگيد براتون آپ كنم چون با ديال آپم الان و ظاهرا دقيقا همون رو احتياج داريد شما ! در ضمن وكتور هستش موفق باشيد پیوست ها flower vector .jpg 120 کیلوبایت · بازدیدها: 14
من يكي دارم تقريبا به همين شكله اما با كمي تفاوت اگر به دردتون ميخوره بگيد براتون آپ كنم چون با ديال آپم الان و ظاهرا دقيقا همون رو احتياج داريد شما ! در ضمن وكتور هستش موفق باشيد
AliReza Bahrami مدیر انجمن Dec 14, 2010 #10 ببخشيد يكم دير شد موفق باشيد پیوست ها vector3-by-karenbak.rar 212.2 کیلوبایت · بازدیدها: 36
Mj Well-Known Member Dec 14, 2010 #11 سلام دوسته عزیز اینم یه مقدار شبیه چیزی هست که شما میخوای البته بخش هایی از کار رو حذف کردم که سبک شه امیدوارم به کارت بیاد موفق باشی پیوست ها shutterstock_10738387 [Converted].rar 455.2 کیلوبایت · بازدیدها: 21
سلام دوسته عزیز اینم یه مقدار شبیه چیزی هست که شما میخوای البته بخش هایی از کار رو حذف کردم که سبک شه امیدوارم به کارت بیاد موفق باشی